Web
Analytics
Μαρκάκη Χαρά, Φυσιοπαθητικός-Ιριδολόγος-Βελονίστρια - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Μαρκάκη Χαρά, Φυσιοπαθητικός-Ιριδολόγος-Βελονίστρια

Βιογραφικό

Η Δρ. Χαρά Μαρκάκη είναι διπλωματούχος Φυσιοπαθητικός - Ιριδολόγος - Βελονίστρια, μετεκπαιδευθείσα στο Global Hospital and Research Center του Μ. A. India και στο Global Retreat Center of Oxford, UK.

Στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με επώνυμα κέντρα υγείας, όπως το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και τη Θεραπευτική (Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής), και στο εξωτερικό, έχει εφαρμόσει με επιτυχία τις ειδικότητες της, στη Φυσιοπαθητική και την Ψυχολογία.

Έχει ειδικευθεί στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, την Βοτανοθεραπεία, την Ομοιοπαθητική, τις Εφαρμογές Ανθοϊαμάτων Bach, τον Βελονισμό, τον Ηλεκτροβελονισμό, την Αρωματοθεραπεία, την Ρεφλεξολογία, την Αγιουβέρδικη Ιατρική, την Ολιστική Διατροφολογία, την Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική Αναγέννηση, τη Συστημική Αναπαράσταση του Hellinger, το Ψυχόδραμμα του Moreno και τη Γνωσιακή Προσέγγιση.

Ως Master του Reiki έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή της ενεργειακής ψυχοθεραπείας και της χρωμοθεραπείας. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εφαρμογή Ομαδικών Συνεδριών Αναγέννησης σε Αλατοσπήλαιο (περιβάλλον πλούσιο σε ιαματικά ιχνοστοιχεία ορυκτού άλατος) και την προώθηση Ιατρικού Τουρισμού (Σπα Υγείας).

Στην Ινδία διακρίθηκε το 2004 ως η αποδοτικότερη ιατρός φυσιοπαθητικής, σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα από τις εφαρμοσμένες θεραπείες. Είναι μέλος των επιμέρους συλλόγων των ειδικοτήτων της, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Ελλάδος, Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής για την ίδρυση του Διεθνούς Ινστιτούτου Μελετών Ερευνών και Εφαρμογής της Φυσίοπαθητικής, Ψυχολογίας και Θεατρικής Ίασης.

Ως μέλος του οργανισμού Συμμαχία Υπέρ της Υγείας, δίνει διαλέξεις διεθνώς - με θέματα που αφορούν στην Κυτταρική Ιατρική, καθώς και θέματα των ειδικοτήτων της - όπως, στη Γαλλία και την Αγγλία (στο Oxford University).

Έχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές για θέματα υγείας και εναλλακτικής ιατρικής, όπως στην εκπομπή Terra Incognito του Contra Channel, στην εκπομπή Καφές με την Ελένη στον Alpha, στα τοπικά κανάλια Ξάνθης και Σύρου, και στο κανάλι του Rajasthan, στην Ινδία.

Πρόσφατα, στις 18/02/2012 εμφανίστηκε στην ωριαία εκπομπή Καλύτερη Ζωή στο Κανάλι 10, όπου έδωσε πολλές πληροφορίες για θέματα των ειδικοτήτων της. Επίσης, έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σε περιοδικά, όπως το Fung Shui, το Holistic Life και άλλα.

Για το 2012, προετοιμάζεται να δώσει διαλέξεις σε πανεπιστήμια της Κίνας, της Ρωσίας, των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Ετοιμάζει την έκδοση της ερευνητικής της εργασίας στην ελληνική, την αγγλική, την κινεζική και τη ρωσική. Επειδή ασχολείται ενεργά με το θεραπευτικό θέατρο και τραγούδι, ετοιμάζει την παραγωγή CD με εξειδικευμένη μουσικοθεραπεία για διάφορες παθήσεις.

Η Δρ. Μαρκάκη δέχεται κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο της στο Παλαιό Φάληρο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: Μιλτιάδου 14, Παλαιό Φάληρο, 17563
Τηλ: 2111832201
Κιν: 6972022912
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χαρά Μαρκάκη

Φυσιοπαθητικός - Ιριδολόγος - Ψυχολόγος - Βελονίστρια

Βιογραφικό

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.