Web
Analytics
Σεμινάριο με τον Riccardo Scornajenghi - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Σεμινάριο με τον Riccardo Scornajenghi

MCKS Achieving Oneness with the Higher Soul (Επιτυγχάνοντας την Ενότητα με την Ανώτερη Ψυχή)

Με τον Riccardo Scornajenghi

 

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου
Χώρος: Rama, Βασ. Σοφίας 21, Αγ. Ανάργυροι

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται για την Πνευματική τους ανάπτυξη. Ο σκοπός της πνευματικής ανάπτυξης είναι να επιτευχθεί η ολοκλήρωση ή η ενότητα ψυχής με την ανώτερη ψυχή.

Προϋπόθεση: Να έχετε ήδη παρακολουθήσει το Σεμινάριο Basic Pranic Healing (1ο Επίπεδο)

Ένας πανάρχαιος Διαλογισμός, ο οποίος κρατήθηκε μυστικός για αιώνες, θα αποκαλυφθεί και θα διδάχθεί ανοιχτά για πρώτη φορά. Αυτές οι τεχνικές σας επιτρέπουν να επιταχύνετε την Ένωση της λεγόμενης ενσαρκωμένης σας ψυχής (γνωστή και ως προσωπικότητα ή κατώτερος εαυτός) με την Ανώτερη Ψυχή σας (Ανώτερος Εαυτός).

Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως "Soul-Realization" , "Διαφώτιση" ή "Self-Realization". Η Ανώτερη Ψυχή είναι ένας σπόρος του θεού μέσα σε καθένα από εμάς. Μέσω της Ανώτερης Ψυχής, είμαστε πλασμένοι κατ'εικόνα του Θεού! Όντας ένα με την Ανώτερη Ψυχή μας, γινόμαστε ένα με την φύση του "Εγώ", του Χριστού, του Βούδα, του Σίβα (Shiva), του Κρίσνα (Krishna) που υπάρχει μέσα μας.

Μάθετε τα Εσωτεριστικά Μυστικά για: το Μπλε Μαργαριτάρι (Blue Pearl), το 12ο Τσάκρα (Chakra), το κηρύκειο έτσι ώστε να δυναμώσετε την ενέργεια Κουνταλίνι (Kundalini), τις ασημένιες χορδές σας

• Μάθετε να βιώνετε την εσωτερική ειρήνη, γαλήνη, ηρεμία και τη διαύγεια ακόμα και αν βρίσκεστε στο μέσο μιας πολυάσχολης και χαοτικής ημέρας

• Προσκαλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο για να κάνετε διαλογισμό μαζί, νοιώστε την Πνευματική Ενότητα και αναζωπυρώστε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον

• Μάθετε πώς να απελευθερώνετε τα παλιά σας συναισθηματικά φορτία και να δημιουργείτε θετικές αλλαγές σε όλες τις σχέσεις σας

• Μάθετε να χρησιμοποιείτε Λέξεις Δύναμης (mantras) για να επιτύχετε γρήγορα εσωτερική ακινησία – ηρεμία

• Βιώστε την «Ένωση με τα Πάντα»

• Βιώστε το μοναδικό αίσθημα της Εσωτερικής Ειρήνης, την επέκταση της συνείδησης μέσα σε λίγα λεπτά διαλογισμού

• Ανακαλύψτε τη φύση της ψυχής σας και του ταξιδιού της, στις άτελείωτες ενσαρκώσεις της

• Μάθετε πώς η ψυχή σας επιλέγει τους γονείς σας και τον τόπο γέννησής σας

• Μάθετε την ακριβή θέση του 12ου Τσάκρα (Chakra) και της λειτουργία του

• Βιώστε το Εσωτερική Φως και την Έντονη Ευδαιμονία του " Μπλε Μαργαριταριού" (Blue Pearl) ή του "Σπόρου της Συνείδησης" που υπάρχει μέσα σας.

• Μάθετε για την ύπαρξη των ενεργειακών σπόρων στο ενεργειακό σας πεδίο και πώς αυτοί οι σπόροι επηρεάζουν την Πνευματική, Διανοητική, Συναισθηματική και σωματική σας ζωή. Αυτοί οι "Ενεργειακοί καταγραφείς DNA" εμπεριέχουν τα σχεδιαγράμματα ("blueprints") για το σχηματισμό των λεπτοφυών σωμάτων μας όπως και του φυσικού μας σώματος

• Αυξήστε το μέγεθος του καναλιού επικοινωνίας" μεταξύ της Ανώτερης Ψυχής σας και της Ενσαρκωμένης Ψυχής σας. Αυτό συνήθως το βλέπουμε στις θρησκευτικές εικόνες ως ακτίνα φωτός που κατεβαίνει πάνω σε ένα λαμπερό φωτοστέφανο. Στην Χριστιανική θρησκεία απεικονίζεται ως "Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος". Ζήστε συνειδητά.

• Ανακαλύψτε τα μυστικά των 3 Ασημένιων Χορδών σας, του Εσωτερικού σας Κηρυκείου και το πώς αυτό συσχετίζεται με την ασφαλή αφύπνιση της Κουνταλίνι (Kundalini).

Και πολλά περισσότερα...

 

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.