Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Βαρθολομαίος Τάσος, Ομοιοπαθητικός-Ιατρός
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Βαρθολομαίος Τάσος, Ομοιοπαθητικός-Ιατρός PDF Εκτύπωση E-mail

vartholomaios


Βιογραφικό Σημείωμα

Ιατρός Παθολογοανατόμος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολης του ΑΠΘ, με πολυετή κλινική και ακαδημαϊκή προυπηρεσία στο ΕΣΥ, ελεύθερο ιατρικό επάγγελμα, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, μετεκπαιδευμένος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Νuffield και Ratcliffe Oξφόρδης, Μ.Βρετανία στην μυοσκελετική παθολογία και αιματοπαθολογία, στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο στην παθολογία μαστού, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην γυναικολογική παθολογία και στο Νοσοκομείο Δερματικών Νοσημάτων στην Δερματοπαθολογία. Διετέλεσε συνεργάτης του Ερευνητικού Τμήματος του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου στον τομέα των μικροδόσεων.

Κάτοχος Διπλώματος (DIHom) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (HMD) Ομοιοπαθητικής στη Μ.Βρετανία και του ανωτάτου κρατικά αναγνωρισμένου στη Μ.Βρετανια τίτλου Ομοιοπαθητικής MFHom (Member of Faculty of Homoeopathy και μέσω αυτού συνδεδεμένος με την European Committee of Homoeopathy). Mέλος της GIRI, Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών - Ερευνητών στο πεδίο των μικροδόσεων και της Διεθνούς LIGA Ομοιοπαθητικής και με πολυετή μετεκπαίδευση και στην Φυτοθεραπεία στη Μ.Βρετανία.

Συγγραφέας δυο βιβλίων στο πεδίο κυρίως της Ομοιοπαθητικής και της Φυτοθεραπείας, εγκεκριμένων από το Υπουργείο Παιδείας για τις βιβλιοθήκες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων:

1) Συμπληρωματική Ιατρική: Θεωρία και Κλινική Πρακτική, University Studio Press, 2003 και

2) Διδακτικό Εγχειρίδιο Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Θεραπευτικής, Πύρινος Kόσμος, 2005.

Πολυετές Διδακτικό Έργο στο πεδίο της Ομοιοπαθητικής μέσω Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Φορέων Ελλάδος και Μ.Βρετανίας (ΝΗS, BIH, Ομοιοπαθητική Εστία). Έχει βραβευθεί με το Βραβείο «Ειρήνης Μπαχά» της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και έχει προσκληθεί στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας, στη διαδικασία ίδρυσης Νοσοκομείου Φυσικής Θεραπευτικής.

Ιδιαίτερα αντικείμενα της επαγγελματικής και επιστημονικής ενασχόλησης είναι η διερεύνηση, η μελέτη και η εφαρμογή της Σύγχρονης Κλινικής Ομοιοπαθητικής στις Χρόνιες Παθήσεις.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Δεύθυνση: "ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ", Χαλάνδρι (πλησίον ΥΓΕΙΑ), Αθήνα   
Kινητό: 6932907696
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Skype name: tasos.vartho


 
 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter