Web
Analytics
ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε: "Υπάρχει πρακτικά αντικειμενική αδυναμία τροφοδοσίας των νοσοκομείων" - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε: "Υπάρχει πρακτικά αντικειμενική αδυναμία τροφοδοσίας των νοσοκομείων"

06 Ιουν 2012

Συνεχίζεται ο τερματισμός των επί πιστώσει παραδόσεων και η οριστική διακοπή της τροφοδοσίας σε 6 δημόσια νοσοκομεία, παρόλη την ειλικρινή και άμεση αντίδραση του υπηρεσιακού Υπουργού Υγείας

 

Αναλλοίωτη και σταθερή παραμένει η ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. (Πέμπτη 31 Μαΐου 2012) για τερματισμό των επί πιστώσει παραδόσεων στα δημόσια νοσοκομεία και την οριστική διακοπή της τροφοδοσίας στα έξι χειρότερα εξ' αυτών (Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός», Γ.Ν. Ρόδου «Α. Παπανδρέου», Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς», Γ.Ν.Α «Σωτηρία», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Πανεπιστημιακό Γενικό Nοσοκομείο «Αττικόν») από την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012. Με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, το ΔΣ του ΠΑΣΥΠΙΕ επισημαίνει: «Η στάση μας δεν πηγάζει από την ανάγκη για δυναμική διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, αλλά από την πλήρη αδυναμία μας να πληρώσουμε και εμείς τους δικούς μας προμηθευτές και τις λοιπές υποχρεώσεις μας. Είναι λοιπόν φυσική συνέπεια η διακοπή προμηθειών προς όλα τα νοσοκομεία της χώρας λόγω αντικειμενικών ελλείψεων. Με απλά λόγια, υπάρχει πρακτικά αντικειμενική αδυναμία τροφοδοσίας των νοσοκομείων. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να αναδείξουμε την ειλικρινή και άμεση αντίδραση των υπηρεσιακών διοικούντων της δημόσιας Υγείας και ειδικώς του κ. Υπουργού ατομικά, οι οποίοι, σε αντίθεση με τους επικεφαλής του χώρου των πρόσφατων κυβερνήσεων, μας αντιμετώπισαν με κατανόηση και διάθεση να δώσουν ουσιαστική λύση στο πρόβλημα. Δηλώνουμε ξεκάθαρα και προς αποφυγή παρερμηνειών και λανθασμένων κρίσεων, ότι, περιμένοντας τα πρακτικά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους, συνεχίζουμε πιστοί στα όσα έχουμε ήδη εξαγγείλει. Όσο για αυτούς που θέτουν εμπόδια στην εκτέλεση των νόμιμων απαιτήσεών μας, τους προσκαλούμε να αφήσουν τα πολυτελή γραφεία τους και να μας επισκεφθούν ώστε να συνειδητοποιήσουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας.»

Σχετικά με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑΣΥΠΙΕ):

O ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. έχει μέλη του μικρές εταιρίες, οι οποίες εμπορεύονται και διακινούν, ως επί το πλείστον, αναλώσιμο υγειονομικό και επιδεσμικό υλικό (δηλαδή σύριγγες μιας χρήσης, γάζες, γάντια, κλπ). Η επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του απευθύνεται, σε μεγάλο μέρος, στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας.

Τηλ. επικοινωνίας 210 3840486, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.