Γκίκας Γεώργιος, Ομοιοπαθητικός
Βιογραφικό
Ο Γκίκας Γεώργιος είναι ομοιοπαθητικός και ιδρυτικό μέλος του Ομοιοπαθητικού Κέντρου Biomedicus. Η αγάπη του για την ομοιοπαθητική αλλά και τις εναλλακτικές θεραπείες τον έχει ωθήσει να αναζητήσει την πραγματική δύναμη αλλά και τα όρια της ομοιοπαθητικής θεραπείας μέσα από καταγεγραμμένα κλινικά ομοιοπαθητικά περιστατικά.
Το Ομοιοπαθητικό Κέντρο Biomedicus κατάφερε να προσφέρει την ιατρική διάγνωση μαζί με τη δύναμη της ομοιοπαθητικής θεραπείας. Ο ομοιοπαθητικός ιατρός ως έννοια καλύπτεται αφού στο κέντρο μας υπάρχουν συνεργάτες ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (ενδοκρινολόγος, γαστρεντερολόγος, μαιευτήρας – γυναικολόγος κ.α.) για να παρέχουν την ιατρική διάγνωση καθώς και ειδικοί ομοιοπαθητικοί για να παρέχουν τα οφέλη της ομοιοπαθητικής θεραπείας.
Σκοπός του ομοιοπαθητικού κέντρου Biomedicus είναι να προάγει τα οφέλη της ομοιοπαθητικής μέσα από καθημερινά κλινικά περιστατικά κυρίως στα χρόνια προβλήματα υγείας. Το Τεστ Δυσανεξίας αλλά και ο Βιοσυντονισμός θα μας βοηθήσουν σημαντικά ως συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Δ/νση: Λ. Αλεξάνδρας 213Α, Αμπελόκηποι (πλησίον μετρό)
Τηλ: 2118008585
Κιν: 6981114915
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
