Ανάκληση ηλεκτρικού βραστήρα - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Ανάκληση ηλεκτρικού βραστήρα

04 Ιουλ 2012

vrastirasΟ Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές σχετικά με την διακίνηση ηλεκτρικού βραστήρα, κινεζικής προέλευσης, στον οποίο παρατηρήθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των τροφίμων για τα οποία χρησιμοποιείται.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ηλεκτρικό βραστήρα, χρώματος λευκού, με εμπορική επωνυμία «ADLER», με αριθμό γραμμοκώδικα (barcode number) 5907468860083 και με αριθμό παρτίδας AD 08 serial no 1108.

Το συγκεκριμένο προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση «Κ.Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε.» (Μιχαλακοπούλου 87).
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία), να μην το χρησιμοποιούν.