Web
Analytics
Αν ξέραμε τι τρώμε... - Ο Δρόμος για την Θεραπεία
Βιβλίο: Αν ξέραμε τι τρώμε.....
Συγγραφέας: Κώστας Μπαζαίος
Εκδόσεις: Μπαζαίος *
 

 

anjerametitrome

 

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σήμερα που η διαφθορά και η κερδοσκοπία απειλούν να διαβρώσουν τα πάντα με αποτέλεσμα η ποιότητα της ζωής μας να υποβαθμίζεται διαρκώς και η ανθρώπινη ζωή να υπολογίζεται ως φθίνουσα αξία, η επανέκδοση του βιβλίου του Κώστα Μπαζαίου «Αν ξέραμε τι τρώμε...» είναι ανάγκη επιτακτική. Σήμερα το βιβλίο αυτό, εκτός από εξαιρετικά επίκαιρο είναι και απαραίτητο, γιατί τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε σωστά ενημερωμένους κι ενεργούς πολίτες-καταναλωτές.
Ο καταναλωτής με την πλήρη και επιστημονική ενημέρωση αποκτά τη γνώση και η γνώση τον οπλίζει με δύναμη, σιγουριά και θάρρος, ώστε να αποκρούσει αποφασιστικά τους ασυνείδητους, οι οποίοι με αναλγησία, χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς ηθικούς φραγμούς θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του και τη ζωή του θυσιάζοντάς την με ψεύδη, παραπλάνηση ή απόκρυψη στο βωμό του κέρδους.

 

 

Ποιος είναι ο Κώστας Μπαζαίος

foto-bazaios

Ο Διατροφολόγος Κώστας Μπαζαίος, Σύμβουλος διατροφής, c.n.c a.a.n.c, με πολύχρονες σπουδές και μετεκπαίδευση στην Αμερική, ισόβιο μέλος της «The American Association of Nutritional Consultants», ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Εναλλακτικής Ιατρικής και καθιερωμένος συγγραφέας ειδικευμένος σε θέματα διατροφής και υγείας, με δική του σελίδα στην Ελευθεροτυπία επί 20 χρόνια, ως το καλοκαίρι του 1996 και με 20 best seller βιβλία. Επίσης έγραψε και παρουσίασε στην τηλεόραση την εκπομπή Tns ΕΤ1 «Ποικιλία» και ήταν ιδρυτής / διευθυντής του περιοδικού "Διατροφή & Υγεία" από το 1987 ως το 1994.

«Και να σκεφτείτε», έλεγε ο ίδιος, «ότι είχα ξεκινήσει την καριέρα μου ως δημοσιογράφος, επειδή ήθελα να δουλεύω χωρίς ωράρια. Δεν ήξερα τότε ότι χωρίς ωράρια σημαίνει να δουλεύεις αδιάκοπα, μέρα και νύχτα. Όπως και έκανα τα τελευταία 45 χρόνια, (μη μετράτε, 15 χρονών ήμουνα διευθυντής συντάξεως περιοδικού, 19 χρονών διεύθυνα τοπική εφημερίδα...» Και ανέβηκε σε όλα τα σκαλιά τns δημοσιογραφίας από συντάκτης μέχρι αρχισυντάκτης και διευθυντής. Συνεργάστηκε με πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επαγγέλματος, αλλά όταν ανακάλυψε τις δυνατότητες της διατροφής αποφάσισε ότι ήταν καιρός να σπουδάσει τα πάντα για την διατροφή και να αφοσιωθεί σε αυτήν. Και ευτυχώς, μετά από αυτή την στροφή, τον κάλεσε κοντά του ένα ανοιχτό μυαλό, ο Σεραφείμ Φυντανίδης, που του έδωσε το ελεύθερο να γράφει χωρίς λογοκρισία και έτσι γεννήθηκε η σελίδα «Αν ξέραμε τι τρώμε» στην Ελευθεροτυπία και ακολούθησαν όλα τα άλλα, που άλλαξαν τη ζωή του.

 

Εκδόσεις Μπαζαίος

Δεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 1, Περιστέρι
Τηλ/Fax: 2105721649
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Από τις εκδόσεις Μπαζαίος ήδη επανακυκλοφορούν τα  βιβλία του Κώστα Μπαζαίου με τίτλο: "Οι Τροφές που Χαρίζουν Υγεία", "Συνδυασμοί - Βιταμίνες", "100 Βότανα - 2000 Θεραπείες" και στη συνέχεια και άλλα βιβλία του συγγραφέα.

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.