Web
Analytics
Νέος Γιώργος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Νέος Γιώργος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Βιογραφικό

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό σαν Έφεδρος Σημαιοφόρος Ιατρός.

Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (πρώην ΚΟΦΚΑ).

Από το 1989 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο 'ΟΦΘΑΛΜΟΣ' και το Θεραπευτήριο "ΥΓΕΙΑ" όπου ασχολήθηκε, εκτός των άλλων, με τη χρήση των ακτίνων laser και τις παθήσεις του αμφιβληστροειδή και της ωχράς κηλίδας (medical retina).

Θεραπεία μυωπίας με laser

Είναι από τους πρώτους (1992) που εφάρμοσε στην Ελλάδα και διεθνώς το laser στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας, υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος του Θεραπευτηρίου 'ΥΓΕΙΑ', με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Εχει επίσης εκπαιδεύσει αρκετούς νέους οφθαλμιάτρους στο τομέα αυτό. Συνεργάζεται με τα πιο εξελιγμένα κέντρα Διαθλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα, κάνοντας ο ίδιος χρήση των πλέον σύγχρονων laser, 6ης και 7ης γενιάς (Allegretto Eye-Q 400Hz, SCHWIND AMARIS, ViSX STAR S4 IR, , INTRALASE), εξατομικευμένα και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού.

Συμμετέχοντας σε διεθνές συνέδριο

Υπήρξε το 1993 ένα από τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής Γιάννης Παλλήκαρης. Η εταιρία αυτή αργότερα συνενώθηκε με την Εταιρία Ενθέτων Ενδοφθαλμίων Φακών και δημιουργήθηκε η Ελληνική Εταιρία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, επίσημος επιστημονικός φορέας των Ελλήνων Χειρουργών οφθαλμιάτρων που ασχολούνται με την χειρουργική του καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική.

Συμμετέχοντας σε διεθνές συνέδριο

Έχει μετεκπαιδευθεί και συνεργαστεί με νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού (Αγγλία-Σκωτία). Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλά Οφθαλμολογικά Συνέδρια, ελληνικά και διεθνή και είναι μέλος σε Επιστημονικές Εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου "ΥΓΕΙΑ".

Διευθύνει παράλληλα το Ιατρείο Διάγνωσης και Θεραπείας Οφθαλμικών Παθήσεων "ΕΜΜΕΤΡΩΠΙΑ".

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Ιατρείου: Άγγελου Σικελιανού 16, Νέο Ψυχικό
Τηλ: 210 6755877
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γιώργος Νέος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Βιογραφικό

Ιστότοπος: www.drneos.gr/

Τελευταία άρθρα από τον/την Γιώργος Νέος

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.