Καλοκαιρινή προσφορά από την "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" και την SONY - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Καλοκαιρινή προσφορά από την "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" και την SONY

28 Μαϊ 2012
bakakosΗ κορυφαία εταιρία στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" προσφέρει εντελώς δωρεάν μια συσκευασία μπαταριών SONY, 6 τεμαχίων, μεγάλης διάρκειας και υψηλών επιδόσεων σε όλους τους χρήστες ακουστικών! Επισκεφθείτε μέχρι τέλος Αυγούστου ένα από τα καταστήματα "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare", ενημερωθείτε για τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και επωφεληθείτε της μεγάλης καλοκαιρινής προσφοράς γνωριμίας! Ομόνοια (άνωθεν φαρμακείου Μπακάκος), Πειραιάς, Μαρούσι, Χολαργός και Καλαμάτα.
Η εταιρία SΟΝΥ, επέλεξε τα καταστήματα "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare", για την αποκλειστική διανομή των μπαταριών ακουστικών βαρηκοΐας. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και την πλούσια γκάμα εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών, η συνεργασία με μια πρωτοπόρα εταιρία αποτέλεσε μονόδρομο επιλογής. Εξειδικευμένη σε καινοτόμες λύσεις για άτομα με δυσκολία ακοής, η "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" προσφέρει σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακοής, ομιλίας καθώς και αντιμετώπισης εμβοών.

Οι μπαταρίες SONY διατίθενται σε τέσσερις τύπους, για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας, όλων των κατασκευαστών και ανταποκρίνονται πλήρως στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για εξαιρετική διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη απόδοση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" θα βρείτε στο site της εταιρίας www.bacacos-earcare.gr ή στο τηλέφωνο 2104170400.

Σχετικά με την "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare"

Η "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" αποτελεί την σύμπραξη δύο καταξιωμένων ονομάτων στο χώρο της υγείας, της εταιρίας Π. ΜΠΑΚΑΚΟΣ Α.Ε. και της earcare – βοηθήματα ακοής. Η "ΜΠΑΚΑΚΟΣ earcare" εταιρία εξειδικεύεται σε λύσεις βελτίωσης της ακοής και διαθέτει καταστήματα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη συλλογή ακουστικών βαρηκοΐας και βοηθημάτων στην Ελλάδα.
Το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει σχετικά με όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να σας προτείνει την κατάλληλη λύση για την πάθησή σας. Σύγχρονα και μικροσκοπικά ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρίας, που υποβοηθούν την ακοή του χρήστη και του επιτρέπουν να βελτιώσει τόσο την επικοινωνία του όσο και συνολικά τις συνθήκες της καθημερινής κοινωνικής του ζωής. Δεχόμαστε συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων, ενώ για άτομα με δυσκολία μετακίνησης, προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση, επίσκεψη εξειδικευμένου συμβούλου στο σπίτι.
Τα καταστήματα ΜΠΑΚΑΚΟΣ-EARCARE βρίσκονται στην Ομόνοια (άνωθεν φαρμακείου Μπακάκος), τον Πειραιά, το Μαρούσι, το Χολαργό και την Καλαμάτα. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2104170400.
Τα βοηθήματα που προσφέρονται, βελτιώνουν την ακουστική του χρήστη τόσο στον ιδιωτικό χώρο - ακρόαση τηλεόρασης, κουδούνισμα, τηλεφωνική επικοινωνία - όσο και σε δημόσιες εκδηλώσεις όπως θέατρο, ομιλίες, συζητήσεις. Για τις παθήσεις εμβοών (βούισμα του αυτιού) προσφέρεται εξειδικευμένη συλλογή που αντιμετωπίζει ή επικαλύπτει το σύμπτωμα. Για τις πλέον σοβαρές παθήσεις βαρηκοΐας και κώφωσης, διατίθενται συστήματα ειδοποίησης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανταποκριθούν στο χτύπημα του τηλεφώνου, της πόρτας ή στο κλάμα ενός μωρού.