Web
Analytics
Σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού

04 Ιουλ 2011

Πώς θα σας φαινόταν εάν διευρύνατε τη συνειδητότητά σας σε τέτοιο επίπεδο που να γνωρίζετε ότι η παρουσία των Αγγέλων φωτίζει και ενεργοποιεί κάθε πρόθεση που έχετε στη ζωή σας, αρκεί να στραφείτε προς αυτήν; Πώς θα νιώθατε εάν ξέρατε ότι μπορείτε να πετύχετε την προσωπική σας ευδαιμονία και να θεραπεύσετε το άγχος, το στρες και τις αρνητικές σκέψεις που σας εμποδίζουν να ζήσετε τη ζωή που λαχταράτε; Και πώς θα ήταν να ξέρετε ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τέλεια υγεία και αφθονία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο; Αισθάνεστε ότι κάτι από τα παραπάνω μιλάει στην... καρδιά σας; Τότε, το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα κατάλληλο πνευματικό εργαλείο για εσάς και μπορεί να σας βοηθήσει να βαδίζετε στη ζωή σας γνωρίζοντας ποιοι πραγματικά είστε! Και είμαστε όλοι πολλά παραπάνω από αυτά που μας έχουν πει!

Σεμινάριο Αγγελικού Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού
16 & 17 Ιουλίου

reiki-palamidi

Οι Άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας! Βρίσκονται κοντά μας γιατί «ήρθε η ώρα» και θέλουν να μας καθοδηγήσουν να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τον κόσμο μας. Είναι καθαρές Ακτίνες Φωτός και αποτελούν γέφυρα, για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με τη Μία και Μοναδική Οικουμενική Συνειδητότητα, τον Θεό. Είναι εδώ για να μας διδάξουν πως η Μοναδική Ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν –και σαν πυρήνας κάθε έμψυχου δημιουργήματος– είναι η Ανιδιοτελής και Άνευ Όρων Αγάπη του Θεού. Και ζητώντας τη βοήθειά τους, γειώνοντας την Ενέργειά τους, η ζωή μας θ' αρχίσει να αντανακλά το μεγαλείο του παραδείσου όλο και φωτεινότερα. Χρειάζεται μόνο να επικαλεστούμε την παρουσία και υποστήριξή τους (αφού σύμφωνα με τον Κοσμικό νόμο της Ελεύθερης Βούλησης δεν έχουν δικαίωμα να επέμβουν στη ζωή μας χωρίς την άδειά μας), να τους εμπιστευτούμε, να παραδοθούμε στη θεραπευτική τους ενέργεια και να ακολουθήσουμε τις ανιδιοτελείς και σοφές συμβουλές τους.
Σ' αυτή τη μνημειώδη περίοδο της Ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη εμφανίζονται θέματα που χρειάζεται να ξεκαθαριστούν, να μετουσιωθούν, να φωτιστούν, που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο παρελθόν. Αυτά τα θέματα μπορούν τώρα να ξεμπλοκαριστούν μέσω της ικανότητας των Αγγέλων να υπερβαίνουν τον χώρο και τον χρόνο. Επίσης, οι Άγγελοι γνωρίζουν πολλά αναλλοίωτα «μυστικά», που έχουν καταστραφεί ή εξαφανιστεί από τη Γη και τα αρχεία της Ανθρωπότητας. Θα χαρούν να μας τα αποκαλύψουν. Θα χαρούν να μας κάνουν να Θυμηθούμε!
Η Ωκεάνια Ψυχική Ενέργεια που δέχεται ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος του Αγγελικού Ρέικι, ανυψώνει τη Συνειδητότητα. Αυτό προκαλεί εκτοπισμό παλαιών, μη αρμονικών μορφών σκέψης, και μεταμόρφωσή τους, ώστε οι υψηλότερες δονήσεις του Πνεύματος ν' αγγίξουν κάθε Σωματική- Συναισθηματική-Νοητική-Πνευματική πλευρά. Ο θεραπευτής λαμβάνει με την εξάσκηση καθοδήγηση, ώστε να αντιλαμβάνεται τις αιτίες όποιας ασθένειας. Συντονίζεται και αρχίζει να συνεργάζεται με τα Όντα του Φωτός υψηλότερων διαστάσεων, των οποίων σκοπός είναι να σταθεροποιήσουν τη Θεϊκή Έκφραση στη Γη. Άρα το σύστημα αυτό είναι Θεϊκά μεταμορφωτικό, τόσο για τον θεραπευτή, όσο και για τον θεραπευόμενο.
 

Οι συντονισμοί του Αγγελικού Ρέικι αποτελούν μια ισχυρή εμπειρία και εκτός από τα θεραπευτικά αποτελέσματα και τις τεχνικές, μας συντονίζουν με την Προσωπική Πνευματική Δύναμή μας και την Εσωτερική Γνώση μας. Η Θεία Δόνηση του Αγγελικού Ρέικι αποτελεί δίοδο προς την Ψυχική Ενέργεια.
Στα σεμινάρια του Αγγελικού Ρέικι επιτυγχάνεται η σύνδεσή σας με τη Λευκή Αδελφότητα των Αναληφθέντων Δασκάλων και όλων των Αγγέλων- Αρχαγγέλων της Ανώτερης Πνευματικής Ιεραρχίας. Στο σύστημα του Αγγελικού Ρέικι –όπως και σε άλλα συστήματα Ρέικι– υπάρχουν τέσσερις Μυήσεις. Εδώ όμως, υπάρχουν επιπλέον δύο Μυήσεις (Κοσμικών Ακτινών και Αρχαγγέλων), όπου ο μαθητής ενεργοποιείται πλήρως στις Θεϊκές Δονήσεις και τα Αρχέτυπα. Αυτά τα Αρχέτυπα αποτελούν τη βάση της Συνειδητότητας. Στο Αγγελικό Ρέικι οι ενεργοποιήσεις και οι Μυήσεις γειώνονται και μεταδίδονται στον μαθητή από τους Αγγέλους και η Δόνηση, κατ' αυτόν τον τρόπο, λαμβάνεται στη Θεϊκή Μορφή της. Στην συνέχεια και κατά τη θεραπεία δεν χρειάζεται να θυμάστε τα Σύμβολα και να αλλάζετε θέση στα χέρια σας. Η εκμάθηση και η πρακτική του Αγγελικού Ρέικι εκτελείται σύμφωνα με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο που δόθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην Ατλαντίδα. Το Αγγελικό Ρέικι δόθηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στον Kevin Core μέσω Ανώτερης Επικοινωνίας, για να το μεταδώσει.


Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 210-6813287, 6945619970. Κατερίνα Παλαμήδη: Angelic Reiki Master Teacher.
Τιμή: 230 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται: Εγχειρίδιο, Κρύσταλλος και Βεβαίωση Θεραπευτή. Προκαταβολή 50 ευρώ.
Ημερομηνία & ώρες σεμιναρίου: 16 & 17 Ιουλίου (Σάββατο & Κυριακή), ώρες: 10.00- 18.00
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.