Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Φράγκος Θεοχάρης, Οστεοπαθητικός - Φυσικοπαθητικός
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Φράγκος Θεοχάρης, Οστεοπαθητικός - Φυσικοπαθητικός PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2010 13:48
Θεοχάρης  Φράγκος
Οστεοπαθητικός - Φυσικοπαθητικός

fraggos

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Θεοχάρης Ηλ. Φράγκος αποφοίτησε από το Βρετανικό Κολέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Λονδίνου (Πανεπιστήμιο του Westminster) το 2003 λαμβάνοντας πτυχίο Μπάτσελορ Θετικών Επιστημών στην Οστεοπαθητική Ιατρική και διπλώματα στην Οστεοπαθητική και Φυσικοπαθητική αντίστοιχα. Επίσης, πήρε τιμητική διάκριση στην Τελική Κλινική Αξιολόγηση Επάρκειας (προσόντων) από το Γενικό Οστεοπαθητικό Συμβούλιο της Μεγάλης Βρετανίας.

Αργότερα, κρίνοντας ότι έπρεπε να ενισχύσει το κομμάτι της φυσικοπαθητικής συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διατροφική Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας. Δεδομένου ότι θεωρεί την επιστημονική ενημέρωση υποχρεωτική για διεύρυνση των γνώσεων και προσόντων προσπαθεί συχνά να παρευρίσκεται σε σεμινάρια και συνέδρια.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2003 από το Μάντσεστερ της Αγγλίας σε μεγάλη οστεοπαθητική κλινική ανακτώντας σημαντική εμπειρία στην κλασική οστεοπαθητική-φυσικοπαθητική. Συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας του στο Πολεμικό Ναυτικό, τελώντας χρέη ιατρού στις μετατιθέμενες τοποθεσίες. Το τέλος της θητείας του τον βρίσκει στην Β' Ορθοπεδική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών ως βοηθό των επιμελητών τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στην μετεγχειρητική επίβλεψη. Το γεγονός αυτό τον καθιστά τον πρώτο Έλληνα οστεοπαθητικό-φυσικοπαθητικό με υπηρεσίες όχι μόνο στις Ναυτικές Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και σε ελληνικό νοσοκομειακό περιβάλλον. Πλέον από το 2007 εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αλκιβιάδου 151, 18535 Πειραιάς
Τηλ: 210 4124717
Κιν: 6938 131035
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter