Web
Analytics
Moducare: Αντιμετωπίζει αυτοάνοσα, άγχος, αλλεργίες, χοληστερίνη, διαρρέον έντερο, φλεγμονή, κατάθλιψη κ.α - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Moducare: Αντιμετωπίζει αυτοάνοσα, άγχος, αλλεργίες, χοληστερίνη, διαρρέον έντερο, φλεγμονή, κατάθλιψη κ.α

Το συμπλήρωμα Moducare είναι ένας μοναδικός συνδυασμός φυτικών στερολών και στερολινών γνωστών ως βήτα-σιτοστερόλη και βήτα-σιτοστερολίνη-d-γλυκοσίδη.

Αυτά τα ευεργετικά φυτικά λίπη απαντώνται σε φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους και οστρακοειδή. Όταν συνδυάζονται στερόλες και στερολίνες, εξισορροπούν το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιούν τα κύτταρα που το ρυθμίζουν.

Το Moducare έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιαλλεργικές ιδιότητες και μπορεί να ρυθμίσει την κορτιζόλη (ορμόνη του στρες).

Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει ότι το μείγμα στερολών και στερολινών σε αναλογία 100:1, αποτελεί την καλύτερη δράση εξισορρόπησης του ανοσοποιητικού.

Tο Moducare βοηθάει σε:

 • Αλλεργίες (περιβαλλοντικές ή τροφικές)
 • Αυτοάνοσα
 • Χρόνιο στρες
 • Αθλητές ή άτομα που κάνουν τακτικά έντονες προπονήσεις
 • Υψηλή χοληστερόλη
 • Ηπατίτιδα Γ
 • Διαρρέον έντερο
 • Πρόβλημα με την διάθεση π.χ κατάθλιψη
 • Μυκοτοξίνες και άλλες λοιμώξεις όπως η νόσος του Lyme

Επίσης, βοηθάει αθλητές ή άτομα που κάνουν τακτικά έντονες προπονήσεις.

Το Moducare μπορεί να ωφελήσει και τα παιδιά. Διατίθεται και σε μασώμενες ταμπλέτες για όσα παιδιά δυσκολεύονται να καταπιούν τις κάψουλες.

Σε πόσο καιρό θα δω βελτίωση;

Αν και ορισμένα άτομα μπορεί να δουν αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, συνιστάται η λήψη του για οκτώ έως δώδεκα εβδομάδες πριν το απορρίψετε.

Προσοχή να μην το λαμβάνετε:

 • μαζί με τροφές (ζωικό λίπος) που αυξάνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα, συμπεριλαμβανομένων των κρεάτων, γαλακτοκομικών, αυγών, θαλασσινών κ.λπ. Η χοληστερόλη έχει παρόμοια μοριακή δομή και οι δύο ενώσεις «ανταγωνίζονται» για την απορρόφηση τους. Πάρτε το συμπλήρωμά μεταξύ των γευμάτων (μια ώρα πριν το φαγητό ή δύο ώρες μετά)
 • εάν έχετε κάνει μεταμόσχευση οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των μοσχευμάτων του μυελού των οστών και του κερατοειδούς.

Μπορεί να καταναλωθεί από άτομα που έχουν κάνει αντικατάσταση ή ανακατασκευή (π.χ. ισχίο, γόνατο, στήθος ή βηματοδότη) από συνθετικό υλικό.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή έχετε σκλήρυνση κατά πλάκας, πρέπει να το λαμβάνετε μόνο υπό την επίβλεψη γιατρού.

Οι διαβητικοί θα πρέπει να παρακολουθούν το σάκχαρό τους καθώς μπορεί να μειωθεί η ινσουλίνη. Θα πρέπει να ξεκινήσουν με μία κάψουλα ημερησίως για να αυξηθούν σταδιακά οι στερόλες/στερολίνες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.