Web
Analytics
Σταυρόπουλος Ανδρέας, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Σταυρόπουλος Ανδρέας, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Βιογραφικό

Είμαι ο Ανδρέας Σταυρόπουλος, σύζυγος πατέρας, επιχειρηματίας, σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και μέντωρ.

Η σημερινή επαγγελματική μου δραστηριότητά αφορά τον χώρο του Mental Training με εξειδίκευση στο Άγχος. Είναι ο συνδυασμός 35 ετών εμπειρίας ως Επιχειρηματίας, 19 ετών αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, 8 ετών εκπαίδευσης στην μέθοδο διεύρυνσης Αντίληψης της Dr. Μαρίας Λεβέντη και 8 ετών ως Διευθυντής εκπαίδευσης της σχολής "Σφαιρική Αντιληπτικότητα".

Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια με άγχος απέκτησα ποικιλία δυσάρεστων βιωματικών εμπειριών.

Αποφάσισα ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος ζωής που θέλω να ζω, που μου αξίζει.

Για να το πετύχω άφησα πίσω μου κάθε επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα και αφοσιώθηκα να ανακαλύψω τον εαυτό μου, τον αληθινό, ολόκληρο. Τον πρωτότυπο όχι το κακέκτυπο που μου είπαν ή εκπαίδευσαν ή νόμιζα ότι ήμουν. Να βρω την ιδιαίτερη σύστασή μου. Την διαφορετικότητα και μοναδικότητά μου. Να με εκπαιδεύσω πώς να την εκφράσω δημιουργικά, ωφέλιμα και αποτελεσματικά. Επένδυσα σε μένα χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να κερδίσω την ζωή μου. Να ξέρω τι με κάνω και γιατί. Να με καθοδηγώ και όχι να με καθοδηγούν οι συνθήκες, οι περιστάσεις και οι άλλοι. Να είμαι ο καπετάνιος του πλοίου μου. Να γίνω ζωντανό παράδειγμα ότι γίνεται.

Αυτό που με διαφοροποιεί είναι ότι το πέτυχα.

Το Σεμινάριο που προσφέρω περιέχει την συμπυκνωμένη γνώση, τα απαραίτητα εργαλεία και τον κατάλληλο τρόπο για να ξεριζωθεί το Άγχος.

Στο Σεμινάριο δίνεται η πρότυπη Νοητική άσκηση που συνδέει το Συνειδητό με το Ασυνείδητο.

Αυτή η σύνδεση του ορατού εαυτού με τον αόρατο αλλά υπαρκτό "άλλο" εαυτό ελευθερώνει το μυαλό από την θηλιά του άγχους.

Έτσι ελευθερωνόμαστε.

Με απλό τρόπο γίνεται

Πανεπιστημιακές σπουδές: Μαθηματικά Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χημικός Μηχανικός Πανεπιστήμια, Southampton, Aston, Sussex UK και Συμβουλευτική Ψυχολογία EDXL, UK.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κιν: 6944286608

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανδρέας Σταυρόπουλος

 Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.