Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Καλλιβωκάς Ανδρέας, Φαρμακοποιός
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Καλλιβωκάς Ανδρέας, Φαρμακοποιός PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Μάρτιος 2010 15:49
Ανδρέας Καλλιβωκάς
Φαρμακοποιός


Σύντομο Βιογραφικό

Ό Ανδρέας Καλλιβωκάς διατηρεί φαρμακείο στην Πάτρα. Η ιστορία του φαρμακείου ξεκινάει απο το 1879. Ο Ανδρέας Καλλιβωκάς συνδυάζει την γνώση με την εμπειρία και την παράδοση με τις σύγχρονες μεθόδους.

Στο Φαρμακείο  θα βρείτε από παραδοσιακές συνταγές μέχρι την τελευταία ανακάλυψη της φυτικής φαρμακολογίας... από ένα απλό αντιβιοτικό μέχρι ομοιοπαθητικά φάρμακα και εναλλακτικές μεθόδους από όλο τον κόσμο. Όλα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, ασφαλείας και αποτελεσματικότητας. Το φαρμακείο δεν είναι μόνο ένας χώρος υγείας, αλλά και χώρος ομορφιάς. Το εργαστήριό του φαρμακείου είναι εξοπλισμένο με απόλυτα σύγχρονα μηχανήματα ελεγχόμενα και χειριζόμενα από διπλωματούχους φαρμακοποιούς προκειμένου οποιονδήποτε σκεύασμα να καλύπτει όλους τους κανόνες ασφαλείας και ποιότητας για την παραγωγή γαληνικών, ομοιοπαθητικών αλλά και φυτοθεραπευτικών συνταγών. Ακόμα το φαρμακείο δημιουργεί δικά του προϊόντα απόλυτα αξιόπιστα βασισμένα σε παλαιές φυτικές συνταγές.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κορίνθου 204-206, 262 21 Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610.277162 - 276886
Fax: 2610.277162
Κιν. 6944.913565
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
URL: www.kallivokas.gr
 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter