Web
Analytics
Μέθοδος Θήτα - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα που η επιστήμη ανιχνεύει με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Υπάρχουν 5 εγκεφαλικά κύματα με διάφορες συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα. Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι μια συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε στην κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού και όταν ονειρευόμαστε στη διάρκεια του ύπνου.

Όταν πραγματοποιείτε μια θεραπεία μέσω της Μεθόδου Θήτα, ο εγκέφαλος σας πηγαίνει αυτόματα σε κατάσταση Θήτα στην οποία μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να δουλέψετε με την "Ανώτατη Συνείδησή" σας. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα αισθητά από εσάς και επιβεβαιώνονται με μυϊκό έλεγχο.

Βρισκόμενοι σε αυτή τη βαθιά και χαλαρή κατάσταση μπορούμε να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου μας. Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων μας και τις λύσεις τους. Γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών σκέψεων, πεποιθήσεων, προτύπων και συναισθημάτων που βρίσκονται στο υποσυνείδητο νου μας και με απλές τεχνικές τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές επιβεβαιώσεις, δηλώσεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις.

Στην κατάσταση Θήτα τα νέα αυτά δεδομένα εγγράφονται στον νου μόνιμα και το άτομο πλέον λειτουργεί έχοντας στο υποσυνείδητο του νέες θετικές σκέψεις και συναισθήματα. Στα κύματα Θήτα μπορούμε να καλλιεργήσουμε όλες μας τις διαισθητικές ικανότητες και μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους και το περιβάλλον μας από όλες τις διαταραχές, δυσαρμονίες και ασθένειες. Η ζωή θέλει να είμαστε κάθε στιγμή ευτυχισμένοι και υγιείς. Είναι το εκ γενετής μας δικαίωμα. Mε τη Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε αυτήν την πραγματικότητα στη ζωή μας.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία της Μεθόδου Θήτα στη ζωή του ατόμου;

Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζετε σε όλους τους τομείς της ζωής. Υγεία, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά, ψυχολογικά θέματα, άγχος, φόβοι, εθισμοί σε ουσίες κ.α. Θα εκπλαγείτε ανακαλύπτοντας πόσα πολλά θα μπορείτε να αλλάξετε στη ζωή σας σύντομα.

  • Πνευματική Ανάπτυξη: Καλύτερη επικοινωνία, κατεύθυνση και διαύγεια σε σχέση με το Δημιουργό των Όλων
  • Συναισθηματικά: Κατανόηση, επίλυση και μεταμόρφωση όλων των αρνητικών συναισθημάτων αποκτώντας πρόσβαση στη ρίζα της αιτίας
  • Σχέσεις: Αρμονία και ενότητα με τους άλλους, αλλάζοντας την εσωτερική σχέση με τον εαυτό σας
  • Καριέρα: Ανανέωση του ενθουσιασμού σας για τη σκοπό της ζωής σας και πρόσβαση στην καθοδήγηση που χρειάζεστε για να τον πετύχετε
  • Υγεία: Σωματικό σκανάρισμα χρησιμοποιώντας την διαίσθηση για να δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και ποια ασθένεια έχει αρχίσει να εκδηλώνεται. Τώρα γίνεται αποδεκτό από την επιστήμη ότι τα περισσότερα φυσικά προβλήματα υγείας συσχετίζονται με τις αρνητικές πεποιθήσεις του νου μας, τη συναισθηματική μας κατάσταση και τις σκέψεις μας. Όταν με τη μέθοδο Θήτα γίνεται η αντικατάστασή τους με τις κατάλληλες θετικά πεποιθήσεις, η θεμελιώδης αιτία μιας ασθένειας μπορεί να εξαλειφθεί και η ασθένεια να υποχωρήσει.
  • Άλλοι τομείς μπορεί να είναι:  Εθισμοί – Αλλεργίες – Διαχείριση Θυμού – Άγχος – Πένθος – Φόβος δέσμευσης – Θέματα αυτοπεποίθησης – Κατάθλιψη – Κατάχρηση Ναρκωτικών – Συναισθηματικές προκλήσεις – Φοβίες – Ενοχές – Θέματα υγείας – Ζήλια – Μοναξιά – Αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις – Εμμονές – Κρίσεις πανικού – Προσωπική εξέλιξη – Φόβοι – Απόρριψη – Σεξουαλικά θέματα – Ντροπή – Δειλία – Φόβος έκθεσης – Στρες – Τραύμα – Δυστυχία – Ανησυχία

Σε ποιους απευθύνεται η Μέθοδος Θήτα;

Άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας (ακόμα και έφηβοι παιδιά), κουλτούρας και θρησκείας μπορούν να διδαχθούν την Μέθοδο Θήτα. Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή ικανότητα σε διαλογισμό ή ειδικές γνώσεις. Οι τεχνικές της μεθόδου Θήτα μαθαίνονται εύκολα από όλους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα και τα φυτά, τα ζώα και το περιβάλλον σας. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σπουδαστές, γονείς, επαγγελματίες, έχουν βρει τις τεχνικές ανεκτίμητες στην καθημερινή ζωή τους.

Η  μέθοδος Θήτα χρησιμοποιείται από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου της κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής, και συμβούλων σε θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής ζωής που την εφαρμόζουν αυτούσια ή ως ισχυρό συμπλήρωμα στην υπάρχουσα πρακτική τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μαρία Τελίδου

Επαγγελματίας Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα 

Βιογραφικό

Ιστότοπος: mariatelidou.gr/

Τελευταία άρθρα από τον/την Μαρία Τελίδου

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.