Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Επικαιρότητα Εναλλακτικά Νέα Φεστιβάλ Αστρολογίας & Ευεξίας: 5-7 Απριλίου 2013
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Φεστιβάλ Αστρολογίας & Ευεξίας: 5-7 Απριλίου 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 11:36

Φεστιβάλ Αστρολογίας & Ευεξίας και για το μικρό παιδί μέσα μας

 

Παρασκευή 5 έως και Κυριακή 7 Απριλίου 2013
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Έμφυτη και έντονη είναι η περιέργεια του Ανθρώπου να γνωρίζει τον Εαυτό του και το Μέλλον του.
Με αυτή την ανάγκη απασχολήθηκαν πριν πολλούς αιώνες ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και οι Πυθαγόρειοι, με διάφορες εξηγήσεις.

Ο Άνθρωπος θέλει να γνωρίζει το αίτιο σε ότι του συμβαίνει αλλά και ότι θα του συμβεί.Με αυτή την σκέψη, απευθύνεται στους ειδικούς της εποχής του, προκειμένου να ενημερωθεί.

Πράγματι, η εποχή μας καλύπτει το φάσμα του ενδιαφέροντος με μεγάλο αριθμό μεθόδων-προτάσεων και εφαρμογών (Αστρολογία –Μαντικές τέχνες –Εναλλακτικών θεραπειών κ.λ.π) είναι μερικές από τις δραστηριότητες τις οποίες συμβουλεύεται το ευρύ κοινό.

Το Φεστιβάλ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου έχει γενικό ενδιαφέρον, ποικιλία θεμάτων, μεθόδων αλλά και δραστηριοτήτων από διακεκριμένους και ειδικούς, που ήδη έχουν αποσπάσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Στο Φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία να προβληθούν, εκτός από τη Μεθοδολογία σε ότι αφορά την Αστρολογία και τα σχετικά μ' αυτή θέματα, είδη και υπηρεσίες, Ευεξίας με σκοπό να ενημερώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον επισκέπτη, για την Ψυχική ισορροπία και την Αρμονία της Ζωής.

Επιλεγμένοι ομιλητές θα καλύψουν ενδιαφέροντα θέματα Φυσικής ζωής, Εναλλακτικών Εφαρμογών και Μεθόδων Ψυχικής Υγιεινής.

Κάθε φροντίδα θα καταβληθεί ώστε το Φεστιβάλ να δώσει απάντηση στα ερωτήματα και προβλήματα, που η Ζωή παρουσιάζει και ο Άνθρωπος ζητά την γνώση και την υποστήριξη.

Η Golden expo με 10 χρόνια δραστηριότητος στον χώρο των εκθέσεων, με κάθε τεχνική φροντίδα, ευρεία προβολή και συνεργασία με τους ειδικούς κάθε τομέα, έχει την βεβαιότητα ότι θα καταστήσει το Φεστιβάλ θεσμό στην χώραωρά μας.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Golden Expo

Δ/νση: Μπουμπουλίνας 32, 19 018, Μαγούλα
Τηλ.: 210-5570910 & 210-5559082
Fax: 210-5559114
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter