Web
Analytics
Σεμινάριο: Οι Κώδικες Ζωής - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Σεμινάριο: Οι Κώδικες Ζωής

 

 

"Οι Κώδικες της Ζωής. Αφαιρούμε τα κρυμμένα μπλοκαρίσματα προς την επιτυχία (υγεία, σχέσεις, καριέρα, αφύπνιση) δημιουργώντας ένα επιβλητικό, ελκυστικό, ακαταμάχητο στόχο ή όραμα και εμποτίζοντας την Καρδιά με ποιότητες θετικές για την Ζωή που διασφαλίζουν την υλοποίηση."

Jack & Anne Stewart, January 2013.

 

  • "Συγκεκριμένη δουλειά που έγινε στο Ινστιτούτο Μαθηματικών Καρδιάς (Institute of HeartMath) στις Η.Π.Α. σε μία περίοδο είκοσι ετών, απέδειξε ότι το κυρίαρχο όργανο στους ανθρώπους είναι η καρδιά."
  • "Η νέα επιστήμη της επιγενετικής έχει πλέον αποδείξει όσα ήταν γνωστά μόνο διαισθητικά για δεκαετίες, αν όχι για αιώνες. Ότι τα σήματα που πάνε προς και έρχονται από, καθώς και η «μνήμη» σε κάθε ένα από τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα, καθορίζουν τα πάντα."
  • "Η αλλαγή της κυτταρικής μνήμης που δε μας εξυπηρετεί πια, μπορεί να θεραπεύσει κάθε ασθένεια και να βοηθήσει τους ανθρώπους να απομακρύνουν τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που τους αποτρέπουν από το να επιτύχουν στη ζωή τους."
  • "Σε μία περίοδο δέκα ετών, με χιλιάδες περιπτώσεις στις Η.Π.Α, έχει δειχθεί ότι η διαδικασία του Κώδικα Θεραπείας απομακρύνει τη «τοξική» κυτταρική μνήμη. Με τον τρόπο αυτό, δουλεύεται η ριζική αιτία της ασθένειας και προκύπτει η «θαυματουργή» θεραπεία . H σύζυγος του Alex Loyd ,η Tracey, έχει παραμείνει ελεύθερη συμπτωμάτων βαριάς μορφής κλινικής κατάθλιψης από το 2000 (ήταν το πρώτο άτομο που επωφελήθηκε από τη διαδικασία) και ο Ben Johnson o ίδιος, διαγνώστηκε με «αθεράπευτη» ασθένεια Lou Gehrig το 2004. Περιττό να ειπωθεί ότι είναι ακόμα υπόδειγμα υγείας στο 2013. "
  • Τι θα συμβεί μετά την εκμάθηση και εφαρμογή των Κωδικών της Ζωής; Θα έχετε στην διάθεσή σας ένα σετ εργαλείων υγείας, ευεξίας και παρακίνησης για την ζωή τα οποία δεν χρειάζονται αναθεώρηση ή αντικατάσταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες, 30 ημέρες μετά το σεμινάριο (αν όχι νωρίτερα), θα είστε ήδη καθ'οδόν προς την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σας.

Οι θεραπευτές και δάσκαλοι του «Θεραπεύοντας το Πνεύμα» Jack και Anne Stewart, που εδρεύουν στην Αγγλία, έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον Δρ. Alex Loyd, έναν από τους συγγραφείς του βιβλίου best seller και δημιουργός της διαδικασίας «Ο Κώδικας της Θεραπείας», να τρέξουν σεμινάρια με θέμα τον Κώδικα Θεραπείας και τον Κώδικα της Επιτυχίας στην Ευρώπη. Στην Αγγλία έχουν ήδη διεξάγει πάνω από 200 σεμινάρια του Κώδικα Θεραπείας. Για την εργασία τους στην Ελλάδα αποκαλούν αυτές τις δύο συνδυασμένες διαδικασίες οι Κώδικες της Ζωής.

Ο Jack είναι master trainer του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), υπνοθεραπευτής, θεραπευτής Ρέικι και Θήτα, σύμβουλος ψυχικής υγείας, επόπτης και τηλεπαραγωγός.

Έχει ιδιωτικό γραφείο ψυχοθεραπείας στο νότιο Warrington, (στο Cheshire, Βορειοδυτική Αγγλία) από το 1995, και μαζί με την Anne είναι ο συνιδρυτής του Δικτύου Well Warrington (Well Warrington Network), μια κοινωνική επιχείρηση (μη κερδοσκοπική), η οποία συνεισφέρει στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων σε υποβαθμισμένες περιοχές του Warrington. Ως πρώην πανεπιστημιακός Λέκτορας και σύμβουλος επιχειρήσεων, ο Jack αξιοποιεί την ερευνητική και συγγραφική του εμπειρία ώστε να διασφαλίσει ότι όσα διδάσκουν με την σύζυγό του Anne είναι ανώτατου επιπέδου.

Είναι Εταίρος και πρώην εξεταστής της CIPD UK - Chartered Institute of Personnel and Development. Έχει συγγράψει μαζί με άλλους τα βιβλία: 'The Learning Organisation in the Public Services' (Gower 1994), 'The Coaching Parent' και 'The Coaching Parent Companion' (Bookshaker 2005, 2011) και είναι συνδημιουργός των CD χαλάρωσης 'Purrfect Symphony', 'Relax With Cats' (2005, 2006).

Ο Jack ασχολείται με την προσωπική ανάπτυξη πάνω από 35 χρόνια και έχει διδάξει, εκπαιδεύσει, βοηθήσει και εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης διευθυντής και συνιδιοκτήτης της εταιρείας Anne Stewart Ltd. από το 1991.

Η Anne είναι πνευματική θεραπεύτρια από το 1985. Είναι master practitioner του NLP, Ρέικι master, διαισθητική διάγνωση, πρώην εκπαιδεύτρια Θήτα, θεραπεύτρια ζώων και σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί και ασκήσει την Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, το Μασάζ, την ενεργειακή θεραπεία "emo-trance" και την Κινησιολογία.

Έχει διδάξει Ρέικι, και σχεδιάσει και διδάξει σεμινάρια θεραπείας αγγέλων και θεραπείας ζώων, όπως και σεμινάρια επικοινωνίας.

Τον Ιούνιο του 2011, νωρίς κάποιο πρωινό, "επισκέφθηκε" την Anne η (Πριγκήπισσα) Νταϊάνα. Αφότου συνήλθε από το σοκ, συνέχισε να λειτουργεί ως κανάλι για την σοφία της Νταϊάνα, της οποίας η αποστολή είναι να βοηθήσει να αλλάξει ο κόσμος μέσα από την αγάπη και την θεραπεία. Πρόκειται να εκδοθεί ένα βιβλίο, και ο Jack και η Anne κάνουν εργαστήρια Θείας Θεραπείας με την Νταϊάνα. Παρόλο που αυτό το μοναδικό και απίστευτο φαινόμενο πληροφορεί την πνευματική τους εργασία, δεν είναι απαραίτητο να το πιστεύει κάποιος προκειμένου να ευεργετηθεί από τις ισχυρές διδασκαλίες της Anne και του Jack.

 

Πληροφορίες Διεξαγωγής:

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, 10:00 – 18:00
Inner Flow, Μέτωνος 39, Χολαργός (πλησίον Μετρό Εθνική Άμυνα)

Τηλ./φαξ 210-66.69.687
τηλ. 6972.71.95.91,
Ιστότοπος: www.innerflow.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: Inner Flow

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Ιλαρά και το εμβόλιο MMR Γυναίκα και Γιόγκα »

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.