Web
Analytics
Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

12 Μαρ 2012

Τα οφέλη της πλαστικής χειρουργικής, αλλά χωρίς νυστέρι, υποστηρίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν μια σειρά περίεργα γκάτζετ που δημιούργησε γιαπωνέζικη εταιρεία.

Μεταξύ των πρωτότυπων συσκευών είναι και το ισιωτικό μύτης «Hana Tsun», το οποίο διαθέτει δύο μανταλάκια σιλικόνης που εισάγονται μέσα στα ρουθούνια. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Japan Trend Shop, φορώντας κανείς το γκάτζετ για 20 λεπτά την ημέρα μπορεί να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του προφίλ του.

«Εισάγοντας απαλά το κλιπ στα ρουθούνια σας, τα στηρίγματα στην κάθε πλευρά τα ισορροπούν και τα ανορθώνουν βελτιώνοντας το σχήμα της μύτης. Την κάνουν πιο ίσια, πιο χαριτωμένη και λιγότερο στρογγυλή» εξηγούν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η συσκευή πήρε το όνομά της από τις λέξεις μύτη (hana) και ανόρθωση (tsun), καθώς υποστηρίζεται ότι δίνει στη μύτη γαλλικό σχήμα. Για τη μύτη υπάρχει ωστόσο και το «Beauty Lift High Nose», το οποίο λειτουργεί με δονήσεις που βελτιώνουν το σχήμα της.

Από τα υπόλοιπα ασυνήθιστα προϊόντα που πωλούνται στο site της εταιρείας ενδιαφέρον παρουσιάζει το «Haruka», το οποίο προσφέρει αποτελέσματα βλεφαροπλαστικής ύστερα από ολιγόλεπτη καθημερινή χρήση. Το εν λόγω γκάτζετ φέρεται να καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια με δονούμενα pads που εφαρμόζουν ακριβώς στο σημείο που «πάσχει».

Οσο για τα χείλη, ξεχάστε τις ενέσεις κολλαγόνου. Το μόνο που χρειάζεται για να τα μετατρέψετε σε πιο σαρκώδη είναι να τα γυμνάσετε με το «Face Slimmer Exercise Mouthpiece», το οποίο γλιστράει κάτω από τα χείλη του χρήστη και με τον καιρό τα σπρώχνει προς τα έξω για να δείχνουν μεγαλύτερα.

Εκγύμναση στους μυς του προσώπου, ώστε να αποφεύγονται οι ρυτίδες έκφρασης, προσφέρει αντίστοιχα μια σειρά λαστιχένιες μάσκες, οι οποίες ύστερα από εφαρμογή δέκα λεπτών παράγουν άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν και είναι αμφίβολο αν τα εν λόγω προϊόντα θα μειώσουν τις επισκέψεις των γυναικών στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών, σίγουρα θα τις διασκεδάσουν.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

 

Πηγή: www.espressonews.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.