Web
Analytics
Η κοσμική ενέργεια στο μικροσκόπιο - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Η κοσμική ενέργεια στο μικροσκόπιο

 

Η θεραπεία με κοσμική ενέργεια αποτελεί μία ολιστική μέθοδο, ώστε ο άνθρωπος να αποκτήσει τη σωματική και πνευματική του υγεία. Είναι άγνωστο όμως για τον περισσότερο κόσμο το πώς λειτουργεί η ενεργειακή αυτή θεραπεία και πώς επιτυγχάνεται η ίαση του οργανισμού. Ζητήσαμε από την θεραπεύτρια της κοσμικής ενέργειας κα Όλγα-Μαρία Μαρδάκη να μας βοηθήσει να την κατανοήσουμε καλύτερα.

Πως δρα στον οργανισμό η κοσμική ενέργεια;

Η ενέργεια, που χρησιμοποιεί και εφαρμόζει ο θεραπευτής, είναι, κατά κανόνα, συγκεκριμένα κανάλια. Τα κανάλια είναι ενεργειακές συχνότητες και συνιστούν κύματα φορτισμένων σωματιδίων του δικού μας γαλαξία και όχι μόνο. Φέρουν διαφορετική ποιότητα το καθένα και επηρεάζουν όλους τους οργανισμούς. Η εφαρμογή τους γίνεται σε όλο το πεδίο της αύρας του ανθρώπου, ενώ πραγματοποιείται ταυτόχρονα και ενεργειακή διάτρηση του φυσικού σώματός του. Έτσι, συντελείται αναδιάρθρωση και κάθαρση των διαφορετικών σωμάτων της αύρας καθώς και θεραπεία στις φυσικές βλάβες του οργανισμού.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία με κοσμική ενέργεια;

Η θεραπεία διαρκεί μία ώρα ή λίγο παραπάνω ανάλογα με την περίπτωση. Ο θεραπευόμενος στέκεται όρθιος στο χώρο, χαλαρός και με τα μάτια κλειστά ιδανικά αν επιθυμεί να χαλαρώσει και να έχει καλύτερη συνείδηση της διαδικασίας. Ασφαλώς, αν δεν έχει τη δυνατότητα για λόγους υγείας να είναι όρθιος, μπορεί κάλλιστα να κάθεται, ακόμα και να είναι ξαπλωμένος (όπως άνθρωποι που ξεκινούν θεραπείες όταν βρίσκονται ακόμα σε νοσοκομειακή νοσηλεία). Ο θεραπευτής γνωρίζει με ποιο τρόπο θα διοχετεύσει την ενέργεια, οπότε δεν δημιουργείται πρόβλημα. Ο θεραπευόμενος δεν είναι υποχρεωμένος να σκέφτεται κάτι, αλλά οπωσδήποτε θα υποστήριζε τη θεραπεία και θα έπαιρνε μεγαλύτερη βοήθεια αν συμμετείχε κι ο ίδιος συνειδητά στη διαδικασία της θεραπείας του. Αυτό ο καθένας μπορεί να το κάνει όπως αισθάνεται, είτε με προσευχή είτε με συγκέντρωση στα θέματα που επιθυμεί να θεραπεύσει και να επιλύσει. Ο θεραπευτής, όλη αυτή την ώρα εφαρμόζει τα κανάλια στον θεραπευόμενο, καθαρίζει τα ενεργειακά κέντρα, ολόκληρο το σώμα και συγκεκριμένα όργανα αν χρειάζεται. Επισημαίνουμε ότι η εφαρμογή των καναλιών γίνεται νοερά από τον θεραπευτή, ο οποίος στην ουσία λειτουργεί, λόγω της μύησής του, σαν αγωγός μέσω του οποίου διοχετεύεται η ενέργεια στον θεραπευόμενο.

Τι νιώθει ο θεραπευόμενος κατά την διάρκεια της συνεδρίας;

Επειδή οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται είναι δυνατές, οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται την ενέργεια, μπορεί να έχουν λίκνισμα, μούδιασμα, πιάσιμο, πόνο, αίσθηση ελαφρότητας ή και πιο έντονες σωματικές ή ψυχολογικές εμπειρίες (εμετούς, ζαλάδα, λιποθυμία, κλάμα). Αν είναι χαλαρός και έτοιμος να προχωρήσει γρήγορα στη θεραπεία του, μπορεί να πάρει απαντήσεις, πληροφόρηση για θέματα που τον απασχολούν, να συνειδητοποιήσει ξαφνικά πράγματα, να νιώσει ότι διευρύνεται η συνείδησή του, να καταλάβει με πιο τρόπο οδηγήθηκε σε μια ασθένεια ή σε μια προβληματική κατάσταση και να αντιληφθεί πως θα βγει από αυτήν.

Υπάρχει περίπτωση η κοσμική ενέργεια να μην βοηθήσει κάποιον;

Στην πραγματικότητα, οι περιπτώσεις των ανθρώπων που δεν ωφελούνται από την κοσμική ενέργεια είναι αυτοί που δυσκολεύονται να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους και αρνούνται να γίνουν καλά. Είναι, ωστόσο, επιλογή της ψυχής τους να συνεχίσουν μια τέτοια πορεία, ενδεχομένως επειδή έχουν ανάγκη να συλλέξουν τέτοιες εμπειρίες. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι πολύ συχνά υπάρχει ωφέλεια, η οποία δεν είναι εμφανής. Για παράδειγμα, ένα παιδί με σοβαρού βαθμού εγκεφαλική πάρεση μάλλον δεν θα γίνει καλά σε αυτή τη ζωή, επειδή η ψυχή του επέλεξε να βιώσει κάτι τέτοιο, όμως η θεραπεία μέσω κοσμικής ενέργειας θα ελαφρύνει το καρμικό του φορτίο ώστε σε επόμενη ενσάρκωση να ξεκινήσει από ένα υγιέστερο σημείο.

Ο αριθμός των συνεδριών είναι καθορισμένος;

Πραγματοποιούμε κύκλους των 15 θεραπειών. Ανάλογα με τη σοβαρότητα μιας ασθένειας, την ικανότητα του θεραπευόμενου να αξιοποιήσει τα θεραπευτικά αποτελέσματα και τον βαθμό προσωπικής ανάπτυξης που θέλει να πετύχει, μπορούν να ολοκληρωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι κύκλοι.

Η φωτογράφηση αύρας είναι απαραίτητη στην θεραπεία μέσω κοσμικής ενέργειας;

Η φωτογράφηση αύρας είναι χρήσιμη στον οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη θεραπευτική μέθοδο που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει, διότι μπορεί να ανακαλύψει, να διαπιστώσει, να επιβεβαιώσει ή να συνειδητοποιήσει πληροφορίες που φέρει. Επομένως αυξάνεται η επίγνωσή του σε σχέση με ό,τι κουβαλάει, ερμηνεύει τις καταστάσεις που δημιουργούνται στη ζωή του σε σχέση με αυτό που εκφράζει η αύρα του και μπορεί ενδεχομένως να είναι πιο αποτελεσματικός στον τρόπο που θα προχωρήσει θεραπευτικά με τον εαυτό του.

Η κοσμική ενέργεια όπως και άλλες ενεργειακές θεραπείες μπορούν να γίνουν από απόσταση. Πώς εξηγείται αυτό;

Το νοητικό πεδίο δεν υπόκειται σε χωρο-χρονικούς περιορισμούς. Οι ενέργειες που διαχειρίζεται ο θεραπευτής εκδηλώνονται πολύ υψηλότερα από την τρίτη διάσταση. Στο ίδιο πεδίο είναι που σχηματίζεται και η αύρα των ανθρώπων, η οποία φέρει ενέργεια και πληροφορίες. Επομένως, η απόσταση του θεραπευτή από το φυσικό υλικό σώμα του θεραπευόμενου δεν επηρεάζει το βαθμό παρεμβατικότητας και αποτελεσματικότητας της θεραπείας. Με τον ίδιο τρόπο που ένας άνθρωπος ξεματιάζει κάποιον όσο μακριά του κι αν βρίσκεται.

Τι εκπαίδευση πρέπει να έχει ένας θεραπευτής;

Θεραπευτής μπορεί να γίνει κάποιος αποκλειστικά με μύηση. Η εκπαίδευση δεν συνιστά απλώς εκμάθηση κάποιων πραγμάτων που εφαρμόζονται πρακτικά κατά την θεραπευτική διαδικασία. Η ουσία της είναι ο συντονισμός του σώματος του δέκτη στις συχνότητες αυτές, από τον άνθρωπο που θα τον μυήσει. Μετά από αυτή τη διαδικασία ο θεραπευτής, πλέον, μπορεί να διαχειρίζεται αυτή την ενέργεια και να την διοχετεύει και σε άλλους ανθρώπους. Εννοείται ότι ο ίδιος ο θεραπευτής πάντα μπορεί να κάνει θεραπεία στον εαυτό του και αυτός ο δρόμος της πνευματικής ανάπτυξης είναι συνήθως το πρωταρχικό κίνητρο κάποιου για να περάσει τη διαδικασία της μύησης. Πρέπει, επίσης, να ειπωθεί ότι η μύηση επιτρέπει στον άνθρωπο να λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα δόνησης και συνειδητότητας και προϋποθέτει μεγάλη νοητική δέσμευση και ψυχικό σθένος, διότι συντελείται δυνατή κάθαρση του ανθρώπου και του παρουσιάζονται μεγάλα μαθήματα, για να ολοκληρώσει αυτή την ανοδική πορεία. Ισχύει, δηλαδή, η ατραπός του μαθητευόμενου, διότι ως διαδικασία συντονισμού δεν επιτρέπει πλέον εγκατάλειψη της χρήσης των νέων ενεργειών που θα δεχθεί ο άνθρωπος.

Πείτε μας μερικές δύσκολες περιπτώσεις που έχετε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά με την κοσμική ενέργεια.

Μία περίπτωση αφορά σε μια γυναίκα με διαγνωσμένη κατάθλιψη (κι όχι απλά μελαγχολία ή κατάθλιψη σε βαθμό που ο άνθρωπος είναι ακόμα λειτουργικός στην καθημερινότητά του). Η γυναίκα αυτή αρνήθηκε να πάρει την φαρμακευτική αγωγή και αποφάσισε ότι κάτι άλλο έπρεπε να θεραπεύσει μέσα της. Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου θεραπειών ήταν ήδη πολύ σταθερή, χαρούμενη, αποδοτική στην εργασία της και εστιασμένη. Πραγματοποίησε, στη συνέχεια, άλλους δύο κύκλους γιατί ένιωθε την ανάγκη να προχωρήσει κι άλλο στη ζωή της.

Μια άλλη περίπτωση αφορά σε ένα εφτάχρονο αγόρι με αυτισμό. Από την άποψη της σοβαρότητας της αναπτυξιακής διαταραχής, το παιδί έδειχνε να εξελίσσεται πάρα πολύ αργά και να βασανίζεται από ένταση, θυμό, πόνο και εμμονές. Έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις κύκλους θεραπειών και η πορεία του είναι πολύ καλή. Έχει εξαιρετική κατανόηση λόγου, μιλάει αρκετά καλά με ικανοποιητική άρθρωση, δεν έχει πλέον αισθητηριακές ανωμαλίες και είναι ήρεμο και χαρούμενο. Φέτος εντάχθηκε στην Α΄ Δημοτικού του κανονικού σχολείου και παρακολουθεί σε ικανοποιητικό βαθμό το πρόγραμμα του σχολείου, παρόλο που οι εκτιμήσεις των ειδικών πριν από χρόνια συνιστούσαν ειδικό σχολείο.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Όλγα Μαρδάκη

Θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής

Βιογραφικό

Ιστότοπος: https://cosmoenergetics.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.