Web
Analytics
Μπαδέκας Χ. Αθανάσιος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματιολόγος - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Μπαδέκας Χ. Αθανάσιος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματιολόγος

Βιογραφικό

 • Απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης
 • Κατατάχθηκε στις τάξεις της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία υπηρετεί σήμερα ως τμηματάρχης του Ορθοπεδικού τμήματος με τον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντού
 • Υπεύθυνος ιατρός για όλα τα Αθλητικά Τμήματα της Ελληνικής ΑστυνομίαςΕξειδίκευση επί εξαετία στην Ορθοπεδική Χειρουργική και τα
  Τραυματολογία από το 1991-92 έως το 1995-96 στην Β Ορθοπεδική κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, στην Πανεπιστημιακή Κλινική του ΚΑΤ, στην Κλινική Αθλητικών Κακώσεων και στην Παιδοορθοπεδική Κλινική του ΚΑΤ.
 • Μετεκπαίδευση επί διετία στις ΗΠΑ, στις Κλινικές Αθλητικών Κακώσεων και Παθήσεων του Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής (Foot and Ankle Fellowship) Hospital for Joint Diseases, New York και Union Memorial Hospital, Baltimore όπου και κατείχε έμμισθη θέση. Το Union Memorial Hospital ήταν κέντρο αναφορά για όλη την Ανατολική Ακτή για Αθλητικές Κακώσεις που αφορούσαν τον Άκρο πόδα και Ποδοκνημική στα αθλήματα Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Χόκεϊ επί Πάγου.
 • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας επί τρία έτη (1995-96, 2000-01, 2001-02).
 • Ιδρυτικό Μέλος του ΕΛ.Ι.ΟΣ. (Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης).
 • Γραμματέας του τμήματος Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής για τα έτη (2002-03, 20003-04) και συγχρόνως συντονιστής των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων των Ορθοπεδικών και Φυσιοθεραπευτών για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο
  Προσκεκλημένος Ομιλητής και εκπαιδευτής σε πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων πάνω σε Αθλητικές κακώσεις στο εξωτερικό (Αυστρία , Ελβετία, ΗΠΑ- Σινσινάτι ,Τουρκία, Ολλανδία) και στον Ελλαδικό χώρο.
 • Μέλος του Διδακτικού Προσωπικού της EFAS (Ευρωπαικής Εταρείας Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής) στα μετεκπαιδευτικά μαθήματα που γίνονται για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο στους Ευρωπαίους Ορθοπεδικούς.
 • Μέλος του Διεθνούς διδακτικού Προσωπικού του τμήματος Εργονομίας και Εμβιομηχανικής του NYU (New York University)
  Ιατρός Αθλητικών Ομάδων και Αθλητών Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής της Ελληνικής Αστυνομίας της Ομάδος του Σπόρτιγκ Ανδρών και Γυναικών Μπάσκετ.
 • Επιλεγμένος Διευθυντής για το τμήμα των Αθλητικών Κακώσεων των κάτω Άκρων στην Πολυκλινική των Αθλητών του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Χωριού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
 • Συγγραφέας πλήθους επιστημονικών Συγγραμμάτων και δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού.
  Συγγραφέας και Σύμβουλος έκδοσης στο πρώτο δίτομο βιβλίο παθήσεων Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής στην Ελλάδα, μέλος της συγγραφικής ομάδας των δύο πρώτων τόμων της Εμβιομηχανικής της Σπονδυλικής Στήλης.
 • Υπεύθυνος έκδοσης του τριμηνιαίου επιστημονικού περιοδικού Info Orthopaedics and Traumatology των ιατρικών εκδόσεων 'Καυκάς' επί τριετία.

 

Στοιχεία Επικοινωνία

Δ/νση: Λαζαράκη 10, 16675 Γλυφάδα
Τηλ: 2108985630
Κιν: 6977075851
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αθανάσιος Χ. Μπαδέκας

Χειρούργος Ορθοπεδικός - Τραυματιολόγος

Βιογραφικό

Ιστότοπος: www.podi.gr/

Τελευταία άρθρα από τον/την Αθανάσιος Χ. Μπαδέκας

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.