Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Προβολή Πολιτική διαφήμισης
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Πολιτική διαφήμισης PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 22:58

Η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον χώρο της υγείας αποτελεί ευαίσθητο τομέα. Ως εκ τούτου πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στα μηνύματα που προωθούνται στον τελικό αποδέκτη καταναλωτή. Γι' αυτό το λόγο ο dromostherapeia.gr έχει διαμορφώσει μια σειρά προτάσεων:

1. Ο dromostherapeia διαθέτει δικιά του πολιτική διαφήμισης, που είναι αποδεκτή και προβάλλεται στην ιστοθέση του dromotherapeia.gr και σε καμία περίπτωση η αποδοχή μιας διαφημιστικής καμπάνιας μπορεί να θεωρηθεί ως υποστήριξη προς την προβαλλόμενη εταιρεία, προϊόν, υπηρεσία.

2. Ο dromostherapeia δεν θα δεχθεί την προβολή διαφημιστικής καμπάνιας που θεωρεί ότι:

  • Δεν έχει επαρκή επιστημονικά στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν τους διατροφικούς ισχυρισμούς που προβάλλει.
  • Παράνομα ή αμφισβητήσιμα προϊόντα.
  • Προϊόντα που απευθύνονται άμεσα στα παιδιά ή στοχεύουν στο να προσελκύσουν παιδιά.
  • Μηνύματα που υπόσχονται υπερβολική απώλεια βάρους ή ανυπόστατους διατροφικούς ισχυρισμούς.
  • Όταν ο τρόπος προβολής δεν είναι μέσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά που τίθενται από το αντίστοιχο τμήμα του dromostherapeia.
  • Περιεχόμενο διαφήμισης με προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία ιατρικής διάγνωσης.

3. Προϊόντα ή υπηρεσίες διαφήμισης που δεν είναι διαθέσιμες για αγορά στην προβαλλόμενη τιμή (συμπεριλαμβάνεται ο φόρος προστιθέμενης αξίας και τα έξοδα μεταφοράς). Στην διαφήμιση πρέπει να φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο διαφημιστής, καθώς επίσης πρέπει να περιέχει την επισήμανση διαφήμιση ή χορηγός.
4. Το περιεχόμενο της ιστοθέσης του dromostherapeia.gr δεν σχετίζεται σε καμιά περίπτωση με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προβάλλονται στις προωθητικές ενέργειες των εταιρειών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.
5. Είναι ευθύνη του διαφημιστή να ακολουθεί το νόμο και τις κείμενες νομικές διατάξεις, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προβάλει στο dromostherapeia.gr. Το νομικό τμήμα του dromostherapeia δεν είναι υποχρεωμένο να γνωρίζει τους κανόνες που διέπουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες που διαφημίζει η προβαλλόμενη εταιρεία. Ωστόσο, το dromostherapeia διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την προβολή ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, εάν διαπιστώσει ότι δεν είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς που τίθενται από το νόμο.
6. Καμία διαφήμιση δεν θα επιτραπεί να προβληθεί στην ιστοθέση του dromostherapeia που μπορεί να βλάψει την φήμη του.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter