Web
Analytics
Κβαντική Θεραπεία - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Μέθοδος - Κβαντική Συνειδητότητα

Σύνδεση με την πηγή των απεριόριστων δυνατοτήτων

 

Η κβαντική θεραπεία βασίζεται στην κβαντική θεωρία η οποία περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο.

Ο όρος κβάντο (quantum, μικρή ποσότητα - προέρχεται από τη λέξη quantus που στα Λατινικά σημαίνει πόσο) αναφέρεται σε διακριτές μονάδες που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες φυσικές ποσότητες, όπως η ενέργεια ενός ατόμου ύλης σε κατάσταση ηρεμίας.

Τα πάντα είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό σε διαφορετικές καταστάσεις, και εμείς οι άνθρωποι από το ίδιο υλικό είμαστε φτιαγμένοι. Όλη η ύλη είναι απλά συμπυκνωμένη ενέργεια σε χαμηλή δόνηση, όλοι είμαστε μια συνείδηση η οποία βιώνει τον εαυτό της υποκειμενικά.

Αυτό που μας δείχνει τώρα η επιστήμη είναι ότι όταν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο βρίσκονται τα άτομα, αλλάζουμε τα ίδια τα άτομα. Και εμείς είμαστε φτιαγμένοι από άτομα. Έχουμε αισθήματα στην καρδιά μας με τα οποία αλλάζουμε το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο εμφανίζεται η υλική πραγματικότητα και, κάνοντάς το αυτό, αλλάζουμε την ίδια την υλική πραγματικότητα.

Όταν συνειδητοποιήσουμε τι είδους πράγμα είναι η υλική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, τη φύση του σώματός μας (ότι είναι ένας βιολογικός υπολογιστής), τη φύση αυτού που οι ίδιοι είμαστε (ότι είμαστε συνειδητότητα) και εφορμήσουμε από εκεί για να καταλάβουμε πώς αυτός ο κόσμος είναι δομημένος και γιατί λειτουργεί όπως λειτουργεί, ξαφνικά θα αρχίσουμε να τον αντιλαμβανόμαστε με κρυστάλλινη διαύγεια. Διότι εμείς οι άνθρωποι βλέπουμε με τα μάτια μας και πιστεύουμε ότι βλέπουμε τον κόσμο, όμως βλέπουμε μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος μιας ενεργειακής συχνότητας που ανήκει σε ένα ενεργειακό πεδίο που έχει άπειρες ενεργειακές συχνότητες.

Όλα στην ζωή μας είναι ενέργεια και πληροφορίες. Αν οι ενέργειες ή οι πληροφορίες στα ενεργειακά μας πεδία βρίσκονται σε ανισορροπία σε σχέση με την ανώτερη συνειδητότητα, τότε δημιουργούνται μπλοκαρίσματα ή συμπτώματα όπως: ασθένειες, ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και προβλήματα (σχέσεων, επαγγελματικά, οικονομικά, σκοπός ζωής και πολλά άλλα).

Η συνειδητότητα είναι η γλώσσα προγραμματισμού αυτού του σύμπαντοςΕίμαστε αγωγοί συνειδητότητας, αυτή είναι η δράση μας και αυτή είναι η φύση μας (να εκπέμπουμε συνειδητότητα).

Η Κβαντική θεραπεία κάνει ουσιαστικά κάτι πάρα πολύ απλό, το οποίο όμως φέρνει ασύλληπτα αποτελέσματα! Ενώνει την κατώτερη ανθρώπινη συνειδητότητα με την ανώτερη «θεϊκή ή συμπαντική» συνειδητότητα και αυτό φέρνει σε ισορροπία το σύστημα μας, γιατί όλα τα κατώτερα συστήματα έχουν την τάση να προσαρμόζονται στα ανώτερα συστήματα.

Δηλαδή με την κβαντική θεραπεία μετουσιώνονται εύκολα και γρήγορα οι αρνητικές πληροφορίες σε θετικές , χωρίς χρονοβόρες ψυχοθεραπείες.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται αμέσως, όμως συνεχίζει να επιδρά για πολύ καιρό ακόμα μετά τη θεραπευτική συνεδρία: δρα εξισορροπητικά και διαλύει απαλά τα μπλοκαρίσματα, που επηρεάζουν την σωματική και ψυχική υγεία. Στον θεραπευόμενο και στον θεραπευτή αυξάνει την θεραπευτική συνειδητότητα. Στην θεραπεία συνήθως υπάρχει μια έντονη αίσθηση ειρήνης και χαλάρωσης. Με την Κβαντική Θεραπεία αντιλαμβανόμαστε την εσωτερική μας συνειδητότητα.

 

 

 

 

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σπύρος Μωκιάτος

Φυσικοθεραπευτής - Ρεφλεξολόγος, Ενεργειακός Ψυχοθεραπευτής

Ιστότοπος: www.quantumhealing.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.