Web
Analytics
Αρμονικές συχνότητες για την υγεία - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Αρμονικές συχνότητες για την υγεία

 

Οι συχνότητές του προέρχονται από μια πανάρχαια μουσική κλίμακα που χρησιμοποιούνταν στην μουσική της αρχαιότητας, στις ψαλμωδίες και στις τελετές. Οι τόνοι του Σολφέζ θεωρούνταν ως ενεργοποιητές πνευματικών ευλογιών, θεραπείας και μετασχηματισμού όταν παίζονταν ή τραγουδιόντουσαν με αρμονικό τρόπο.

Κάποιοι εκ των πιο σεβαστών και αναγνωρισμένων γενετικών βιοχημικών όπως ο Dr. Leonard Horowitz και ο Dr. Puleo, αμφότεροι έχουν καταλήξει πως τα 528Hz είναι η συχνότητα αποκατάστασης ενός αλλοιωμένου DNA. Είναι πλέον αποδεκτό και στον επιστημονικό κόσμο, ότι η διέγερση και μόνο του εγκεφάλου με νέα ερεθίσματα, μπορεί να έχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα στην πλαστικότητα του εγκεφάλου (π.χ. διατήρηση του νου υγιή, νέου και ενεργού). Καθώς ο νους αρχίζει να γίνεται υγιής, το φυσικό μας σώμα ανταποκρίνεται και ακολουθεί.

Αν καταλάβουμε μερικά από τα γεγονότα στο χώρο της μουσικής θα κατανοήσουμε και την λύση διάφορων προβλημάτων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς και τη διάβρωση των κοινωνικών αξιών.
Γύρω στο 1940, εισάγαμε τα 440 Hz.

Ο στάνταρτ τόνος σε όλο τον κόσμο είναι των 440 Hz και έγινε πρότυπο για τα περισσότερα είδη μουσικής. Μετά την εμπορευματοποίηση της μουσικής από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η αμερικανική μουσική βιομηχανία ήρθε σε συμβιβασμό των 440 Hz για την κατασκευή των μουσικών οργάνων.

Ο Αμερικανός οδοντίατρος και συγγραφέας Δρ. Leonard G. Horowitz έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τη μουσική και την επιρροή των 440 Hz για τον άνθρωπο.

Οι πληθυσμοί σε όλο τον κόσμο είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε συχνότητες που οδηγούν σε περισσότερη επιθετικότητα, ερεθισμό, ψυχοκοινωνική και συναισθηματική ανισορροπία, κάνοντας τους ανθρώπους επιρρεπείς σε φυσικές ασθένειες μέχρι και σαν αποτέλεσμα την οικονομική δυσχέρεια.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τον Horowitz, ο πιο φυσικός, ενστικτωδώς ελκυστικός τόνος είναι ο A = 444 Hz (C5 = 528 Hz) ή αλλιώς η συχνότητα της αγάπης. Αυτές είναι οι «σωστές δονήσεις» που εξαπλώνονται μέσα από την φύση και είναι το σύγχρονο φάρμακο κατά της συναισθηματικής ανισορροπίας και της κοινωνικής επιθετικότητας, αλλά λογοκρίνονται από την μουσική βιομηχανία.

Ο Δρ. Horowitz μας προσκαλεί να συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθε η ώρα για μια μουσική επανάσταση που θα φέρει υγεία και ειρήνη. Αυτή η επανάσταση έχει ήδη αρχίσει, πολλοί μουσικοί έχουν αρχίσει να συντονίζουν τα μουσικά τους όργανα στους 432 hz.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σχεδόν 80 τις εκατό από νερό και είναι ένας υγρός υπεραγωγός κρύσταλλος. Επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι το φως (φωτόνια) και ο ήχος (φωνόνια) βελτιώνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.

Ο Δρ. Horowitz αναφέρεται στην έρευνα του Walton, Koehler, Reid, και άλλων, δείχνοντας ότι ο τονος των 440 Hz συγκρούεται με τα κέντρα της ανθρώπινης ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Σκοτσέζο συνθέτη Brian T. Η Collins η εναρμόνιση μεταξύ των 440 Hz και της κοσμικής ενέργειας ή των φυσικών τους κραδασμών είναι αδύνατη. Διάσημοι μουσικοί όπως ο Μότσαρτ και ο Βέρντι χρησιμοποιούσαν την συχνότητα των 432 Hz.
Η Α4 με συχνότητα 444 Hz ή 432 Hz είναι πολύ πιο ευχάριστη, ελκυστική, και τονωτική από την Α4 με συχνότητα 440 Hz.

Η συχνότητα των 432 Hz βοήθα στην «αίσθηση» και μπορεί επομένως να έχει θετικό αντίκτυπο στην πνευματική ανάπτυξη του ακροατή. Σύμφωνα με την ερευνήτρια και μουσικό Ananda Bosman στην Αιγυπτιακή και Αρχαϊκή περίοδο χρησιμοποιούσαν την συχνότητα των 432 Hz. Οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζαν τον τόνο των 432 Hz.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Αρμονική Ζωή

Σωματείο Φιλανθρωπικό, Mη Kερδοσκοπικό και Πνευματικό Kέντρο
Σεμινάρια, Διαλέξεις και Τεχνικές για Υγεία & Πνευματική Εξέλιξη
Διδάσκει ο Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ

Ιστότοπος: www.armonikizoi.com

Τελευταία άρθρα από τον/την Αρμονική Ζωή

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.