Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Ταυτότητα Γνωρίστε μας
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Ταυτότητα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 22:52

Ο dromostherapeia.gr ήρθε για να «ταράξει» τα νερά. Για πρώτη φορά σε μια ιστοσελίδα υγείας συνυπάρχουν αρμονικά η κλασσική ιατρική και οι εναλλακτικές θεραπείες. Αφήνουμε στη δικαιοδοσία του χρήστη να περιηγηθεί σε όποιο χώρο της ιστοσελίδας θέλει και να ενημερωθεί για όλες τις θεραπείες που υπάρχουν.

Στο dromostherapeia.gr θα βρείτε άρθρα κλασσικής ιατρικής, εναλλακτικών θεραπειών, διατροφής, ψυχολογίας, ομορφιάς και φυσικής κατάστασης γραμμένα έγκυρα και αξιόπιστα από γνωστούς ειδικούς του Ελλαδικού χώρου ή μεταφρασμένα στα Ελληνικά από ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Την ιστοσελίδα πλαισιώνουν νέα και επιστημονικές εξελίξεις είτε από γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία και portal υγείας του εξωτερικού είτε από τον ελληνικό τύπο.

Ο dromostherapeia.gr συνεργάζεται με γιατρούς και θεραπευτές που αρθρογραφούν αποκλειστικά για την ιστοσελίδα μας. Καθημερινά οι συνεργασίες αυξάνονται με σκοπό να είμαστε συνεπείς στην καθημερινή σας ενημέρωση.

Θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου θα καταγράφονται όσα γνωρίζουν οι χρήστες σχετικά μ' ένα θέμα υγείας και την θεραπεία του, δημιουργήσαμε ένα forum.

Το forums.dromostherapeia.gr αποτελεί μια ανοιχτή κοινότητα όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει την εμπειρία του, να ζητήσει πληροφορίες από άλλους ομοιοπαθείς ή απλά να επικοινωνήσει με κάποιον που έχει κοινό σημείο αναφοράς.

Τακτικά κληρώνονται βιβλία από Έλληνες συγγραφείς από το χώρο της υγείας, που δίνονται σε 3 τυχερούς κάθε φορά.

 

«Ο Δρόμος για την Θεραπεία» δημιουργήθηκε για τον ασθενή.
Όλοι οι συνεργάτες επιλέγονται και τα άρθρα δημοσιεύονται, με γνώμονα και μόνο την σωστή ενημέρωση του χρήστη. Η ιστοσελίδα δεν υπόκειται σε κανένα συμφέρον και παραμένει πιστή στον σκοπό της, αναλλοίωτη και απερίσπαστη.

 


 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter