Web
Analytics
Οριστική Διακοπή του Καπνίσματος με τη μέθοδο Xsmoke - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Οριστική Διακοπή του Καπνίσματος με τη μέθοδο Xsmoke

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη μέθοδο που υπόσχεται ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ από την πρώτη θεραπεία, η οποία διαρκεί μόνο 20 λεπτά!

Η επαναστατική αυτή μέθοδος βασίζεται στον ηλεκτρομαγνητισμό. Ο καπνιστής με την βοήθεια του ειδικού μηχανήματος X-SMOKE δέχεται ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος τα οποία προκαλούν στα όργανα του σώματος ένα είδος μικρομασάζ που διαλύει τη νικοτίνη, την πίσσα & τα βλαβερά προϊόντα του καπνού. Παράλληλα αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών ορμονών στον οργανισμό & έτσι βοηθά να αποτοξινωθεί & να απελευθερωθεί από το κάπνισμα, χωρίς συμπτώματα στέρησης. Τις πρώτες μέρες μετά την θεραπεία συνιστάται η λήψη άφθονου νερού μαζί με φυτοθεραπεύτικα προϊόντα(φόρμουλες εξάρτησης και απεξάρτησης), που βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες.

Το σημαντικότερο στοιχείο της μεθόδου είναι ότι η διακοπή του καπνίσματος επιτυγχάνεται:

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου:

1. Είναι ανώδυνη, σίγουρη και χωρίς παρενέργειες
2. Έχει επιτυχία 93%
3. Η διαδικασία της μικροδιάλυσης & της άμεσης απομάκρυνσης της νικοτίνης, πίσσας
από τον οργανισμό συντελεί στο να μην χρειάζεται η ισχυρή θέληση του ατόμου να αντισταθεί στο στερητικό σύνδρομο που καταλαμβάνει όσους το κόβουν μόνοι τους.
4. Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ λιγότερο από 150 πακέτα τσιγάρα.

Τα οφέλη της μεθόδου:

ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ

Η αρτηριακή σας πίεση & οι σφυγμοί σας επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα.
Βελτιώνεται σημαντικά η κυκλοφορία του αίματος στα χέρια & στα πόδια.

ΣΕ 8 ΩΡΕΣ

Τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα γίνονται φυσιολογικά, με αποτέλεσμα να αιματώνονται καλύτερα τα ζωτικά όργανα του σώματος (εγκέφαλος, καρδιά, στομάχι).

ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Η νικοτίνη δεν ανιχνεύεται πλέον στον οργανισμό. Βελτιώνεται η γεύση & η όσφρηση.

ΣΕ 72 ΩΡΕΣ

Η αναπνοή γίνεται ευκολότερη. Υπάρχει μια σταδιακή βρογχική χαλάρωση που επιφέρει μια παρατεταμένη αίσθηση ευφορίας. Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, πιο φωτεινό & αλλάζει χρώμα.

ΣΕ 2-12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος & η αντοχή στην άσκηση. Βελτιώνονται επίσης η διαύγεια του πνεύματος & η αντανακλαστική ικανότητα.

ΣΕ 3-9 ΜΗΝΕΣ

Μειώνονται τα αναπνευστικά προβλήματα. Η λειτουργία των πνευμόνων αυξάνεται κατά 10%.

ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ

Ο κίνδυνος της καρδιακής προσβολής είναι 50% μικρότερος απ' ότι για έναν καπνιστή.

ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Ο κίνδυνος για καρκίνο των πνευμόνων είναι 50% μικρότερος απ' ότι για έναν καπνιστή. Ο δε κίνδυνος για καρδιακή προσβολή είναι ο ίδιος με αυτόν κάποιου που δεν έχει καπνίσει ποτέ.

 

Πηγή: www.jkalmed.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.