ΔΩΡΕΑΝ λιπομέτρηση τη Τρίτη 16 Οκτωβρίου

Ελάτε όλοι να κάνετε μία ΔΩΡΕΑΝ λιπομέτρηση τη Τρίτη 16/10 στον πεζόδρομο της Δελφών στο Κολωνάκι.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2018 η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ τη Τρίτη (16/10) από τις 11:00π.μ. έως και τις 6:00μ.μ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι.

Στόχος της εκδήλωσης η διατροφική ενημέρωση του κοινού.

Λιπομέτρηση (Ανάλυση σύστασης σώματος)

Ανάλυση σύστασης σώματος είναι η διαδικασία με την οποία μετράμε το σύνολο της άλιπης σωματικής μάζας και του λίπους που αποτελούν το συνολικό βάρος του σώματος. Η μέτρηση γίνεται με την μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης (αγωγιμότητας) και βασίζεται στο γεγονός ότι οι ιστοί του σώματος άγουν το ηλεκτρικό ρεύμα. Το ρεύμα ακολουθεί το δρόμο με την μικρότερη αντίσταση δηλαδή την άλιπη μάζα του σώματος και κατόπιν, υπολογίζει με εξαιρετική ακρίβεια το σωματικό λίπος, το σπλαχνικό λίπος, τη μυϊκή μάζα και τα υγρά του σώματος.

Μέσω της λιπομέτρησης μπορούμε να μάθουμε ακριβώς το ποσοστό λίπους που έχουμε στο σώμα μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Serinth για την παραχώρηση του εξοπλισμού.

Λόγω Διατροφής

e-περί...(οδικο) διατροφής & υγείας, με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Ιστότοπος: www.logodiatrofis.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Λόγω Διατροφής