Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική Ψυχολογία Συνεργάτες Βογιατζής Νικόλαος, Ψυχολόγος
Η Μηχανή Αναζήτησης ετοιμάζεται. Παρακαλώ περιμένετε...
Βογιατζής Νικόλαος, Ψυχολόγος PDF Εκτύπωση E-mail

Βιογραφικό Σημείωμα

Ονομάζομαι Νικόλαος Βογιατζής, είμαι τριάντα επτά ετών, είμαι Ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών. Έχω σπουδάσει τρία χρόνια σε Ελεύθερο Εργαστήριο Σπουδών (ΕΠΙ. ΞΥΝΗ), Ψυχολογία, τρία χρόνια θεολογικές σπουδές (ΑΕΣΑ), καθώς και ένα χρόνο προκαταρκτικό Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Salford στην Αγγλία (FCY).
Έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε ένα εκτεταμένο αριθμό σεμιναρίων, διαλέξεων και συνεδρίων, από τα οποία έχω αντλήσει ωφέλιμες και χρήσιμες εμπειρίες γύρω από τις Μαθησιακές Δυσκολίες, την Ψυχοθεραπεία, την Συμβουλευτική, την Προσωπική Ανάπτυξη, το Παιχνίδι - το Ιχνογράφημα στην Παιδική Ηλικία, τα Προβλήματα στην Παιδική Ηλικία, τον Αυτισμό, την Διδακτική πράξη, τον τρόπο Διάγνωσης, εμπειρία σε τεστ Προσωπικότητας ΜΙΝΕΣΟΤΑ (MMPI), ROTTER, και πλήθος άλλων θεμάτων.
Σε αυτή την πορεία συνεργάστηκα ως αρμόδιος Ψυχολόγος, με Παιδικούς Σταθμούς, με Ψυχολόγους, Παιδαγωγικά Κέντρα, Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες, με την Συμβουλευτική Γονέων και παιδιών με ανάγκες Ψυχολογικής Στήριξης, επιπλέον, συνεργάστηκα με Παιδιά και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Στην διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας εργάστηκα σαν Ψυχολόγος στο Ψυχιατρικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείο Σαλαμίνας. Σήμερα λειτουργώ ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αγία Παρασκευή.
Έχω συντάξει διάφορες Πειραματικές και Ερευνητικές Εργασίες, Project για την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με Σκληροδερμία, Ερευνητική Μελέτη για τον Αυτισμό, Το Στρες Μάχης των Στρατιωτών που πήραν μέρος στην εισβολή της Κύπρου το 1974. Διατηρώ στο αρχείο μου όλα τα ιστορικά εκείνων που συνεργάστηκα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δεύθυνση: Hρώων Πολυτεχνείου 4, 2ος Όροφος, Πλατεία Αγίας Παρασκευής, 153 42 ΑΘΗΝΑ
Κιν. 6973 661934
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Τελευταία Νέα

NewsletterEγγραφείτε στο newsletter