Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Επικαιρότητα Εναλλακτικά Νέα Γανοθεραπεία & Αιμορροΐδες
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Γανοθεραπεία & Αιμορροΐδες PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 02:32

H μειωμένη απόδοση του κυκλοφορικού συστήματος λόγω λιπωδών ιζημάτων & εναποθέσεων στο κυκλοφορικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει εκτός από υψηλή αρτηριακή πίεση και σε άλλες πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, όπως οι αιμορροΐδες. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, οι αιμορροΐδες μπορούν να περιοριστούν σημαντικά ή ακόμα και να θεραπευτούν εντελώς.

Το Γανόδερμα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις αιμορροΐδες διότι βελτιώνει και ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και σημαντικά αποτελέσματα θα φανούν εντός 30-60 ημερών (ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης). Ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης, η ημερησία δόση είναι 2 έως 5 ζεύγη ώριμο γανόδερμα 90 ημερών RG και μυκήλιο από γανόδερμα 18 ημερών GL.

Η ημερήσια δόση θα μοιράζεται δύο φορές την ημέρα, π.χ. πρωί & βράδυ ή τρεις φορές την ημέρα, π.χ. πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Επίσης, σημαντικές κλινικές δοκιμές (12-48 άτομα ανά δοκιμή) από τον Δρ. Teow Sun-Soo (Ph.D. Γενετική Μηχανική, καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας, MARA Inst Tech.), δείχνουν ότι, μεταξύ άλλων, το Γανόδεμα βοηθάει ιδιαίτερα στις αιμορροΐδες. Τα ευρήματα του υπάρχουν στην δημοσίευση «Αποτελεσματική δοσολογία του Ganoderma Lucidum για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών» (στο MushWorld 16 Ιούνη / 2004).

9 Ωφέλη της Γανοθεραπείας στις Αιμορροΐδες

  1. Απλή
  2. Αναίμακτη
  3. Φυτική
  4. Οικονομική
  5. Ανώδυνη
  6. Χωρίς Παρενέργειες
  7. Αποτελεσματική
  8. Αντιμετωπίζει τα αίτια και όχι τα συμπτώματα στις Αιμορροΐδες
  9. Εκτός από τις Αιμοροΐδες, ωφελείται ολόκληρος ο οργανισμός διότι ενισχύεται με πληθώρα αντιοξειδωτικών & θρεπτικών συστατικών.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Ιωάννης Σ. Κιούσης
DXN Authorized Distributo
r
www.gano-therapy.gr

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter