Web
Analytics
Δημάκης Γεώργιος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Τραυματολόγος - Αθλητίατρος - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Δημάκης Γεώργιος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Τραυματολόγος - Αθλητίατρος

Βιογραφικό

Ο γιατρός Γεώργιος Δημάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966.

Το έτος 1994 αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου SEMMELWEIS της Βουδαπέστης.

Μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ως οπλίτης ιατρός και κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου στους Δελφούς, ήρθε σε επαφή με τις αθλητικές κακώσεις στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και με την ορθοπαιδική στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αμφισσας , όπου και ξεκίνησε την ειδικότητά του.

Κατόπιν συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στην Α΄Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική του ΠΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ'' ΑΘΗΝΩΝ.

Εκεί ήρθε σε επαφή και αντιμετώπιση περιστατικών από σχεδόν όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής, όπως: άκρα χείρα, σπονδυλική στήλη, τραύμα, αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος.

Κατά τα τελευταία χρόνια της ειδίκευσης συνεργάστηκε με το Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Υγεία, όπου και συνέχισε και μετά το τέλος της ειδικότητάς του.

Από τότε και μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και ταυτόχρονα εργάζεται ως επιμελητής της Α΄ Ορθοπαιδικής & Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων της Ευρωκλινικής Αθηνών έως το έτος 2006 , ως Διευθυντής της Α΄Ορθοπαιδικής Κλινικής και υπεύθυνος του Ορθοπαιδικού Τομέα στο ιδιωτικό Θεραπευτήριο Doctors΄ Hospital έως το τέλος του 2009 και από τις αρχές του 2010 ως συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Είναι γιατρός δικτύου medisystem- Interamerican και ειδικός συνεργάτης ορθοπαιδικός.

Ιατρός δικτύου Euromedica και ιατρός Εθνικού Γ Σ, '' Near East", Δάφνης, Αρίωνα και Γ.Σ.Καισαριανής.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Εχει συμμετάσχει και ανακοινώσει σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, διαλέξεις συζητήσεις και συμπόσια ελληνικά και παγκόσμια.

Οι προηγούμενες εξειδικεύσεις οδηγούν στην ιδιαίτερη ασχολία του στην:

  • αρθροπλαστική ισχίου, γόνατος.
  • αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος, ποδοκνημικής, ώμου.
  • αθλητικές κακώσεις.
  • τραυματολογία.
  • οστεοπόρωση.
  • επανορθωτική ορθοπαιδική μικροχειρουργική.
  • παθήσεις άκρου ποδός και μικροχειρουργική αποκατάσταση.

Άρθρα του επίσης υπάρχουν σε αρκετές εφημερίδες και σε περιοδικά γενικού και αθλητικού περιεχομένου καθώς και σε αρκετές εκπομπές στην TV.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: Αναξάρχου 36,  Παγκράτι, 116 31 
Τηλ. : 2107016634
Κινητό Ιατρού: 6945 97797
fax: 210 70 16 644
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γεώργιος Δημάκης

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Τραυματολόγος

Βιογραφικό

Ιστότοπος: https://www.advancedorthopedics.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.