Web
Analytics
ΚΕΘΕΑ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2012 - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

ΚΕΘΕΑ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2012

20 Ιουν 2012

ketheaΜε πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα θα υποδεχτεί και φέτος το ΚΕΘΕΑ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Με κεντρικό μήνυμα «Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί. Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη» η φετινή εκστρατεία επικεντρώνεται στην ανάγκη για υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων και όλων εκείνων που την περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, που βρίσκονται στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο.

Σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, αθλητικοί αγώνες, ενημερωτικές δράσεις, αλλά και παρεμβάσεις ενημέρωσης - υποστήριξης για τους χρήστες στο δρόμο, καθώς και εκδηλώσεις μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Μερικές από τις εκδηλώσεις είναι:

  • Άλσος Βεϊκου Δήμου Γαλατσίου, 25-Ιουν-12, 21.00: Χορευτική παράσταση με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από τις ομάδες χορού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
  • Αθήνα, Πλατεία Μοναστηρακίου, 26/6/2012, 19.00 - 22.00: Διαδραστικά happenings, παντομιμικά και μουσικά δρώμενα με θέμα την αλληλεγγύη από ομάδες της πρωινής και της βραδινής θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Καφενείο ενημέρωσης για χρήστες και για το ευρύτερο κοινό, διανομή έντυπου υλικού από μέλη του προγράμματος και εθελοντές.
  • Καλύβια, Δημαρχείο Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού, 23/6/2012, 21.00: Θεατρική παράσταση "Το μεγάλο μας Τσίρκο" του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τα μέλη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης Πρωινού και Βραδινού Προγράμματος στο Δήμο Σαρωνικού.
  • Αθήνα, Εξάρχεια, 26/6/2012, 18:00 - 22:30: Εκδήλωση στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου. Δράσεις και ενημέρωση κοινού. Παρουσία της κινητής ιατρικής μονάδας των Γιατρών του Κόσμου για ιατρική περίθαλψη και εξετάσεις HIV και ηπατίτιδας. Παράλληλη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για υποδοχή χρηστών.
  • Αθήνα, πλατεία Εξαρχείων, 26/6/2012, 11:00-20:30: Εργαστήρια και παιχνίδια για παιδιά και έφηβους, έκθεση φωτογραφίας στο κτήριο της Τσαμαδού από την ομάδα φωτογραφίας του στεκιού, περιποίηση κήπου στην πλατεία από ομάδες μελών των ΚΕΘΕΑ ΠΛΕΥΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Στέκι Τομέα Πρόληψης. Παράλληλα, στο χώρο θα προβάλλονται τα spots που δημιούργησαν οι σπουδαστές της ΑΚΤΟ για το ΚΕΘΕΑ.
  • Ηράκλειο, κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, 20/6/2012 21.00, Θεατρική παράσταση "Ένα καλοκαίρι σε ' κείνο το πλατάνι"
  • Θεσσαλονίκη, πεζόδρομος Αγίας Σοφίας, 25 - 26/06/12, 10.00 - 22.00:  Έκθεση εργαστηρίου κεραμικής, περίπτερο ενημέρωσης, μουσικές & καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Διαβάστε αναλυτικά για όλες τις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ σε ανοικτούς χώρους, στις φυλακές, τις δράσεις street-work, αλλά και τα ενημερωτικά του περίπτερα εδώ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.