Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Συνεργάτες Βικελής Μιχαήλ, Νευρολόγος
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Βικελής Μιχαήλ, Νευρολόγος PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2010 01:26
Βικελής Μιχαήλ
Νευρολόγος

vikelis

Σύντομο Βιογραφικό

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε την ειδικότητα της νευρολογίας στην Αθήνα και μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης, όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Master of Science in Headache Medicine.
Διατηρεί ιδιωτικό Νευρολογικό Ιατρείο και Κέντρο Κεφαλαλγίας στη Γλυφάδα Αττικής και συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία.
Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης στη Νευρολογική Κλινική και στο Ιατρείο Κεφαλαλγίας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Κέντρο Κεφαλαλγίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».
Στα ιδιαίτερα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται:

  • Ημικρανία, πονοκέφαλος τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία και άλλες κεφαλαλγίες.
  • Νόσος Alzheimer και άλλες μορφές άνοιας.
  • Πολλαπλή Σκλήρυνση (Σκλήρυνση κατά Πλάκας).

Έχει συγγράψει περισσότερα από 40 επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά ιατρικά περιοδικά, 10 κεφαλαία σε ελληνικά ιατρικά βιβλία και περισσότερα από 13 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Έχει προσκληθεί και έχει δώσει περισσότερες από 35 διαλέξεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.
Επίσης, έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ενημέρωση του κοινού, δίνοντας ομιλίες, γράφοντας άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
Είναι μέλος στην Αμερικανική Ακαδημία Νευρολογίας (American Academy of Neurology), στη Διεθνή Εταιρεία Κεφαλαλγίας (International Headache Society), στην Ευρωπαϊκή Νευρολογική Εταιρεία (European Neurological Society) και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας.


Στοιχεία Ιατρείου

Διεύθυνση: Λαζαράκη 8, Γλυφάδα 16675
Τηλ: 210-9681760
Κιν: 6936-727278
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ιστοσελίδες
 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter