Web
Analytics
Κβαντική Βιο-Ανάδραση - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Αλλάζοντας την Θεώρηση της Υγείας για την Επόμενη Χιλιετία!!!

 

Η πιο σημαντική ανακάλυψη του Δρ. William Nelson, πρώην επιστήμων της NASA, υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση (Quantum Biofeedback) είναι ένα υπερεξελιγμένο επιστημονικό εργαλείο της βιο-φυσικής η οποία παρέχει το πιο προηγμένο βιονεργητικό σύστημα υγείας στον κόσμο σήμερα. Είναι βασισμένη πάνω σε επιστημονικές μελέτες για 25 χρόνια. Είναι εγκεκριμμένη και πιστοποιημένη από την Ευρωπαική Ένωση (EC- certified by the Ministry of Health).

Τι Είναι η Kβαντική Βιο-Ανάδραση;

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση κάνει πρώτον την βιο-μέτρηση (βιο-φυσικής), βιο-ανίχνευση, βιο-εκτίμηση και βιο-ανάλυση μέσω ηλεκτρικών σημάτων σε όλο τον οργανισμό μας (Bio-Ενεργιακού Body Scan) και δεύτερον συντονίζει τις ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις του οργανισμού για να ξαναβρείτε την ψυχοσωματική σας ισορροπία.

Με απλά λόγια είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της υγείας και είναι μέτρησης βιο-φυσικής, τα οποία και τροφοδοτεί πίσω στο ενδιαφερόμενο άτομο. Ένα απλό παράδειγμα, είναι το ηλεκτροκαρδιογράφημα, κατά το οποίο ο γιατρός τοποθετεί διάφορα ηλεκτρόδια πάνω στο στήθος του ασθενούς και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό στην οθόνη. Αυτή είναι μια βιο-μέτρηση, με συγκεκριμένη εφαρμογή στο καρδιακό σύστημα.

Επίσης μας δίνει πληροφορίες βιο-φυσικές και συμπληρώνει τις μικροβιολογικές εξετάσεις που είναι βιο-χημικές και έτσι έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του οργανισμού. Οι πληροφορίες τις οποίες παρέχει η Κβαντική Βιο-Ανάδραση, είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που προκύπτουν από τις ακτινογραφίες, την ανάλυση αίματος και τις άλλες εξετάσεις. Είναι η μέθοδος συμπλήρωσης γιατί μπορεί να μας πληροφορήσει για τα ενεργειακά επίπεδα του σώματος, τις ευαισθησίες που έχει από το παρελθόν, τις τάσεις που έχει και την κατεύθυνση στην οποία το σώμα προωθεί την ενέργεια του με σκοπό την εναρμόνιση του. Έαν, το σώμα, έχει περάσει κάποια ασθένεια, είναι καταγεγραμμένη στη μνήμη του κυττάρου και  αν έχει ευαισθησία, την ανιχνεύει. Με απλά λόγια, θα σας πει τί χρειάζεται το σώμα σας οργανικά, συναισθηματικά και συγχρόνως κάνει την Κβαντική Βιο-Ανάδραση.

Τι Ακριβώς Περιλαμβάνει η Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Είναι ένα επαναστατικό με βάση το κομπιούτερ σύστημα Βιο-Ανάδρασης, το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο. Είναι ικανό να μετρά πάνω από 65 εκατομμύρια bits βιοενεργητικών δεδομένων στο άτομο ώστε να βοηθήσει στην αναγνώριση των παραγόντων που προκαλούν άγχος σε διάστημα 3,5 λεπτών. Υπάρχουν πάνω από 3.500 ενεργητικές παράμετροι οι οποίες παρέχονται από την Κβαντική Βιο-Ανάδραση. Αυτό το σύστημα παρέχει μια πολύ γρήγορη αναγνώριση των προδιαθέσεων του οργανισμού και της ψυχολογίας του ατόμου. Για αυτόν τον λόγο του δόθηκε «το υποκοριστικό» "Quick–See" (γρήγορη αναγνώριση), ακριβώς λόγω της δυνατότητας του να αναγνωρίζει ταχύτατα τους παράγοντες που επηρεάζουν το άτομο οργανικά και συναισθηματικά. Μετρά βιοενεργητικά τις αντιδράσεις του σώματος, επίσης το στρες, μέσω της καλύτερης δυνατής βιολογικής ανάλυσης. Το υπερβολικό στρες είναι μια από τις αιτίες που προκαλούν τις ασθένειες, και η Κβαντική Βιο-Ανάδραση μέσω το πρόγραμμα Stress Reduction, εναρμονίζει και μειώνει αυτούς τους στρεσσογόνους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν τις ασθένειες. Κατά τον ίδιο τρόπο μειώνει και τις προδιαθέσεις ή τάσεις κάποιου ατόμου, για ασθένειες.

Πώς Δημιουργήθηκε η Κβαντική Βιο-Ανάδραση στην NASA;

Τα βασικά ευρήματα για το υψηλά αναπτυγμένο σύστημα της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης στηρίζεται στις ανακαλύψεις γνωστών ερευνητών όπως ο Volta, ο Ampere, ο Ohm, o Einstein, o Becker, ο Priori, ο Beardall κ.α
Λαμβάνοντας υπόψην τις εργασίες τους, ο Δρ.William Nelson και μια ομάδα επιστημόνων την δεκαετία του 1980, έθεσαν την Κβαντική Βιο-Ανάδραση σε εφαρμογή στο διάστημα, όπου οι αστροναύτες θα μπορούσαν να ελέγχουν οι ίδιοι το σώμα τους, μιας και δεν υπάρχουν νοσοκομεία ή φαρμακεία στο διάστημα. Το πρόγραμμα αυτό ονομάστηκε SCENAR, από τα αρχικά Self Controlled Energetic Neuro Adaptive Regulation και σημαίνουν Αυτοεξεταζόμενη Ενεργητική Νευροπροσαρμοστική

Ρύθμιση, πήρε σάρκα και οστά. Λειτουργεί μέσω της διέγερσης του εγκεφάλου με ένα συνεχές αλλά ποικίλο σήμα, το οποίο και οδηγεί το νευρικό σύστημα στην παραγωγή νευροπεπτιδίων, τα οποία είναι τα μόρια-κλειδιά, για την αυτορύθμιση του σώματος. Τα νευροπεπτίδια μπορεί να θεωρηθούν ως το εσωτερικό βιολογικό μας φαρμακείο, και συνεπώς κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε η Κβαντική Βιο-Ανάδραση.

Όταν ο Einstein όρισε την θεωρία της σχετικότητας μέσω της γνωστής εξίσωσης, E=mc2, άνοιξε νέους ορίζοντες για την θεώρηση του ανθρώπινου σώματος, σαν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της Ενεργητικής Βιολογίας και της Βιο-Φυσικής.

Βασιζόμενο στις αρχές της κβαντικής ενέργειας, διορθώνει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μέσω νέων πληροφοριών, τις οποίες στην συνέχεια το ίδιο το σώμα προσπαθεί να τις εξισορροπήσει.

Με την Κβαντική Βιο-Ανάδραση, το σώμα είναι ικανό να ανταλλάσσει πληροφορίες με την συσκευή. Στέλνει ηλεκτρομαγνητικά σήματα στην συσκευή- ηχείο η οποία και τα απορρροφά, διορθώνει την ταλάντωση του σώματος και στην συνέχεια στέλνει σήματα πίσω στο σώμα.

Για πρώτη φορά, ο ανθρώπινος οργανισμός, με τις χιλιάδες διαφορετικές ταλαντώσεις του, είναι σε θέση να διορθώσει τις συχνότητες συγκεκριμένων κυττάρων. Η διόρθωση γίνεται μέσω της βιοφυσικής και των ανταλλαγών των σημάτων ταλάντωσης από την συσκευή. Υπάρχει ένα αποτύπωμα για την υγεία το οποίο είναι σε θέση να οριστεί από την Κβαντική Βιο-Ανάδραση και να ισορροπηθεί. Επίσης η διόρθωση των ταλαντώσεων των κυττάρων, μειώνει την διαδικασία της γήρανσης.

Οι επιστημονικές θεωρίες για αυτή την συσκευή, εμπεριέχονται σε 1250 σελίδες του PROMORPHEUS, το οποίο και γράφτηκε το 1982 από το Δρ. William Nelson. Η συσκευή έχει περιγραφεί σε πάνω από 300 άρθρα, τα οποία και έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά. Η χρήση της συσκευής, διδάσκεται παγκοσμίως στις ιατρικές σχολές από το 1995.
Το χρησιμοποιούν σήμερα πολλοί γιατροί και περισσότεροι από 5000 ειδικευμένοι της Βιο-Ανάδρασης (Biofeedback Specialists) παγκοσμίως.
Η εκπληκτική αυτή εφεύρεση είναι πια μια καθιερωμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες.

Ποιος Είναι ο Δρ. William Nelson;

O Δρ. William Nelson, ο εφευρέτης της Kβαντικής Bιο-Αναδράση, είναι Hλεκτρολόγος Mηχανολόγος, Kβαντικός Φυσικός, Μαθηματικός και Ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάστηκε πάνω στο σύστημα πλοήγησης του διαστημικού λεωφορείου Αpollo, και συνδυάζει τις γνώσεις της ιατρικής, της κβαντικής φυσικής, της κβαντικής βιολογίας και των μαθηματικών με έναν δυναμικό τρόπο, από τον οποίο προκύπτουν νέες ανακαλύψεις. Έδωσε διαλέξεις ανά τον κόσμο για τα παραπάνω θέματα, και είναι ο συγγραφέας πάνω από 70 μελετών και 20 βιβλίων ιατρικής.

Για την ανάπτυξη του συστήματος QXCI-SCIO Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης, ο Δρ.Nelson και η ομάδα του περί τους 50 Βιο-Φυσικούς συνδύασαν τις επιστήμες των μαθηματικών, της κβαντικής φυσικής, της ηλεκτρολογίας, της ενεργητικής ιατρικής και του προγραμματισμού Η/Υ. Οι γνώσεις του σε θέματα όπως η θεωρία του διαστήματος και τα fractal, έκαναν πραγματικότητα το σύστημα της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης. Ο Δρ. Nelson και η ομάδα του χρησιμοποιήσαν ένα μικροσκοπικό πολυσήμα ηλεκτρικού ρεύματος, για να αναστρέψει τα κύτταρα. Η μη γραμμική ανάλυση των fractals, η οποία και αναπτύχθηκε αρχικά στην θεωρία του χάους, και η οποία χρησιμοποιείται στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση, μπορεί να αναπτύξει πολύπλοκα πολυσήματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάλυση της κατάστασης των ιστών του σώματος, και μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην καταστροφή των παθογόνων, στην αποτοξίνωση των ελεύθερων ριζών και στην ενεργητική ισορροπία του σώματος.

Τι Ανιχνεύει, Aναλύει (Scan) η Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Μπορεί να ανιχνεύσει και να αναλύσει οτιδήποτε: τα επίπεδα βιταμινών, αμινοξέων, τα μέταλλα, τα ένζυμα, τα λιπαρά οξέα, τις τοξίνες, τους ιούς, τα βακτήρια, τους μύκητες, τα σκουλήκια, το PH, την κυτταρική ηλικία, την μεταβολική ηλικία, τις ανωμαλίες, τις αδυναμίες, τις ευαισθησίες σε τροφές, τις ορμόνες, τον μυϊκό τόνο, τις ασθένειες, την ισορροπία των εσωτερικών οργάνων, τα συναισθήματα, τους νευροδιαβιβαστές, τους ψυχολογικούς παράγοντες, την τάση του σώματος, την χωρητικότητα του, την οξυγόνωση, την υδατικότητα, την ηλεκτρική επαγωγή και πολλά άλλα. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Πώς Λειτουργεί το Σύστημα της QXCI-SCIO Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης;

Είναι ένα κομπιουτεροποιημένο σύστημα το οποίο συνδέεται με τον άτομο, μέσω ζωνών που τοποθετούνται στο κεφάλι, στους καρπούς, και στους αστραγάλους και οι οποίες περιέχουν υποδοχείς που και στέλνουν τα κυτταρικά ηλεκτρομαγνητικά σήματα στο σώμα. Είναι χωρίς πόνο, χωρίς καμμία αίσθηση, και πολύ ασφαλές. Ο πελάτης δεν αισθάνεται τίποτα γιατί ακριβώς το σύστημα είναι ρυθμισμένο σε βιολογικό επίπεδο και δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση έχει ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται NLP. Τι Είναι το NLP;

NeuroLingual Programming- Νευρο-Γλωσσικό Πρόγραμμα που σημαίνει οτιδήποτε σκεπτόμαστε και μαθαίνουμε καταγράφεται στα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Η Κβαντική Μέθοδος εναρμονίζει και εξισορροπεί την σύνδεση νου και σώματος. Αυτή είναι μια πολύ δυναμική τεχνική για διάφορες ψυχολογικές καταστάσεις, όπως είναι οι αλλεργίες, οι ημικρανίες, τα γαστρεντερικά προβλήματα, η ανικανότητα, η κατάθλιψη, το άγχος, οι αϋπνίες, τα τραύματα, οι φοβίες, οι κρίσεις πανικού, οι τροφικές διαταραχές, οι εξαρτήσεις, το στρες, τα προβλήματα συγκέντρωσης και η αδυναμία μνήμης, το χάσιμο βάρους, η διαχείριση του άγχους και του πόνου, η αυτοεκτίμηση, η ενίσχυση της απασχόλησης σε σπορ, και πολλά άλλα. Επίσης χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την αντιγήρανση και για την αναζωογόνηση. Προσφέρει πολλούς τρόπους για να επιμηκυνθεί η ζωή και να βελτιωθεί η ποιότητά της. Είναι επίσης χρήσιμη σε διάφορες άλλες καταστάσεις, όπως η εμμηνόπαυση, ο διαβήτης, οι πόνοι της πλάτης και σπονδυλική στήλη, η χρόνια κούραση, τα προβλήματα μεταβολισμού, η συσσώρευση λιπώδους ιστού, η οξυγόνωση των ιστών, τα τραύματα, τα πεπτικά προβλήματα, η υψηλή πίεση και τα δερματικά προβλήματα. Επίσης βοηθά στην ενεργητική ρύθμιση διαφόρων συστημάτων και λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, όπως το νευρικό, το νευροενδοκρινολογικό, το πεπτικό, το μυοσκελετικό, το ανοσοποιητικό και άλλα πολλά.

Ποιες Eίναι οι Eφαρμογές για την Mείωση του Bάρους με την Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση έχει ένα ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος, το οποίο ομαλοποιεί την όρεξη και μειώνει την επιθυμία η τις βουλιμικές τάσεις για φαγητό. Το πρόγραμμα αυτό, διακόπτει την σύνδεση υποθαλάμου-χοληδόχου κύστης. Τι ακριβώς είναι αυτό; Όταν το στομάχι είναι άδειο, ένα τμήμα το εγκεφάλου λαμβάνει το μήνυμα και στην συνέχεια ενεργοποιείται και δίνει το αίσθημα της πείνας το οποίο είναι έντονο. Με το σύστημα της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης, απλά ο εγκέφαλος στέλνει μηνύματα πείνας ηπιότερα και έτσι τρώτε λιγότερο. Είναι τόσο απλό. Για τίς βουλιμικές τάσεις, ελέγχει την όρεξη και το άγχος.

Πόσες Φορές Μπορείτε να Κάνετε Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: ποια είναι η κατάσταση; Πόσο χρόνια ή οξεία είναι; Ποιο είναι το ιστορικό του ασθενούς και ποια η τωρινή κατάσταση; Οι μη σοβαρές περιπτώσεις χρειάζονται 1-3 συνεδρίες. Για τα μέτρια προβλήματα συστήνονται 6 συνεδρίες. Εάν το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο χρειάζονται 10 ή περισσότερες συνεδρίες. Όσον αφορά την συχνότητα, ο γενικός κανόνας είναι να υπάρχει διάστημα 2 εβδομάδων, μεταξύ 2 διαδοχικών συνεδριών. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος και άλλες φορές λιγότερος. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική λόγω της βιοχημικής ατομικότητας του κάθε ατόμου.

Μπορεί η Κβαντική Βιο-Ανάδραση να Χρησιμοποιηθεί σε Παιδιά;

Ναι, αφού είναι αδύνατον μερικά να επικοινωνήσουν και να πουν από τι υποφέρουν. Μάλιστα τα παιδιά που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς, έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση διαλέγει, ανιχνεύει και αναλύει προδιαθέσεις, που μπορεί να υπάρχουν για ασθένειες, καθώς μόνο οι γιατροί μπορεί να διαγνώσουν την ύπαρξη ασθενειών. Στην πραγματικότητα, η Κβαντική Βιο-Ανάδραση, είναι ένα εργαλείο πρόληψης, ισορροπίας και αναζωογόνησης. Είναι μια επιστημονική μέθοδος ασφαλής, φυσιολογική για την βελτίωση και διατήρηση της Δυναμκής Υγείας.

Τι Είναι η Κβαντική Βιο-Ανάδραση Περιληπτικά;

Λειτουργεί προς όφελος της σωστής λειτουργίας του οργανισμού, της ισορροπίας και της καλής συναισθηματικής διάθεσης. Η κβαντική ενέργεια είναι ένα καινούργιο πεδίο- κάτι που δεν έχετε βιώσει στο παρελθόν. Μελετά το ενεργειακό σας πεδίο, με μια καινούργια εκλεπτυσμένη διαδικασία η οποία ονομάζεται Κβαντικός Συντονισμός.

Κβαντικός Συντονισμός προέρχεται από την λέξη ''συντονισμός'' που σημαίνει οτι δύο αντικείμενα είναι σε συγχρονιστική κίνηση. Η ζωή από μόνη της περιλαμβάνει την ενεργειακή ροή, επειδή όλα εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια. Πως μπορεί ο οργανισμός να αποσυντονιστεί; Λόγω του ότι ζούμε σε στρεσογόνες καταστάσεις και σε ένα ταχύτατα κινούμενο ηλεκτρικό πεδίο, δηλαδή οι φούρνοι μικροκυμάτων, τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, οι οθόνες των Η/Υ, τα ηλεκτρονικά κύματα. Όλα αυτά προκαλούν ηλεκτρο-ρύπανση στο περιβάλλον μας, το οποίο και αποσυντονίζει το υψηλά ρυθμισμένο και πολύπλοκο εσωτερικό ηλεκτρικό μας σύστημα. Έτσι η Κβαντική Βιο-Ανάδραση αναδιοργανώνει και ανα-ισορροπεί το ενεργειακό πεδίο μέσω της Βιο-Φυσικής, αντί της βιοχημείας που είναι ο πατροπαράδοτος τρόπος επιδιόρθωσης, και βοηθά να ομαλοποιηθεί η ροή της βιο-ενέργειας. Καλώς ήλθατε στον Κόσμο της Κβαντικής Δυναμικής Υγείας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την Κβαντική Βιο-Ανάδραση, απλά για να νιώσετε υπέροχα και να βιώσετε την Εμπειρία των Κβάντα!!!! Κάντε και ένα Ενεργειακό Βody Check up.

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βιολέττα Αννίνου Ph.D.

Μοριακή Βιολόγος - Ολιστική Διατροφολόγος
Ειδικευμένη στην Κβαντική Βιοανάδραση

Ιστότοπος: www.violetta-anninos.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.