Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Ταυτότητα Σκοπός
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Σκοπός PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011 02:31

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου έχει αλλάξει δραματικά. Η κακή διατροφή, το μόνιμο άγχος, η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι μόνο μερικά παραδείγματα, όσων έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων υγείας. Ενώ θα περίμενε κανείς, σήμερα η θεραπεία να είναι εύκολη και γρήγορη, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της ιατρικής, δυστυχώς οι περισσότεροι χάνουν τον χρόνο τους και ξοδεύουν πολλά χρήμματα γυρίζοντας απο γιατρό σε γιατρό, χωρίς αποτέλεσμα.

Θέλοντας να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην αναζήτηση του ατόμου προς την θεραπεία,  δημιουργήθηκε η ανάγκη για την δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Φιλοδοξία μας είναι να μπαίνει ένας χρήστης στην ιστοσελίδα αυτή και να βρίσκει λύση στο θέμα του ή ακόμα και μία γέφυρα επικοινωνίας. Αν ο καθένας πει τι θεραπεία έκανε, σε ποιο καλό γιατρό ή θεραπευτή πήγε, τι άκουσε και γενικά τι γνωρίζει για ένα θέμα υγείας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε βοήθεια σε πολύ κόσμο.

Θέλουμε να πούμε στους φίλους που μπαίνουν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα μας, ότι δεν είναι όλα για όλους. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά σε κάθε θεραπεία. Πρέπει ο καθένας να βρει, τι είναι αυτό που του ταιριάζει στο σώμα του και στην ψυχοσύνθεση του. Μην απογοητεύεστε εύκολα και να προσπαθείτε ξανά και ξανά μέχρι να βρείτε αυτό που θα σας βοηθήσει.

Στο δικό μας χώρο, έχουν θέση όλες οι θεραπείες, κλασσικές και εναλλακτικές. Δεν αμφισβητούμε τίποτα και είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο, σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, είναι ευπρόσδεκτο στην ιστοσελίδα μας.

Σας προσκαλούμε  να γίνετε συνοδοιπόροι σ' αυτή την προσπάθεια μας, ώστε ο δρόμος για την θεραπεία να γίνει πιο εύκολος και γρήγορος για πολλούς συνανθρώπους μας.


"Δεν υπάρχει ανίατη ασθένεια, αλλά ανίατοι ασθενείς"
Ιπποκράτης

 


 

 


 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter