Web
Analytics
Εγκυμοσύνη: 34 περιπτώσεις αποβολών και θνησιγένειας, μετά από χορήγηση εμβολίων με mRNA κατά του COVID - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Εγκυμοσύνη: 34 περιπτώσεις αποβολών και θνησιγένειας, μετά από χορήγηση εμβολίων με mRNA κατά του COVID

Στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS) έχουν αναφέρει έως τώρα 34 περιπτώσεις αποβολών και θνησιγένειας που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Natural News.

Ενώ οι αρχικές συστάσεις, προειδοποιούν τις έγκυες γυναίκες να μην κάνουν το εμβόλιο, αυτό δεν τηρείται, καθώς εργαζόμενοι, έγκυες ή όχι, στην υγειονομική περίθαλψη πιέζονται για την λήψη του.

Πολλές παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια δεν καταγράφονται επειδή κανένας αξιωματούχος της υγειονομικής περίθαλψης δεν θέλει να θεωρηθεί υπεύθυνος για την βλάβη που προέκυψε μετά την χορήγηση εμβολίου.

Επειδή συχνά αποθαρρύνεται η δήλωση μιας βλάβης από χορήγηση εμβολίου στο VAERS, στην πραγματικότητα καταγράφεται μόνο λιγότερο από το 1% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν ήδη να έχουν καταγραφεί 3.400 ή περισσότερες περιπτώσεις αποβολών ή θνησιγένειας.

Περιπτώσεις αποβολής/θνησιγένειας

Οι περισσότερες αποβολές εμφανίστηκαν το πρώτο τρίμηνο. Είκοσι πέντε αποβολές εμφανίστηκαν εντός δύο εβδομάδων μετά τη χορήγηση του εμβολίου των Pfizer-BioNTech, με μερικά συμπτώματα αποβολής να ξεκινούν εντός 48 ωρών μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Ακόμα πιο συγκλονιστικό, υπήρχαν τέσσερα θνησιγενή μωρά, μετά από χορήγηση εμβολίου.

Μία περίπτωση αφορά μια 31χρονη γιατρό από το Τενεσί. Στην 5η εβδομάδα εγκυμοσύνης, υπέστη αποβολή δεκατρείς ημέρες μετά τη χορήγηση εμβολίου με mRNA της Pfizer. Μια 33χρονη νοσοκόμα από την Ιντιάνα υπέστη αποβολή μόλις πέντε ημέρες μετά τη λήψη μιας δεύτερης δόσης του πυροβολισμού Pfizer. Δεν είχε προηγούμενες αλλεργίες στα εμβόλια.

Μια 32χρονη γυναίκα της Βιρτζίνια υπέστη αποβολή μόλις πέντε ημέρες μετά τη χορήγηση  της Moderna. Πριν τον εμβολιασμό, εξετάστηκε από δύο γυναικολόγους και θεωρήθηκε απόλυτα υγιής. Η ανεπιθύμητη ενέργεια ξεκίνησε μόλις δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό, ξεκινώντας με κράμπες στην κοιλιά, κολπική αιμορραγία και στη συνέχεια υπέστη αποβολή.

Μια 35χρονη γυναίκα από το Μίτσιγκαν έκανε το πειραματικό εμβόλιο με mRNA της Pfizer, όταν ήταν 28 εβδομάδων και πέντε ημέρων έγκυος. Μόλις δύο ημέρες αργότερα, ο γυναικολόγος διαπίστωσε ότι οι κινήσεις του μωρού είχαν επιβραδυνθεί. Λίγο αργότερα, γέννησε στις 29 εβδομάδες ένα νεκρό μωρό.

Αυτές οι σοβαρές παρενέργειες δεν εμπόδισαν την Pfizer να εγκρίνει μια νέα δοκιμή σε 4.000 έγκυες γυναίκες, που θα εμβολιαστούν στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο.

Ενώ αρχικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είχε δώσει συστάσεις κατά του εμβολιασμού των εγκύων γυναικών, τώρα προτρέπει τους γιατρούς να τον εφαρμόζουν.

Οι έγκυες παραπλανούνται προκειμένου να εμβολιαστούν

Η γυναικολόγος Δρ. Shelley Cole, MD ανησυχεί ότι λέγονται ψέματα στις έγκυες γυναίκες και αναγκάζονται να εμβολιαστούν, ενώ υπάρχουν κίνδυνοι για το μωρό τους.

«Με ανησυχεί ότι το CDC (αμερικάνικο ΚΕΕΛΠΝΟ) αναφέρει ότι δεν υπάρχουν μελέτες, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνετε το εμβόλιο και δεν χρειάζεται καν να το συζητήσετε με το γιατρό σας», δήλωσε η Cole σε συνέντευξή της στο Epoch Times.

 «Εννοώ ότι αυτό είναι αντίθετο με όλα τα επιστημονικά μοντέλα και μεθόδους, και το πρότυπο φροντίδας υπάρχει εδώ και έναν αιώνα», πρόσθεσε η Cole.

Οι γιατροί αρχικά είχαν προειδοποιήσει ότι τα νέα εμβόλια με mRNA κατά του κορονοϊού, πιθανότατα θα προκαλέσουν αυτοάνοση αντίδραση, κατά την οποία τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος θα επιτεθούν κατά των κυττάρων του πλακούντα, προκαλώντας γυναικεία υπογονιμότητα, αποβολή ή γενετικές ανωμαλίες.

Η Δρ Cole έχει θεραπεύσει με επιτυχία περισσότερους από 550 ασθενείς με COVID-19 και κατανοεί ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να γεννήσουν μέσω λοίμωξης. Ωστόσο, γνωρίζει ότι το COVID-19 δεν χρειάζεται να είναι μια τρομακτική εμπειρία. Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να έχουν στην διάθεσή τους υδροξυχλωροκίνη (hydroxychloroquine), ψευδάργυρο και οτιδήποτε βελτιώνει το ανοσοποιητικό, ώστε να μην υποφέρουν εάν  κολλήσουν κορονοϊό. Η Δρ. Cole συνιστά στους ασθενείς της να λαμβάνουν συμπλήρωμα 1000 mg «whole food vitamin C»  δύο φορές την ημέρα και έως και 5000 iu βιταμίνης D.

Αν οι έγκυες, μετά από σωστή πληροφόρηση, δεν προχωρήσουν στον εμβολιασμό, τότε πρέπει να ενθαρρύνονται να υιοθετήσουν στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν όλες τις ανοσολογικές και αναπτυξιακές προκλήσεις, καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το σελήνιο και το χρώμιο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε μια υγιή εγκυμοσύνη.

Η  διαβεβαίωση ότι τα εμβόλια αποκλείουν όλες τις λοιμώξεις είναι λανθασμένη, ειδικά όταν το ποσοστό θνησιμότητας για πιθανή μόλυνση με COVID-19 είναι πρακτικά ανύπαρκτο για τις γυναίκες αυτής της ηλικιακής ομάδας.

«Είναι τρομακτικό, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών που είναι έγκυες είναι κάτω των 40 ετών, το ποσοστό θανάτου είναι εξαιρετικά χαμηλό», δήλωσε η Cole.

«Και δεν χρειάζεται να πάει κανείς στο νοσοκομείο εάν έχει υποβληθεί σε θεραπεία νωρίς ή εάν λαμβάνει πρόωρα προληπτικά μέτρα», κατέληξε η Cole.

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.