Amway: Συμπληρώματα διατροφής Nutrilite - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Amway: Συμπληρώματα διατροφής Nutrilite

11 Νοε 2015
  • Η Amway μας βοηθάει να είμαστε γεροί... μέχρι το κόκκαλο!
  • Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Nutrilite εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα: NUTRILITE Cal Mag D Plus και NUTRILITE Glucosamine που μας βοηθούν να έχουμε γερά οστά και αρθρώσεις

Τα οστά αποτελούν τα θεμέλια του σώματος. Τα δυνατά οστά καθορίζουν την ποιότητα της σκελετικής δομής, γεγονός που άμεσα συνδέεται με την εμφάνιση, τη ζωντάνια και την ενέργειά μας. Η καλή σκελετική δομή μας επιτρέπει να έχουμε καλύτερη στάση και να κινούμαστε πιο άνετα κάνοντάς μας να νιώθουμε καλύτερα και να φαινόμαστε νεότεροι!

Στη σύγχρονη εποχή είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχει έλλειψη ασβεστίου στον οργανισμό και αυτό είναι επιβλαβές για τα οστά. Αν ο οργανισμός δεν λαμβάνει καθημερινά αρκετό ασβέστιο μέσω της διατροφής, μπορεί να το κλέψει από τα οστά.

Σε αυτό το πρόβλημα η Amway έρχεται να προσφέρει μία ασφαλή λύση καθώς το NUTRILITE Cal Mag D Plus περιέχει τρία θρεπτικά συστατικά φυσικής προέλευσης - ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D - που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των οστών.

• Ασβέστιο: Σε μορφή ασβεστοποιημένων φυκιών (μία από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές βοτάνων της φύσης), το ασβέστιο συμβάλλει στη διατήρηση των υγιών οστών, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και στην πήξη του αίματος.
  • Μαγνήσιο: Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.
  • Βιταμίνη D: Διευκολύνει τη βέλτιστη απορρόφηση του ασβεστίου.

Επιπρόσθετα το NUTRILITE Glucosamine, είναι ένα προϊόν που ενισχύει τους χόνδρους και γεροί χόνδροι σημαίνει ελευθερία στην κίνηση, καθώς ο χόνδρος αποτελεί ένα σημαντικό δομικό συστατικό του σώματος. Η γλυκοζαμίνη είναι ένα συστατικό του χόνδρου.

To NUTRILITE Glucosamine είναι μια ειδική σύνθεση που περιέχει υδροχλωρική γλυκοζαμίνη και το αποκλειστικό συμπύκνωμα Acerola - μια φυσική πηγή βιταμίνης C και φυτοθρεπτικών (θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης). Επίσης, η γλυκοζαμίνη υπάρχει με τη μορφή του εκχυλίσματος από τα οστρακοειδή - μια εντελώς φυσική ουσία. Η NUTRILITE Glucosamine περιέχει επίσης συμπύκνωμα βιοφλαβονοειδών εσπεριδοειδών από γκρέιπφρουτ, μανταρίνι πορτοκάλι και λεμόνι, που όλα ενισχύουν την περιεκτικότητα σε φυτοθρεπτικά.

Με τη συμβολή των προϊόντων της Amway, η φυσική μας κατάσταση βελτιώνεται, τα οστά ενδυναμώνονται και οι καθημερινές κινήσεις διευκολύνονται καθώς το σώμα έχει περισσότερη ενέργεια!

Σχετικά με την Amway

Η Amway είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, των $10.8 δις με έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™. Όλα τα προϊόντα πωλούνται αποκλειστικά μέσω των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway.Το 2013 οι παγκόσμιες πωλήσεις κατέταξαν την Amway στην πρώτη θέση των εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων σύμφωνα με το Direct Selling News 2014 Global 100. Οι ετήσιες πωλήσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν ποσά από απευθείας πωλήσεις και από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Για εταιρικά νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr