Web
Analytics
Σαρρή Σύλβα BSc, ΜΑ, Ψυχολόγος - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Σαρρή Σύλβα BSc, ΜΑ, Ψυχολόγος

Βιογραφικό

Η  Σύλβα Σαρρή  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή γοητευόταν στην ιδέα ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος και της άρεσε να εξερευνά τρόπους βελτίωσης και επίλυσης των προβλημάτων των άλλων.

Τα βιώματά της ήταν σημαδιακά για την καριέρα της. Δεν φανταζόταν ότι θα γίνει ψυχολόγος παρόλο που η ιδέα την κέντριζε. Το οικογενειακό σύστημα όμως στο οποίο έζησε και η θέση της μέσα σε αυτό ήταν καταληκτικά για την απόφασή της την οποία και πήρε κατά την εφηβική ηλικία. Έτσι λοιπόν σπούδασε Ψυχολογία (BSc, Hons) στο Πανεπιστήμιο Luton της Αγγλίας (Bedfordshire University)  από όπου αποφοίτησε με άριστα. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Οργανωτική Ψυχολογία  (MA)  και την ψυχολογία του προσωπικού από το Πανεπιστήμιο του New Haven της Αμερικής .

Έδωσε εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για να λάβει την αντιστοίχιση του πτυχίου της και κατόπιν την Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Ψυχολόγου από την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Συνέχισε την επιστημονική της εκπαίδευση στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων όπου παρακολούθησε το διετές πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις στην Συστημική Συμβουλευτική».

Παράλληλα, συμμετείχε και η ίδια σε ψυχοθεραπευτική ομάδα ως θεραπευόμενη. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, το άγχος, την κατάθλιψη, τις χρόνιες ασθένειες (σκλήρυνση κατά πλάκας), τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τις μαθησιακές δυσκολίες. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ως ομιλήτρια. Από το 2007 εργάζεται σε ιδιωτικό γραφείο.

Έχει συνεργαστεί με εταιρία ατυχημάτων όπου παρείχε ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς που υπέστησαν τροχαίο ατύχημα. Έχει εργαστεί σε Δήμους της Αθήνας όπου υποστήριζε ψυχολογικά τους δημότες με οικογενειακά θέματα και προβλήματα παιδιών και παρείχε τις υπηρεσίες της σε μετανάστες με ψυχολογικά προβλήματα (ΜΚΟ PRAKSIS). 

Την πρακτική της άσκηση την πραγματοποίησε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο  (Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας).

Η εργασιακή της εμπειρία σχετίζεται με τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, τα προβλήματα νέων ζευγαριών, τις χρόνιες παθήσεις, τα προσωπικά και συναισθηματικά προβλήματα των ατόμων που αποτελούν εμπόδιο για την μετέπειτα αίσια ζωή τους. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου  και της Επιστημονικής Εταιρίας  «Ολότητα» .

Επιστημονικό της κίνητρο αποτελεί η δυσπρόσιτη και πολυπόθητη προσωπική ευεξία και ανάπτυξη που θέτει ο καθένας για τον εαυτό του.

Είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 2121053214
Κιν: 6978444488
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σύλβα Σαρρή BSc, ΜΑ

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Βιογραφικό

Ιστότοπος: www.silvasarri.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.