Web
Analytics
Κυρίτσης Σπύρος MD, DSc., Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Τραυματιολόγος - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Κυρίτσης Σπύρος MD, DSc., Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Τραυματιολόγος

Βιογραφικό

- Γεννήθηκα Στις 4 Οκτ. του 1972 στις «Δυτικές συνοικίες» στο Αιγάλεω, Ν. Αττικής. Μετείχα στην υποχρεωτική εκπαίδευση αποφοιτώντας ως αριστούχος μαθητής απ' το 8ο Λύκειο Αθηνών (Κάτω Πατησίων).

- Φοίτησα στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Τμήμα Φυσικοθεραπείας. Από Το 1992 και μετά από 6μηνη πρακτική άσκηση στο Νοσοκ. «ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς» απέκτησα το Πτυχίο του Φυσικοθεραπευτή τον Ιούνιο του 1996.

Συνεχεία συμμετείχα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Κατατακτήριες για την Εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κατατάχθηκα προσόντων Ως Πρώτος εισακτέος στο Τμήμα Ιατρικής Σχολής ΤΟΥ «Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών». Ορκίσθηκα στην Ακαδημία Αθηνών στον όρκο του Ιπποκράτη το Φεβρ . του 2002, αποκτώντας τον τίτλο του Ιατρού.

-Από τις 17/10/2007 και για 5 ½ χρόνια παρακολούθησε τη βασική του εκπαίδευση ως Ειδικευόμενος στην «Χειρουργική Ορθοπαιδική και Τραυματιολογία» στο Γ' 'Ορθοπαιδικό Τμ. του Γ.Ν.Α ΚΑΤ.

- Από τον Μάρτιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2013 εργάσθηκα στην Μεγάλη Βρετανία κατά σειρά σε: Watford Νοσοκομείο (Λονδίνο), Νοσοκομείο Whiston (Λίβερπουλ), QEQM Νοσοκομείο (Margate), Basildon Νοσοκομείο (Βasildon, Essex) και Heartlands & Σόλιχαλ Νοσοκομεία (Μπέρμιγχαμ) και Εξειδικεύθηκα στην: «Ορθοπαιδική & Τραυματιολογία του Κάτω Άκρου» [με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Αθλητικές κακώσεις του γόνατος (Αρθροσκόπηση - Συνδεσμοπλαστική), την Επανορθωτική Χειρουργική (Αρθροπλαστικές) Ισχίου και γόνατος και την αποκατάσταση παθήσεων της Ποδοκνημικής και του Άκρου ποδός , Βλαισού Μέγα Δάχτυλου κ.α.]

Επίσης ασχολούμαι με τη θεραπεία και διάγνωση της Οστεοπόρωσης και με Παιδορθοπαιδικές παθήσεις του Κάτω Άκρου.

-Aπό τον Αυγ. 2013 έως τον Αυγ. 2014 με επιτυχία εργάσθηκα προσόντων ως Επιμελητής Ορθοπαιδικός στο Τ.Ε.Π. του «Νοσοκομείου ΓΝΑ Κ.Α.Τ.», ενώ εν συνεχεία αφοσιώθηκα στην ιδιωτική μου σταδιοδρομία.

-Από το Νοέμβριο.. του 2014:  αποτελώ μέλος του Νοσοκομείου-Ομίλου ΥΓΕΙΑ ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός.

Χειρουργώ προσόντων ως Εξωτερικός Συνεργάτης σε γνωστές Ιδιωτικές Κλινικές της έκδοσης Αθήνα σε χιλιάδες In thousands όπως: ο «Λευκός Σταυρός», «Κεντρική Κλινική», Iατρικό Περιστερίου, ΙΑΣΩ General, «Νέον Αθήναιον», «Βιοκλινική», «Πόλη Κλινική», «Τίμιος Σταυρός» κ. α.

Mέλος:

  • ΙΣΑ (Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας) 
  • GMC  (Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου) -Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο Μεγ. Βρετανίας,
  • IOF (Διεθνές Ίδρυμα Osteoporis) - Διεθνές 'Ιδρυμα Οστεοπόρωσης)

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ:

  • ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ-ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ): Σαράντα (40)
  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΕΣ: Σαρανταπέντε (45)
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙΣ (ΚΕΚ): Δύο (02)
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Ένα (01)
  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5Ο ΕΓΧΩΡΙΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΕΣ & ΠΟΣΤΕΡ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: Αγίου Γεωργίου 19, Χαλάνδρι (πλησίον Πλατείας Δούρου)
Τηλ: 210-6811116
Κιν: 6944866706

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυρίτσης Σπύρος MD, DSc.

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματιολόγος

τ. Ιατρός Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

τ. Επιμελητής "ΓΝΑ Κ.Α.Τ."

τ. Επιμελητής Νοσοκ. Heartlands-Solihull, Birmingham, U.K.

Βιογραφικό

Ιστότοπος: spyridonkyritsis72.wixsite.com/orthopaedics

Τελευταία άρθρα από τον/την Κυρίτσης Σπύρος MD, DSc.

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.