Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Επικαιρότητα Εναλλακτικά Νέα Life Therapy Academy: Βρεφικό Μασάζ στην Θεσσαλονίκη
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Life Therapy Academy: Βρεφικό Μασάζ στην Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 02:14

Με μεγάλη μας χαρά απευθύνουμε κάλεσμα σε μαμάδες με βρεφάκια από 30 ημερών έως ενός έτους για "Κύκλο Βρεφικού Μασάζ" στον φιλόξενο χώρο της Life Therapy Academy.

Είμαστε ένας κύκλος ανθρώπων που μοιραζόμαστε το κοινό μας πάθος για το μασάζ (κάθε είδους), τη θεραπευτική διάθεση (ευαισθησία, στοργή) και επιθυμούμε να μεγαλώσουμε τον κύκλο μας.

Πιστεύουμε πολύ στην αγάπη και στη δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί όταν αυτή μοιράζεται με άλλους.

Πιστεύουμε ότι όποιος μπει μέσα στον κύκλο είναι πομπός και δέκτης, εν δυνάμει δάσκαλος και μαθητής.

Και τέλος έχουμε διαπιστώσει από την εμπειρία μας ότι μόνο ό,τι βιώνεται εμπειρικά τελικά μαθαίνεται, αφομοιώνεται και ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μας. Έτσι σας καλούμε σε 5 συνεδρίες μέσα στον καλοκαιρινό Ιούνιο.

Στον κύκλο μας θα βρείτε το πεδίο να συνομιλήσετε με άλλες μαμάδες (άλλες πιο έμπειρες, άλλες λιγότερο), να δώσετε και να πάρετε, να διασκεδάσετε και να ξεδιπλωθείτε.

Για όλα τα παραπάνω σκεφτήκαμε να συγκεντρωνόμαστε μία φορά την εβδομάδα κάθε μία από τις επόμενες εβδομάδες με σκοπό να γνωριστούμε, να δημιουργήσουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίες, να ξετυλίξουμε την τεχνική του βρεφικού μασάζ με την ελπίδα φεύγοντας από εδώ να την έχουμε αναγάγει σε τέχνη και άρα, τρόπο ζωής...

Το μασάζ μας μαθαίνει πρώτα απ' όλα να ακούμε (με τα χέρια, τα μάτια, τα αυτιά), να επικοινωνούμε με αγάπη και να μοιραζόμαστε συναισθήματα. Το μασάζ είναι ταυτόχρονα δούναι και λαβείν.

Θα θέλαμε πολύ να αγκαλιάσουμε μαμάδες που περνάνε την επιλόχεια κατάθλιψη, που νοιώθουν ασυγκρότητες στο ρόλο τους, που έχουν ανησυχίες, αλλά και μαμάδες που έχουν περάσει από αυτές ή άλλες ατραπούς και γεύονται τα δώρα της αγάπης.

Θα θέλαμε να είναι στον κύκλο μας μαμάδες με πρόωρα μωράκια, καθότι έχουμε διαπιστώσει πόσο μπορεί να ωφελήσει ένας τέτοιος κύκλος αγάπης. Μαμάδες που έχουν κουραστεί, μαμάδες που έχουν υποστήριξη και μαμάδες που δεν έχουν.

Ο κύκλος γυναικών υπήρχε κάποτε και στη δική μας κουλτούρα και υπάρχει ακόμα στα χωριά μας. Το βρεφικό μασάζ είναι ένα πανάρχαιο εργαλείο που ωφελεί σε πολλές πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μωράκια σε αυτούς του πρώτους μήνες εισαγωγής στον κόσμο μας. 

Καθώς όλοι γνωρίζουμε πως μια συνήθεια για να εδραιωθεί χρειάζεται τακτική πρακτική, ο χώρος μας είναι στη διάθεση σας, εφόσον δημιουργηθούν ομαδούλες μαμάδων που θέλουν να συναντιούνται και να εξασκούν μαζί το βρεφικό μασάζ, πέραν των καθορισμένων 2ωρων συναντήσεων με τη συντονίστρια (για συναντήσεις 30λεπτες). Ενημερωθείτε για τις ελεύθερες ώρες από τη γραμματεία της σχολής.

Η συντονίστρια για αυτές τις 5 εβδομάδες είναι η Αγγελική Μπενίση, εκπαιδευμένη και έμπειρη καθοδηγήτρια βρεφικού μασάζ. H κ. Μπενίση θα συντονίζει τις προσπάθειες σας. Η επίδειξη των τεχνικών γίνεται σε κούκλα και θα επεμβαίνει μόνο όταν οι μαμάδες το ζητάνε. Θα σας δείξει και μερικές ασκήσεις για το δικό σας σώμα προκειμένου να ξεκουράζεστε από το βάρος και να ανταπεξέρχεστε καλύτερα στην καθημερινότητα σας.

Οι μπαμπάδες είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι σε αυτή τη γιορτούλα και θα πάρουν επίσης "δωράκια". Με τη βοήθεια στους, θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τεχνικές Thai Massage (όλοι προς όλους), ώστε να βάλει και το ζευγάρι στην καθημερινότητα του την απόλαυση του μοιράζεσθαι την αγάπη, φροντίδα, τη στοργή.

Το μασάζ είναι το εργαλείο. Όχημα μας η αγάπη. Κινητήρας το πάθος. Καταλύτης η παρέα...

Τέλος, σε αυτή τη συγκέντρωση καλούμε με χαρά, όσες και όσους θα εκπαιδευτούν στο ρόλο του "συντονιστή" στο σεμινάριο μας στις 13-14 Ιουνίου, προκειμένου να αποτελέσουν κομμάτι του κύκλου μας και να γευτούν την ομορφιά του έργου τους.

 

Life Therapy Academy
Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών
Εναλλακτικές - Συμπληρωματικές -
Ολιστικές Επιστήμες Θεραπευτικής
Αιγαίου 54 & Θερμαϊκού,
Βυζάντιο, Καλαμαριά,
Θεσσαλονίκη 55133 Ελλάδα

 

τηλ: 2310 416064 & 2310 242001
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
url: www.lifetherapy.gr

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter