Web
Analytics
Αγγελικό Ρέικι: Θεραπεία με τη βοήθεια των Αγγέλων! - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Αγγελικό Ρέικι: Θεραπεία με τη βοήθεια των Αγγέλων!

angelic-reiki

Οι Άγγελοι είναι οντότητες καθαρού φωτός και η πρόθεσή τους είναι να μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από το άγχος, το στρες, τις ασθένειες και τις όποιες συναισθηματικές ή σωματικές δυσκολίες δεν διευκολύνουν την καθημερινότητά μας! Είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να συνδεθούμε με τον εσώτερο εαυτό μας και να ανακαλύψουμε το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας, για να ζήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε! Η θεραπεία με τους Αγγέλους δεν συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία. Οι Άγγελοι είναι καθαρές ακτίνες φωτός, είναι αρχέτυπα δημιουργίας που βοηθούν την ανθρωπότητα και στηρίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα του σύμπαντος, ώστε να λειτουργεί βάσει της θεϊκής ενέργειας, της τέλειας αγάπης που όλοι έχουμε μέσα μας, αλλά έχουμε ξεχάσει! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ζητήσουμε τη βοήθειά τους και να επιτρέψουμε στη Θεϊκή θεραπευτική ενέργεια να λάβει χώρα στη ζωή μας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Άγγελοι δεν παρεμβαίνουν δίχως τη δική μας βούληση, αλλά είναι πάντα κοντά μας περιμένοντας τη δική μας πρόθεση για θεραπεία και απελευθέρωση. Όλες οι ασθένειες δεν είναι τίποτα άλλο παρά αποτέλεσμα του τρόπου σκέψης και δράσης μας στην καθημερινότητά μας!

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μία τεχνική που στόχο έχει την πνευματική, συναισθηματική και σωματική ενδυνάμωση του ανθρώπου με την ενέργεια των Αγγέλων. «Ρέικι» σημαίνει «συμπαντική ζωτική ενέργεια», από το «Κι» που σημαίνει «ζωτική ενέργεια», και το «Ρέι» που δηλώνει τη συμπαντική διάσταση αυτής της ενέργειας. Η ζωτική συμπαντική αυτή ενέργεια που είναι αγάπη, θεραπεύει εμάς μέσω των Αγγέλων, οι οποίοι είναι οι «υπηρέτες» της! Στις συνεδρίες του Αγγελικού Ρέικι ο θεραπευτής γίνεται κανάλι των Αγγελικών Θεϊκών ενεργειών και η θεραπεία συντελείται σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Υπάρχουν δύο είδη θεραπείας, η μαγνητική θεραπεία, η οποία γίνεται με το άγγιγμα και λειτουργεί στο φυσικό επίπεδο, και η θεραπεία με ακτινοβολία, η οποία επενεργεί σε όλα τα σώματα και επίπεδα του ανθρώπου. Στο Αγγελικό Ρέικι συνδυάζονται και τα δύο είδη θεραπείας, με σκοπό την ολιστική ενδυνάμωση του ανθρώπου! Όσο βιώνετε τη θεραπευτική αυτή ενέργεια, θα συνειδητοποιείτε και θα νιώθετε ολοένα και περισσότερο τη μεταμορφωτική δύναμη που κρύβετε μέσα σας για να υλοποιήσετε τη ζωή που αγαπάτε, αλλά και θα νιώθετε όλο και πιο ασφαλείς σε έναν φαινομενικά απροστάτευτο κόσμο. Οι Άγγελοι είναι πάντα κοντά μας, όποτε τους φωνάξουμε, γιατί απλά θέλουν να μας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο φωτεινοί, αιώνιοι, ασφαλείς και δυνατοί είμαστε! Το γεγονός ότι στο Αγγελικό Ρέικι οι θεραπείες γίνονται μέσω των Αγγέλων, δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Αντιθέτως... Οι Άγγελοι αφυπνίζουν μέσα μας την εν δυνάμει ικανότητά μας να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την Αγγελική μας ενέργεια, τη Θεϊκή μας ενέργεια, δηλαδή τον πραγματικό εαυτό μας!

Σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι

Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τα σεμινάρια του Αγγελικού Ρέικι, λαμβάνοντας τις τέσσερις μυήσεις (1ος-2ος Βαθμός & 3ος-4ος Βαθμός), ή ακόμα και να προχωρήσει στο επίπεδο του επαγγελματία θεραπευτή και του επαγγελματία δασκάλου! Η προσωπική ανάπτυξη κάθε ατόμου που συμμετέχει στα σεμινάρια είναι πολύτιμη, αφού μετά το πέρας του σεμιναρίου έχει στα χέρια του εργαλεία και τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει στην καθημερινή του ζωή, προκειμένου να απελευθερωθεί από προσωπικές του δυσκολίες και να μεταμορφώσει τη ζωή του! Η δημιουργία της πραγματικότητάς μας όπως πραγματικά την επιθυμούμε και η απελευθέρωσή μας είναι επιλογή μας!

Η Ωκεάνια Ψυχική Ενέργεια που δέχεται ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος του Αγγελικού Ρέικι, ανυψώνει τη Συνειδητότητα. Αυτό προκαλεί εκτοπισμό παλαιών, μη αρμονικών μορφών σκέψης, και μεταμόρφωσή τους, ώστε οι υψηλότερες δονήσεις του Πνεύματος ν' αγγίξουν κάθε Σωματική-Συναισθηματική-Νοητική-Πνευματική πλευρά. Ο θεραπευτής λαμβάνει –με την εξάσκηση– καθοδήγηση, ώστε να αντιλαμβάνεται τις αιτίες όποιας ασθένειας. Συντονίζεται και αρχίζει να συνεργάζεται με τα Όντα του Φωτός υψηλότερων διαστάσεων, των οποίων σκοπός είναι να σταθεροποιήσουν τη Θεϊκή Έκφραση στη Γη. Άρα, το σύστημα αυτό είναι Θεϊκά μεταμορφωτικό τόσο για τον θεραπευτή, όσο και για τον θεραπευόμενο.

Οι συντονισμοί του Αγγελικού Ρέικι αποτελούν μια ισχυρή εμπειρία και εκτός από τα θεραπευτικά αποτελέσματα και τις τεχνικές, μας συντονίζουν με την Προσωπική Πνευματική Δύναμή μας και την Εσωτερική Γνώση μας. Η Θεία Δόνηση του Αγγελικού Ρέικι αποτελεί δίοδο προς την Ψυχική Ενέργεια.

Στο σύστημα του Αγγελικού Ρέικι –όπως και σε άλλα συστήματα Ρέικι– υπάρχουν τέσσερις Μυήσεις. Εδώ όμως, υπάρχουν επιπλέον δύο Μυήσεις (Κοσμικών Ακτινών και Αρχαγγέλων), όπου ο μαθητής ενεργοποιείται πλήρως στις Θεϊκές Δονήσεις και στα Αρχέτυπα. Αυτά τα Αρχέτυπα αποτελούν τη βάση της Συνειδητότητας. Στο Αγγελικό Ρέικι οι ενεργοποιήσεις και οι Μυήσεις γειώνονται και μεταδίδονται στον μαθητή από τους

Αγγέλους και η Δόνηση, κατ' αυτόν τον τρόπο, λαμβάνεται στη Θεϊκή Μορφή της. Η εκμάθηση και η πρακτική του Αγγελικού Ρέικι εκτελείται σύμφωνα με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο που δόθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην Ατλαντίδα. Το Αγγελικό Ρέικι δόθηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στον Kevin Core (Kevin & Christine Core, Συνιδρυτές του Παγκόσμιου Οργανισμού Αγγελικού Ρέικι «Foundation of Cosmic Fire») μέσω Ανώτερης Επικοινωνίας, για να το μεταδώσει.
 

«Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας! Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να είναι το να σας ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και τον σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους, ή ένα βήμα παραπέρα, να το μοιραστείτε με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μη γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας έφερε εδώ. Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και μόρια σας, και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός».

 

Απόσπασμα από την εισαγωγή του εγχειριδίου από τους Kevin & Christine Core.

 

Η τεχνική «Αγγελικό Ρέικι» δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Η τεχνική αυτή αποτελεί θαυμάσιο «εργαλείο» για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορεί κάλλιστα να εφαρμόζεται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθά ολιστικά τον άνθρωπο και προάγει τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, παρακαλώ να απευθυνθείτε πρώτα στον αρμόδιο γιατρό, και σε καμία περίπτωση δεν συστήνεται να γίνει η διακοπή ιατρικής περίθαλψης ή φαρμακευτικής αγωγής.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κατερίνα Παλαμήδη

Ενεργειακές θεραπείες

Βιογραφικό

Ιστότοπος: www.aeithalia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.