Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Ανδρεαδάκης Σωτήριος, Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Ανδρεαδάκης Σωτήριος, Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 12:27
Σωτήριος Ανδρεαδάκης
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 Fellow of the European Board of Urology

andreadakis

Σύντομο Βιογραφικό

Τελείωσα την ειδικότητά μου στην Πάτρα, στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», όπου λειτουργεί το πρώτο επίσημο Ανδρολογικό Ιατρείο που ιδρύθηκε σε δημόσιο Νοσοκομείο. Από το Μάιο του 2005 λειτουργούσα ουρολογικό-ανδρολογικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα μετέφερα το ιατρείο μου στο Κιλκίς, όπου προσφέρω τις υπηρεσίες μου και στη Μονάδα Υγείας του ΙΚΑ (είμαι ιατρός του ΙΚΑ Κιλκίς από το 2006). Είμαι μέλος του Τμήματος Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας από την αρχή της ίδρυσης και λειτουργίας του, ενώ απέκτησα τον τίτλο Fellow of the European Board of Urology μετά από Πανευρωπαϊκές εξετάσεις στο Παρίσι τον Ιούνιο του 2005. Στο δικτυακό αυτό τόπο, μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για μένα και το ιατρείο μου, να γνωρίσετε όλο το φάσμα των παθήσεων και διαταραχών που εμπίπτουν στο πεδίο της ειδικότητάς μου, να βρείτε λεπτομέρειες για συνήθεις Ουρολογικές παθήσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μου για ο,τιδήποτε χρειαστείτε στα πλαίσια της ειδικότητάς μου αλλά και για να μου απευθύνετε άμεσα τυχόν ερωτήματά σας

Δραστηριότητες

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ Fellow of the European Board of Urology. Είμαι μέλος του της Έλληνικής Ουρολογικής Εταιρείας αλλά και ιδρυτικό μέλος του Τμήματος Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας που υπάγεται σε αυτήν. Είμαι επίσης μέλος της European Association of Urology καθώς και άλλων ενώσεων και Εταιρειών. Έχω συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια, έχω κάνει 7 επιστημονικές εισηγήσεις ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ισάριθμα Συνέδρια, έχω υπάρξει μέλος Οργανωτικής Επιτροπής σε 4 Συνέδρια, έχω 3 Δημοσιεύσεις σε ελληνικά και 1 σε Διεθνές Ουρολογικό περιοδικό, και τέλος έχω 48 Επιστημονικές Ανακοινώσεις σε Διεθνή και 57 Επιστημονικές Ανακοινώσεις σε Ελληνικά Συνέδρια.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: 21ης Ιουνίου 57, Κιλκίς, 61100
Τηλ.-Fax : 2341022481
κιν: 6972859855
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
 

blog: http://sotandre-urology-andrology.blogspot.com/


 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter