Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Γεωργιάδης Ι. Γεώργιος, Ειδικός Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Γεωργιάδης Ι. Γεώργιος, Ειδικός Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2010 15:24
Γεωργιάδης Γεώργιος 
Ειδικός Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής


georgiadis


Βιογραφικό

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Παβίας Ιταλίας.

Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Απόφοιτος της Γαλλικής Σχολής Αγιος Παύλος (Saint-Paul).
Σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο Παβίας στην Ιταλία όπου και εργάσθηκε στο Κρατικό Σύστημα Υγείας Ιταλίας σαν Οικογενειακός-Γενικός Ιατρός και σαν Ολιστικός-Εναλλακτικός ιατρός επί δεκαετίας.

1. Διπλωματούχος της Κλασσικής Γερμανικής Σχολής Ομοιοπαθητικής SAMUEL HAHNEMANN στο Μιλάνο Ιταλίας και μέλος της Ιταλικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας του Μιλάνου.

2. Διπλωματούχος Ομοτοξικολογίας-Μεσοθεραπείας της Κλασσικής Σχολής Βaden-Baden Γερμανίας και μέλος της Ομοτοξικολογικής Ελληνο-Γερμανο-Ιταλικής Εταιρείας.

3. Διπλωματούχος Οξυγόνο-Οζονοθεραπεία της Επιστημονικής Ιταλικής Εταιρείας συμβεβλημένη με την Υγιεινή Επιστημονική Ακαδημία Ιταλίας.

4. Μέλος της Ιταλικής Εταιρείας Υγιεινής και Βιολογικής-Οικολογικής αντιμετώπισης του ανθρώπου με την Μέθοδο KOUSMINE.

5. Σε συνεργασία με την Φυσική Ιατρική του Πανεπιστήμιου του Μιλάνου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έλαβε μέρος σε μαθήματα και θεραπείες μυκητολογίας-SANUM.

6. Είναι γνώστης: Βοτανοθεραπείας, Γεμμοθεραπείας, Λιθοθεραπείας αποδεσμευτικής, Βιοχημικών Αλάτων του SCHUSSLER, Aνθοϊάμματα του Μπαχ , Ιχνοστοιχεία, Νευραλγική θεραπεία, Ηλεκτροβελονισμό.

7. Εκπαιδευμένος Θεραπευτής SRT (Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης) advanced training με τον Ρόμπερτ Ντέτζλερ(Robert Dezler) και μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας (Spiritual Response Therapy Association-Washington-Αpril 1991).

8. Pranic Healing Θεραπευτής 1ου και 2ου επιπέδου (1st and 2nd level) εκπαιδευμένος με Ιταλούς δασκάλους , μαθητές του Μaster Choa Kok Sui και μέλος του "Ράμα" Ελληνικού Οργανισμού για την Διδασκαλία και την Διάδοση του Pranic Healing, ο οποίος είναι συμβεβλημένος με τον Ιταλικό A.I.D.I.P.H. (Ιταλικός Οργανισμός για τη Διάδοση και την Διδασκαλία του Pranic Healing).

9. Μυημένος στον 1ο-2ο και 3Α βαθμό USUI REIKI.

10. Μυημένος στον 1ο-2ο-3ο και 4ο βαθμό Angelic Reiki.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου και Κρέσνας 1, Περιστέρι
τηλ./fax: 210.5744997


 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter