Web
Analytics
Το νέο Bicom Optima. Νέα τεχνολογία - Νέες δυνατότητες - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Το νέο Bicom Optima. Νέα τεχνολογία - Νέες δυνατότητες

Οκτώ χρόνια μετά την εισαγωγή του Bicom 2000 στην αγορά -του ένατου κατά σειρά μοντέλου - το Ινστιτούτο Ρυθμιστικής Ιατρικής, Regumed, παρουσίασε την καινούργια συσκευή Bicom Optima. Για την μετάβαση στο νέο αυτό μοντέλο χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια έρευνας τόσο για την ανάπτυξη κι εφαρμογή νέας τεχνολογίας όσο και για την ανακάλυψη και δοκιμή νέων θεραπευτικών προγραμμάτων από κορυφαίους θεραπευτές.

Οι ήδη υπάρχουσες τεχνολογικές δυνατότητες που έδινε το Bicom 2000 είναι πρωτοποριακές μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει άλλη συσκευή που να δίνει τόσες τεχνικές δυνατότητες, οι οποίες αποσκοπούν στην καλύτερη και γρηγορότερη αντιμετώπιση των παθήσεων. Συγκεκριμένα, οι συσκευές Bicom επιτρέπουν όχι μόνο τη διάγνωση των αιτιών που προκαλούν την εμφάνιση των διάφορων συμπτωμάτων, αλλά κυρίως την αντιμετώπισή τους. Οι μηχανισμοί αυτορύθμισης του οργανισμού τονώνονται μέσα από τη διαδικασία αποτοξίνωσης και εξισορρόπησης ενεργειακών μπλοκαρισμάτων.

Όλες οι εφαρμογές γίνονται κατευθείαν πάνω στο σώμα, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που έρχονται από το ίδιο το σώμα. Χρησιμοποιείται, δηλαδή, το ηλεκτρομαγνητικό σήμα που εκπέμπεται από το σώμα με τη μορφή δονήσεων, οι οποίες με τη βοήθεια ειδικού φίλτρου διαχωρίζονται σε φυσιολογικές και παθολογικές. Στη συνέχεια, οι υγιείς (φυσιολογικές) δονήσεις επιστρέφονται πίσω στο σώμα ενισχυμένες, με σκοπό την τόνωση του οργανισμού, ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται και κατόπιν αποστέλλονται πίσω στο σώμα. Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή την χρήση του κατοπτρισμένου ειδώλου του αρχικού διαταραγμένου σήματος, πετυχαίνεται η μείωση και τελικά η εξουδετέρωσή του. Στην ουσία, λοιπόν, η μέθοδος του βιοσυντονισμού με τη συσκευή Bicom βασίζεται στην αυτοθεραπεία. Ο άνθρωπος ή το ζώο και η συσκευή Bicom σχηματίζουν ένα κλειστό κύκλωμα. Η συσκευή απλώς αναλύει το σήμα που παίρνει από τον οργανισμό και αφού το τροποποιήσει, το αποστέλλει πίσω στο σώμα, έτσι ώστε να το ωθήσει στην αυτοθεραπεία. Κι ο τρόπος αυτός είναι πολύ αποτελεσματικός, χωρίς να απαιτείται η λήψη συμπληρωμάτων.

Με την χρήση της συσκευής Bicom 2000, χάρη στις τεχνολογικές της δυνατότητες, η θεραπεία βιοσυντονισμού είναι πιο αποτελεσματική ενώ απαιτούνται λιγότερες επαναλήψεις. Με το νέο Bicom Optima έχουμε ακόμα γρηγορότερα αποτελέσματα και οι παθήσεις αντιμετωπίζονται ακόμα καλύτερα.

Αυτό οφείλεται στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Στο Optima επίσης προστέθηκαν 135 προγράμματα, τα οποία λειτουργούν στις χαμηλές συχνότητες από 1 έως 25 Hz. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζεται ακόμα καλύτερα ο εγκέφαλος, το κέντρο ελέγχου του σώματος, και ρυθμίζονται τα εγκεφαλικά κύματα. Το αποτέλεσμα είναι γρηγορότερη και καλύτερη επιτυχία στην αντιμετώπιση πόνου, ορμονικών διαταραχών, απομάκρυνση παθογόνων μικροοργανισμών, εξισορρόπηση βαθιά επικείμενων μπλοκαρισμάτων κ.α. Για παράδειγμα, στη συχνότητα των 1,7 Hz προσεγγίζεται καλύτερα η παθολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ρυθμίζεται η λειτουργία των σιελογόνων και υπογλώσσιων αδένων, καθώς και των αμυγδαλών. Η συχνότητα των 5,9 Hz ρυθμίζει τις γυναικείες ορμόνες, την στειρότητα και τους πόνους εμμηνόρρυσης. Η συχνότητα των 6,5 Hz συνδέεται με την ρύθμιση των ιστών, τους μετωπιαίους πονοκεφάλους, τους πρησμένους αστραγάλους (θλάσεις) και τα επιδερμικά κύτταρα. Στην συχνότητα των 17,3 Hzυπάρχουν προγράμματα που ρυθμίζουν το λιπαρό ιστό, ανακουφίζουν την φλεβαλγία και τους πόνους περιόδου ενώ στην συχνότητα των 17,4 Hz ρυθμίζεται η υψηλή ενδοφλαλμική πίεση και μειώνεται το άγχος.

Όμως δεν αρκεί απλά η σωστή επιλογή της συχνότητας. Πρέπει να επιλεχθεί σωστά τόσο η ένταση αποστολής του σήματος όσο και το είδος του σήματος που θα χρησιμοποιηθεί, για να αντιδράσει ένα συγκεκριμένο όργανο και να εξισορροπηθεί η συγκεκριμένη παθολογία του. Οι συσκευές Bicom είναι οι μοναδικές που δίνουν τόσες πολλές δυνατότητες επεξεργασίας του ηλεκτρομαγνητικού σήματος που δέχονται από το σώμα. Οι πολλαπλές παραλλαγές, που προκύπτουν από τους διαφορετικούς συνδυασμούς, είναι αυτές που δίνουν την υψηλή αποτελεσματικότητα της μεθόδου στην αντιμετώπιση και θεραπεία των παθήσεων, η οποία, σε πολλές περιπτώσεις, ξεπερνάει το 90%!

Το Bicom Optima, ως το νέο εξελιγμένο μοντέλο, δικαιώνει τις προσδοκίες. Δεν πρόκειται μόνο για ένα λίφτινγκ στην εμφάνιση της συσκευής, το οποίο παρεπιπτόντως δεν είχε γίνει για πάνω από 20 χρόνια. Για τους χρήστες υπάρχουν αλλαγές που εξυπηρετούν την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του, ενώ για τους ασθενείς, η καινούργια γκάμα προγραμμάτων και έτοιμων συνδυασμών τους δίνει γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα.

 

Πηγή: Holistic Life

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κασσάνδρα Μουγιάκου

Ιατρός - Παθολόγος

Βιογραφικό

Ιστότοπος: www.bicom.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.