Web
Analytics
PHYSIOMER® Ευκάλυπτος: Κάντε την καθαρή μύτη κανόνα - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

PHYSIOMER® Ευκάλυπτος: Κάντε την καθαρή μύτη κανόνα

18 Δεκ 2016

Το PHYSIOMER® Ευκάλυπτος, από την ολοκληρωμένη σειρά για ρινικές πλύσεις PHYSIOMER®, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την καθαρή μύτη «κανόνα» στην καθημερινότητά σας, αναπνέοντας ελεύθερα, κάθε μέρα!

Με τον χειμώνα «προ των πυλών» και τις έντονες διακυμάνσεις του καιρού, το κρυολόγημα και η βουλωμένη μύτη αποτελούν πλέον σύνηθες φαινόμενο που ταλαιπωρεί εκατομμύρια κόσμο, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την καθημερινότητά μας. Το PHYSIOMER® Ευκάλυπτος είναι εδώ για να απαντήσει σε αυτή την πρόκληση, αλλάζοντας τα δεδομένα και κάνοντας την καθαρή μύτη κανόνα όλο τον χρόνο!

Γιατί είναι μοναδικό το PHYSIOMER® Ευκάλυπτος:

  • Είναι φυσικό προϊόν και το μόνο με 100% θαλασσινό νερό
  • Παρέχει άμεση ανακούφιση σε μόλις 3 λεπτά
  • Έχει τριπλή δράση: αποσυμφορεί, καθαρίζει κι αναζωογονεί τη βουλωμένη μύτη
  • Περιέχει αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, εκχύλισμα άγριας μέντας και περισσότερα από 80 ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία.

Πρόληψη, όχι μόνο αντιμετώπιση

Η ολοκληρωμένη σειρά για τη φροντίδα της μύτης PHYSIOMER® είναι απαραίτητη για τη ρινική υγιεινή, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που δρουν αποσυμφορητικά έναντι του κρυολογήματος και των αλλεργιών, αλλά και προϊόντα που δρουν προληπτικά . Τα προϊόντα PHYSIOMER®  είναι κατάλληλα για τον καθημερινό καθαρισμό της μύτης από σωματίδια και μικρόβια και ιδανικά για χρήση από όλη την οικογένεια, ακόμη και από βρέφη. Επιπλέον είναι ασφαλή για χρήση από τις «ευαίσθητες» ομάδες του πληθυσμού* όπως ηλικιωμένοι και άτομα που νοσούν από διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα, θυροειδή, άσθμα κ.ά.

Χρήσιμες συμβουλές για σωστή και ελεύθερη αναπνοή κάθε μέρα:

  • Αναπνέετε πάντα από τη μύτη, καθώς ο εισπνεόμενος αέρας φιλτράρεται, αποτρέποντας την είσοδο σωματιδίων (αλλεργιογόνα, ρύποι, σκόνη) και μικροβίων
  • Θυμηθείτε να πλένετε τη μύτη σας μετά την έκθεσή σας σε σκόνη (οδήγηση μηχανής, υπαίθριες δραστηριότητες κ.ά.), ξηρή ατμόσφαιρα (πολύωρη έκθεση σε κλιματιζόμενους χώρους), αλλεργιογόνους παράγοντες (γύρη, σκόνη, επιθήλια ζώων κ.ά.), εστίες μικροβίων (κλειστοί χώροι, επαφή με νοσούντες κ.ά.)
  • Βελτιώστε την καθημερινότητά σας βελτιώνοντας την αναπνοή σας με καθημερινές ρινικές πλύσεις με 100% θαλασσινό νερό, καθώς προστατεύουν από το κρυολόγημα μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης κατά 50%, καθαρίζουν, προάγουν την επούλωση και ενισχύουν τη φυσική άμυνα της μύτης.1,2,3

 

 

PHYSIOMER® και η ελεύθερη αναπνοή δεν είναι πια πολυτέλεια!


*Το Physiomer Ευκάλυπτος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της κύησης ή του θηλασμού.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.