Web
Analytics
Το ΔΥΟ Forum & η Έκθεση Διατροφής - Υγείας - Ομορφιάς - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Το ΔΥΟ Forum & η Έκθεση Διατροφής - Υγείας - Ομορφιάς

Για 6η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το 6ο ΔΥΟ Forum & η Έκθεση Διατροφής-Υγείας - Ομορφιάς!

O Θεσμός που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, επιχειρήσεις και από το ευρύ κοινό θα γίνει στις 25 Σάββατο και 26 Κυριακή Απριλίου 2020, όπως πάντα στο Ζάππειο Μέγαρο και φέτος θα είναι ακόμα πιο πλήρες και γεμάτο με καινοτομίες που αφορούν όλους μας! 

Το 6ο ΔΥΟ Forum, φέτος με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, εστιάζει στην ενημέρωση σε θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, άσκησης και άθλησης. 

Αρωγοί στην αξιόπιστη ενημέρωση στέκονται για μια ακόμη χρονιά είκοσι επιστημονικές εταιρείες & Πανεπιστήμια που παραδοσιακά στηρίζουν το ΔΥΟ Forum στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες,  βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις !!

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών* φέτος κλείνει τα 100 χρόνια λειτουργίας του και θα είναι μαζί μας οι διακεκριμένοι καθηγητές του για να γιορτάσουμε την πετυχημένη του πορεία και την ιστορία του !!! 

Σε δυο μέρες, 25 Σάββατο και 26 Κυριακή του Απρίλη, θα παρουσιαστούν όλα τα θέματα, σε δυο αίθουσες του Ζαππείου.  


PANEL & ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

To panel και τα Βραβεία για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα αποσκοπούν αφενός  στην ανάδειξη του γυναικείου δυναμικού της χώρας στις υψηλές βαθμίδες στελεχών επιχειρήσεων, στις οποίες η Ελλάδα παρουσιάζει υψηλά ποσοστά και αφετέρου στην ενίσχυση και ενθάρρυνση της συμμετοχής των γυναικών στην επιχειρηματικότητα στα αρχικά στάδια. Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία ICAP-Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών- εφημερίδας DEAL-Ομίλου ΖΙΤΑ.   

BEAUTY PANEL

Η ομορφιά γυναικών αλλά και ανδρών, θα βρεθεί στο προσκήνιο. Ειδικό panel με Beauty Leaders του χώρου, όπως makeup artists, hair stylists, δερματολόγοι, αισθητικοί, product managers και influencers θα αναλύσουν όλες τις νέες τάσεις και τις διαφορετικές πτυχές της ομορφιάς με διαδραστικό τρόπο. 

Και επειδή η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας και από τη σχέση με τον εαυτό μας θα πραγματοποιηθεί και ένα life/nlp coaching masterclass. 

Θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε ιστορικές εταιρείες από τον χώρο του καλλυντικού και της ομορφιάς. 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ 

Καθώς η διατροφή αποτελεί βασικό πυλώνα για την υγεία και ευεξία του ανθρώπου, οι επιστήμονες έχουν εστιάσει στην έρευνα και οι εταιρείες στην εξέλιξη προϊόντων υγιεινής διατροφής και συμπληρωμάτων περισσότερο από ποτέ. Όλα τα νέα επιτεύγματα και ειδικά προϊόντα θα παρουσιαστούν και αναλυθούν από ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας. 

Παράλληλα η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά) θα απονείμουν βραβεία σε εταιρείες διατροφής και συμπληρωμάτων με συγκεκριμένα ποιοτικά κριτήρια. 

ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΟΔΑ                                                                                        

Με υλικά φιλικά τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς το δέρμα μας, η βιώσιμη μόδα είναι ο “πρωταγωνιστής” στις εβδομάδες μόδας ανά την υφήλιο. Πάντα μπροστά στις εξελίξεις, το ΔΥΟ Forum αγκαλιάζει τη νέα τάση, με ένα στρογγυλό τραπέζι με ειδικούς που θα αναλύσουν τους κώδικες  της βιώσιμης μόδας και fashion show που θα αναδείξει τη συμβολή των ρούχων στην υγεία και την ευεξία ανδρών και γυναικών, αλλά και το πώς η μόδα μπορεί να σταθεί αρωγός στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η νέα αυτή ανάγκη που συνάδει απόλυτα με την πρόληψη και την καλή υγεία έχει θέση στο ΔΥΟ Forum, με την διοργάνωση panel με συντονιστή τον κ. Δημήτρη Γραμματικογιάννη (Eco makeover-ιδρυτής του ethicalode.com) και με σημαντικούς ομιλητές που θα μιλήσουν για το ένδυμα ως σημαντικό παράγοντα για την υγεία και την ευεξία ανδρών και γυναικών.

Έξυπνα ρούχα στην υπηρεσία της προληπτικής ιατρικής 

Ο κ. Δημήτριος Βλαχάκης, επίκουρος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη ομιλία του θα αναλύσει τις επιλογές που υπάρχουν για υφάσματα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, δυνατότητα μείωσης του πόνου και της φλεγμονής, ενδύματα κατάλληλα για όσους αθλούνται που προστατεύουν από τραυματισμούς, αλλά και για σύγχρονη τεχνολογία στο ρούχο που βοηθά τους ηλικιωμένους που πάσχουν από οστεοπόρωση, παρέχοντάς τους προστασία τη στιγμή της πτώσης.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ                                                                  

Ένα στρογγυλό τραπέζι αφιερώνεται στις δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς μέχρι σήμερα θεωρείτο «ρυπαντής». 

Η αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει πλέον εντατικά σε “καθαρές τεχνολογίες αυτοκίνησης" που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, όπως ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ειδικές συνθήκες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και αυτοκίνητα που δεν θα «υπακούουν» σε μεθυσμένους οδηγούς, κάνοντας σημαντικά βήματα υπέρ της προστασίας της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. 

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε,  

** το επιστημονικό πρόγραμμα του ΔΥΟ FORUM https://dyoforum.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.