Και οι γυναίκες υποφέρουν από πρόωρο οργασμό
Ένα αρκετά υψηλό ποσοστό των γυναικών παρουσιάζει πρόωρο οργασμό με ιδιαίτερα ενοχλητικές επιπτώσεις στη σεξουαλική του ζωή.
Η ιδιαίτερα αποκαλυπτική έρευνα διεξήχθη σε 510 γυναίκες από ειδικούς του Νοσοκομείου Μαγκαλιάις Λέμος στην Πορτογαλία.
Το 40% άγγιζε το ποσοστό των γυναικών που έχει παρουσιάσει κάποια στιγμή στη ζωή του πρόωρο οργασμό, όπως ανέφεραν οι ίδιες.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 3% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι... χρόνιο.
Το σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπληρώθηκε από γυναίκες ηλικίας 18 έως 45 ετών, περιείχε ερωτήσεις σχετικά με τη συχνότητα των πρόωρων οργασμών, την έλλειψη ελέγχου στην επίτευξη του οργασμού και το αν αυτή η κατάσταση τούς προκαλούσε άγχος.
"Τελειώνω πολύ γρήγορα, ενώ ο σύντροφός μου δεν προλαβαίνει, και αρχίζει να με ενοχλεί. Από τη στιγμή που φθάνω σε οργασμό, είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω, η διάθεση αλλάζει, εκείνος δεν ευχαριστιέται και εγώ αισθάνομαι άσχημα για αυτό", είπε χαρακτηριστικά μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην εν λόγω έρευνα.
Πηγή: www.cosmo.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την .
- Το Nusinersen Εγκρίθηκε στην ΕΕ ως η Πρώτη Θεραπεία για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)
- Παρουσίαση δεδομένων για τη μελέτη CheckMate -204 που αξιολογεί το συνδυασμό nivolumab και ipilimuma
- Γυναικολογία: Κολπική ατροφία, Πολυβιταμινούχα συμπληρώματα κατά την εγκυμοσύνη και τον Θηλασμό
- Πρωτοποριακή Συνδυαστική Θεραπεία για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου (γλοίωμα βαθμού IV)
- Τροφές για σούπερ ενυδάτωση το καλοκαίρι