Web
Analytics
Fenivir Tinted: Η λύση στον επιχείλιο έρπητα που σε «καλύπτει» πλήρως! - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Fenivir Tinted: Η λύση στον επιχείλιο έρπητα που σε «καλύπτει» πλήρως!

Ξυπνάς και ξέρεις ότι είναι εκεί, αλλά δε θες να το πιστέψεις. Τρέχεις στο μπάνιο ελπίζοντας να έχεις πέσει έξω. Μάταια. Ο επιχείλιος έρπης είναι παρών και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και «άβολο» στην καθημερινότητά σου! Αυτό ακριβώς ισχυρίζονται και τα 2 δις του πληθυσμού, και ειδικότερα οι γυναίκες, που ζουν μαζί του πάνω από 2 φορές τον χρόνο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι τελικά ο επιχείλιος έρπης;

Ο επιχείλιος έρπης είναι μια λοίμωξη των χειλιών και του στόματος που προκαλείται από τον ιό του απλού έρπητα τύπου-1. Και είμαστε όλοι –ναι, όλοι– εκτεθειμένοι σε αυτόν. Αναρωτιέσαι γιατί; Όταν βρισκόμαστε εν μέσω στρεσογόνων περιόδων και είμαστε συναισθηματικά ή σωματικά καταπονημένοι, ο επιχείλιος έρπης βρίσκει πρόσφορο έδαφος και έρχεται στην επιφάνεια! Και τότε είναι που «τρυπώνουν» στο μυαλό αυτές οι σκέψεις που μας γεμίζουν ανασφάλεια∙ «πώς θα βγω έξω με "αυτό" στα χείλη μου;».

Υπάρχει τρόπος να τον «εξουδετερώσεις»;

Πλέον δε χρειάζεται να επιτρέπεις στον επιχείλιο έρπητα να μπαίνει εμπόδιο στις όμορφες στιγμές της ζωής σου, γιατί μπορείς πολύ απλά να τον θεραπεύσεις με τη βοήθεια του Fenivir!

Το φαρμακευτικό προϊόν Fenivir με 3πλή δράση δίνει τη λύση στη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα. Χάρη στη σύνθεσή του με πενσικλοβίρη αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού, με αποτέλεσμα να ανακουφίζει ταχύτερα από τον πόνο, μειώνοντας έτσι το χρόνο θεραπείας και επούλωσης, εξαφανίζοντας από την καθημερινότητά σου όλα τα επίπονα συμπτώματά του!

Και τώρα με το πρωτοποριακό Fenivir Tinted συνδυάζεις θεραπεία και κάλυψη!
Το νέο Fenivir Tinted είναι το μοναδικό φαρμακευτικό προϊόν στην αγορά που συνδυάζει αποτελεσματική θεραπεία με καλυπτική δράση, καθώς περιέχει χρώμα και μάλιστα στον ίδιο τόνο με το χρώμα του δέρματος για απόλυτη ομοιομορφία.

Τέλος η αμηχανία και η ανασφάλεια…Το Fenivir Tinted είναι η λύση που σε «καλύπτει» πλήρως!

Και μην ξεχνάς την πρόληψη!

  • Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου και θωράκισε με αυτόν τον τρόπο την άμυνα του οργανισμού σου
  • Απόφυγε την άμεση επαφή με ήδη μολυσμένα από τον ιό άτομα και κυρίως… το φιλί
  • Μη μοιράζεσαι κοινόχρηστα αντικείμενα (καλαμάκια, ποτήρια ή καλλυντικά) με κάποιον που έχει επιχείλιο έρπητα
  • Φρόντισε να διατηρείς την περιοχή των χειλιών μόνιμα ενυδατωμένη

«ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ»

Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Εφαρμογή ανά δύο ώρες για 4 ημέρες.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.