Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Αξιοτοπούλου Θένη, Οικογενειακή Σύμβουλος - Ψυχοθεραπεύτρια
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Αξιοτοπούλου Θένη, Οικογενειακή Σύμβουλος - Ψυχοθεραπεύτρια PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Αύγουστος 2011 00:55
Θένη Αξιοτοπούλου
Οικογενειακή Σύμβουλος - Ψυχοθεραπεύτρια


Βιογραφικό

Η εκπαιδευτική και επαγγελματική της κατάρτιση αφορά άμεσα στην συμβουλευτική και θεραπεία ατόμων και οικογενειών.

Αρχικά σπούδασε Κοινωνική Εργασία στην Αθήνα και στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακή ειδίκευση στην συστημική θεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος απο το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας) στην συμβουλευτική ενηλίκων με κύρια δραστηριότητα τις Σχολές Γονέων.

Έχει εργαστεί σε φορείς υγείας και ψυχικής υγείας με εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, με κύριο τομέα εξειδίκευσης την χρήση ουσιών στο ΚΕ.Θ.Ε.Α. καθώς και την υποστήριξη ατόμων με σοβαρές ασθένειες στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Έχει συνεργαστεί με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για την υλοποίηση των Σχολών Γονέων και έχει συμμετάσχει σε προγράμματα στήριξης ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογένειών τους.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες, αλλά και διοργανώνοντας βιωματικά σεμινάρια. Παράλληλα, συμμετέχει σε ημερίδες και σεμινάρια σε δήμους και άλλους φορείς.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου & Αθανασίου Διάκου 1Α, 15342 Αγία Παρασκευή
Τηλ. 210 6085417
Κιν. 6946 971108
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
URL: www.family-therapy.gr

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter