Κλήρωση Βιβλίου: 8 λύσεις – κλειδιά για να μπει τέλος στο Bullying

Οι εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, προσφέρουν από ένα βιβλίο σε δύο τυχερούς - χρήστες της ιστοσελίδας μας

με τίτλο "8 λύσεις – κλειδιά για να μπει τέλος στο Bullying"

 

Για την παρουσίαση του βιβλίου πατήστε εδώ

 
Δηλώστε συμμετοχή για να είσαστε εσείς ο/η τυχερός/ή.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπείτε στην ιστοσελίδα μας και πατήστε "Μου αρέσει" mouaresei μέχρι και τις  17/10/18 και θα γίνετε φίλοι της ιστοσελίδας μας 
Με αυτό τον τρόπο θα ενημερώνεστε άμεσα για τα σημαντικότερα άρθρα που δημοσιεύονται ενώ αυτόματα μπαίνετε και στην κλήρωση.
 

Οι δύο νικητές θα βγουν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των φίλων στο facebook. Τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στο facebook

 
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις  18/010/2018
 

Οι νικητές της  κλήρωσης  μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία είτε από τον Αρμό της Αθήνας (Μαυροκορδάτου 11, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, επιδεικνύοντας ένα αποδεικτικό ταυτότητας), είτε από τον Αρμό της Θεσσαλονίκης (Πρασακάκη 5), είτε να στείλουν κατόπιν συνεννοήσεως (τηλ. 210 3304196 και 2310 220992) άλλο πρόσωπο ή ταχυδρομική εταιρεία προκειμένου να τα παραλάβουν.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κλήρωση: "Ομοιοπαθητική Θεραπεία" για Ψωρίαση

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.