Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Βασιλειάδης Γρηγόρης, M.Sc. Ph.D. Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Βασιλειάδης Γρηγόρης, M.Sc. Ph.D. Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2010 15:48
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης

M.Sc. Ph.D. Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής


Βιογραφικό

Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής, Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.). Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές στην Ψυχολογία (Α.Π.Θ.) μετά από προπτυχιακή υποτροφία στο τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας και Προσωπικότητας του Πανεπιστημίου του Nijmegen της Ολλανδίας. Στη συνέχεια παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (M.Sc.) στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου (Αριθμός Πράξης Αναγνώρισης του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α: 250/1264-10/12/97). Κατά την τελευταία δεκαπενταετία βρίσκεται σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση κι εποπτεία, ενώ συμμετέχει εντατικά σε βιωματικές αυτογνωστικές διαδικασίες συστημικής, υπαρξιακής, και γνωσιακής κατεύθυνσης.

Yπήρξε Eκπαιδευτής στο Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου Κατάρτισης στη Συμβουλευτική, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ψυχολογίας. Επίσης δίδαξε στο Γ.Ν.Π.Θ. Ιπποκράτειο, το μάθημα: «Συστημική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία».

Τα τελευταία έντεκα χρόνια είναι εισηγητής Σεμιναρίων σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς & κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του στο εξωτερικό και, κατόπιν, στην Ελλάδα, συμμετείχε ως εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια & επιστημονικά συνέδρια με ερευνητικές εργασίες και θεματολογία σχετική με την Ψυχοθεραπεία & την Συμβουλευτική.

Επίσης, διετέλεσε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής συνεδρίων, με αντικείμενο την Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία, στην Ελλάδα & στο εξωτερικό. Διδάσκει στη Σχολή Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος. Πρόσφατα τιμήθηκε με την καταχώρηση του στο 'Who is Who in the World - 2006'.

Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά (Αριθμός Άδειας ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου: 5009/19-05-97) με ενήλικα άτομα, εφήβους, ζευγάρια, και συντονίζει ψυχοθεραπευτικές ομάδες - αυτογνωσίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οικογενειακών Ψυχοθεραπευτών (EFTA - European Family Therapy Association).

Υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του «Ιπποκράτειου» Γ.Ν.Π.Θ, του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. του Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης, και του Κέντρου Κοινωνικής Ιατρικής στο Γ.Ν.Π.Α. «Π & Α Κυριακού».

Σήμερα, ασκεί το επάγγελμα του Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπευτή ιδιωτικά, στο κέντρο της Αθήνας, συνεργαζόμενος με έμπειρους κλινικούς επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων (ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς παιδαγωγούς, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, εργοθεραπευτές).


 Στοιχεία Επικοινωνίας

 Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 2, & Λ. Βασ. Σοφίας γωνία, ΑΘΗΝΑ.
τηλ:  6977.86.64.61, 210.72.57.570
κιν: 6977.86.64.61


 
 
 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter