Web
Analytics
Δελημήτρου Ειρήνη, Ερευνήτρια Ολιστικής Βοτανικής & Ανθοϊαμάτων - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Δελημήτρου Ειρήνη, Ερευνήτρια Ολιστικής Βοτανικής & Ανθοϊαμάτων

Βιογραφικό

Η Ειρήνη Δελημήτρου μεγάλωσε δίπλα σε ένα δασύλλιο, όπου παιδί ακόμα άρχισε να ενδιαφέρεται για τα φυτά και τα βότανα. Αυτό ήταν κάτι που τη συντρόφευε σε όλη της τη ζωή, έως ότου αποφάσισε να σπουδάσει εμπεριστατωμένα Βοτανική και Ανθοϊάματα, πλαισιώνοντάς τα με ιατρικά μαθήματα ανατομίας-φυσιολογίας και παθολογίας του ανθρώπινου οργανισμού.

Επεκτάθηκε σε όλους τους συναφείς κλάδους, πλουτίζοντας τη βασική της εκπαίδευση με τη μελέτη της Γεμμοθεραπείας, των Ομοιοπαθητικών Αλάτων Suessler, την Αντιγήρανση, τα Αντιοξειδωτικά σκευάσματα, την Ειδική Αποτοξίνωση, την καλλυντική Φαρμακοτεχνία, την παρασκευή φυσικών Ιαμάτων και τις ειδικές χρήσεις των προϊόντων της μέλισσας.

Συνέχισε αποκτώντας εμπειρία στις βοτανικές παραδόσεις άλλων περιοχών του πλανήτη μας, όπως του Περού, του Αμαζονίου, της Αφρικής, της Κίνας, τις οποίες χρησιμοποιεί ως χρυσές πινελιές ενίσχυσης των βοτάνων της λεκάνης της Μεσογείου.

Εργάζεται για την αναβίωση μίας από τις βασικές θεραπευτικές μεθόδους του Ιπποκράτη, που ήταν οι Καταιωνισμοί και τα Βοτανικά Λουτρά, τα οποία έχουν εκπληκτικές αναζωογονητικές ιδιότητες σε ολόκληρο τον οργανισμό, δίνοντας την δυνατότητα στο σώμα να απορροφήσει τις θεραπευτικές ουσίες που χρειάζεται, καθώς και την ενέργεια της Μητέρας Φύσης, από τα εκατομμύρια πόρους του δέρματος.

Ασχολείται επίσης με την έρευνα για την παρασκευή νέων Ανθοϊαμάτων από την Ελληνική Φύση και βοτανικών θεραπευτικών και καλλυντικών αλοιφών.

Προσφέρει τις γνώσεις της σε σεμινάρια για τις χρήσεις ευρέως γνωστών βοτάνων από την κουζίνα έως τον αρωματικό λύχνο και τα θεραπευτικά σκευάσματα.

Η πρόθεσή της είναι να δίνει συνεδρίες Ολιστικής Βοτανικής.

Για να μπορεί ο άνθρωπος να ωφελείται σε όλες του τις υποστάσεις, υλικές και ενεργειακές, δημιουργεί μία αγκαλιά θεραπείας χρησιμοποιώντας όλες τις μορφές των ιαμάτων και των ενεργειών που προέρχονται από την Μητέρα Φύση και μας συντονίζουν μαζί της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 6988 602000
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ειρήνη Δελημήτρου

Ερευνήτρια Ολιστικής Βοτανικής & Ανθοϊαμάτων

Βιογραφικό

Ιστότοπος: www.flowerelixirs.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.